Wpisy 3 199 641 – 3 199 740
6 kwietnia 2018 22:26 → 6 kwietnia 2018 22:52, 100 wpisów
Kto pyta nie bładzi. Może i ja zacznę jeść avocado
Jak Ci się sprawuje ta Hybryda ?
Ruszasz sięjak Mazowiecki rozumiesz ?
Kto chce bić tłuczkiem Vondeoffa ?
Sancho Pansa od Jagawisi to z daleka ok ?
Mazowiecki wysiliłeś się strasznie
Poszła Ci Hybryda ?
Kto Ci ukradł Hybrydę ?
Pan
mnie nie mususz sie obawiać, a krzysiowi sie należało, przekroczył..........
,
mnie nie mususz sie obawiać, a krzysiowi sie należało, przekroczył..........
,
Nie masz w Hybrydzie GPS ?
Włóz do Hybrydy mapki joci to Ci wskażą drogę
Sancho jest taka sprawa słuchaj
Arab chce jocię riozumiesz ?
pan co ty za ***y i b rednie tu wypisujesz jaki zwiazek ze sebastianem kto ma ty? . wczoraj fakt faktem rozmawialismy z sebastianem o kolezance joci, sebastian pisal ze mu sie jocia podoba i chyba sie znia ozeni , wtedy ja zapytalem czy wie otym arab i TY JAKO PAN, BO WIEM ZE ARAB OSTATNIOIO TU ROBIL MYDLANE OCZKA DO JOCI, ZAPYTALEM SEBASTIANA CZY MA POZWOLENIE OD ARABA i CIEBIE BO WIEM ZE SIE Z jocia PRZYJAZNICIE, , I TYLE, NIC NIKT O TOBIE NIC ZLEGO NIEPISAL, TROCHE SOBIE POZARTOWALISMY MIEDZY SOBA ALE NIE MIALA TO URUGAC ANI TOBIE A NI JOCI, to byla luzna nasz rozmowa z lekkim zartem, nie mialem na mysli zebuy Tobie ani joci czyms ublizac rozumisz czlowieczku,?, nikt ani ciebie ani joci tu nieobrazal z nas, od taka luzna rozmowa pol zartem pol serio i nic pozatym
I teraz musisz się zastanowić czy Ty ją chcesz czy Arab ma ją wziąć
3 199 667. Sebastian_M 2018-04-06 (22:34)
A ty chcesz Arczibalika rozumiem
A ty chcesz Arczibalika rozumiem
A co tu się wogóle dzieje ?
Jocia szukasz oparcia ?
Jocia źle się poczułaś może Ci jakoś pomoc ?
jocia bana to ty powinnas juz dawno dostac za okreslanie kogos oslem i klapoluchymm i innymi tekstami niebede tu przytaczal juz
Jocia a może Ty jesteś w ciąży ?
Arczi to prawda jocia powinna dawno dostać tu banana
Mazowiecki ale Ty masz tępo w pisaniu - Pozazdrościć szybkości
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 703 000
Jocia w ciśąży bo ją mdli ?
makler bo ubaw po pachy
To jest Kabaret
Arczi Sancho Pansa całuje jocię to coś jest na rzeczy
Jocia pewnie w ciąży
Tylko gratulować
3 199 681. arczibalik73 2018-04-06 (22:37) Brzęszczykowice Polne
jocia bana to ty powinnas juz dawno dostac za okreslanie kogos oslem i klapoluchymm i innymi tekstami niebede tu przytaczal juz
Ciekawe co się urodzi za 9 lub mniej miesięcy
Mazowiecki masz 654 zł renty ?
Ola
Ja mam popcorn
Sancho to jak to jest z Tobą jesteś tęczowy a jocia ma z Tobą dziecko ?
A może jocia wcale nie jest w ciąży ?
Mazowiecki wysilasz się strasznie ale kiepsko Ci to wychodzi
pan ja sebastian, arabi i jeszcze kilka innych osob lubimy sie i traktujemy sie jako koledzy, wszyscy lubimy sobie pozartowac nikokogo nie wyyzywamy od jakis ta uji itd, , nikogo tez nie obgadukemy inkogo niewyzywamy tu od durni jak ktos tu pisze onas i porownuje mnie i sebastiana do klapoluchych, nie jestesmy zadnymi oslami tylko ludzmi ktorzy staraja sie sobie i innym pomagac w typowaniu liczb i grze, nikt z nas niema tu na mysli nikogo obrazac i niechce nikogo obrazac , jesli chodzi omnie i osebastiana to sie kumplujemy niejestesmy para , ja preferuje kobiety i sebastian preferuje kobiety nikt z nas tu niejest gejem, bez obrazy dla gejow bo to tez sa ludzie i nalezy im sie szacunek taki sam jak wam, czyli joci i tobie pan,
Vondeoff jadłeś dziś kolację ?
Vondeoff jakie liczby dziś dałeś do Mulatki ?
Vondeoff Będziesz jutro grał w Mini ?
Vondeoff Widzisz w końcu zrozumiałeś że mam rację .
Późno ale lepiej późno niż wcale
Późno ale lepiej późno niż wcale
Vondeoff A już myślałem że nie przyznasz mi racji
Super rozstawać się w zgodzie
Pamiętajcie że ta sobota jest wolna od handlu
Vondeoff nie zapomnij o tym ok ?
Sancho Pansa jest teraz nowoczesny bo jeździ Hybrydą
Vondeoff Jesteś za cienki ?
Vondeoff To musisz więcej jeść
3 199 664. Pan 2018-04-06 (22:34) Maj..M+L
Hybrydę to chyba w Arczibalika wkładasz
pan o czym ty wogole piszez czlowieku, jaka hybryde sebastian wemnie wklada ty jestes normalny wogole? czy nacpany co? bo jak czytam te wasze glupawe teksty pod swoim czy sebastiana adresem to nieraz wydaje mi sie ze jestem wsrod umyslowo chorych.
Hybrydę to chyba w Arczibalika wkładasz
pan o czym ty wogole piszez czlowieku, jaka hybryde sebastian wemnie wklada ty jestes normalny wogole? czy nacpany co? bo jak czytam te wasze glupawe teksty pod swoim czy sebastiana adresem to nieraz wydaje mi sie ze jestem wsrod umyslowo chorych.
Będziesz taki jak Sancho