Wpisy 3 196 962 – 3 197 061
4 kwietnia 2018 00:00 → 4 kwietnia 2018 02:56, 100 wpisów
Gdzie wyszło,przecież to jest cytat z filmu Sexmisja,że Kopernik był kobietą,film komediowy i do było powiedziane tak dla jaj,a ciemny lud to podchwycił i teraz tak pierdzą,ale czuby hahahaha
Galik...ja mam tylko nadzieję że Twój wpis to forma żartu...taka sama jak moja i gonzagi w powyższych wpisach....
Galik
ale łykłes jak pelikan
3 196 956. laurcia 2018-04-03 (23:41)
gonzaga{{mruga} {{mruga}
mruga mruga czyli oczko = mówi samo za siebie
ale łykłes jak pelikan
3 196 956. laurcia 2018-04-03 (23:41)
gonzaga{{mruga} {{mruga}
mruga mruga czyli oczko = mówi samo za siebie
o makler jestes a mowles ze juz cie niebedzie na czacie dzisiaj co sie stalo?
1. jest pózno
2. mam sprawe do Galika
3. i tak nie będe na czacie jak było=czas
2. mam sprawe do Galika
4. powoli zaczynam swoje,,jak dobrze pójdzie to chcę byc >>1<< 5/5 TOP100
Makler
Szanse masz niewielkieOn zbyt cienkich aluzji nie chwyta
Szanse masz niewielkieOn zbyt cienkich aluzji nie chwyta
Galik
Avast oferuje za kase zmiane ip i gps, co myślisz, będzie to dobre ??
Avast oferuje za kase zmiane ip i gps, co myślisz, będzie to dobre ??
5/5 10/10 to nie byla aluzja,,chcialem nadmienić ze jestem pelen optymizmu
Jeden miał tu 10 pewniaków pod rząd...i też był pełen optymizmu
ale też się skończyło
ale też się skończyło
No cóż-rzadko się udaje przeskoczyć samego siebie,ale niektórym się udaje
...i w tym cała nasza nadzieja
...i w tym cała nasza nadzieja
jak??? dojdę do WENY ktora juz kiedys mialem to 5/5 top jest b.osiagalme
jak??? dojdę do WENY- to kwestia praktyki, która miała słomiany..
moze temu komus warunki sie zmieniły, a tosiek tez ma lepsze kompy
teraz loso pokazują z bardzo bliska, więc nie widac osób wtrakcie loso
więc mogą miec bardzo duzo próbnych loso, moga?? wybrac rożne , czasami im to nie wychodzi
pytales co sie stalo, odpowiedzialem i wsiąkłeś , domniemywam ze szykasz tej aplikacji ip gps
Nie strofuj go b.dobrze,że się zajmuje czymś pożytecznym-zamiast wypisywać TU...takie tam...
G
dzis w pierwszym loso mialem tą samą liczbe 53 - DWA RAZY PEWNIAKIEM = TO DUZO, jak bym wstał wczesniej i poszukał do niej partnera to bym real
dzis w pierwszym loso mialem tą samą liczbe 53 - DWA RAZY PEWNIAKIEM = TO DUZO, jak bym wstał wczesniej i poszukał do niej partnera to bym real
3 196 968. makler 2018-04-04 (00:42)
1. jest pózno
2. mam sprawe do Galika
3 196 969. makler 2018-04-04 (00:44)
makler nikt cie z tad przecirerz nie wygania, wchodz sobie kiedy tylko chcesz, ja wiem co planujecie z angierskim i sebastianem tez jestem w temacie i rozumie to, nie wsiaklem wcale tylko spisywałem sobie liczby ktore wyszły do moich ukladow, nie szukam zadnej aplikacji IP i gps nie boj sie nienamierze cie , nie jestem hakerem zadnym wiec spokojnie, jakbym chcial to bym cie namierzyl, ale niechce i glupotami sie niezajmuje, zapytatałem tylko od tak poniewaz pisales ze cie wiecej niebedzie tu dlatego o to cie zapytalem w prost, ale napisales ze masz sprawe do galika noi okej mi wiecej nie trzeba wiadomosci , zapytalem ty odpowiedziales, galik to porzadny gosc jest jak i jeszcze tu pare osob jak adis 8, i inni
1. jest pózno
2. mam sprawe do Galika
3 196 969. makler 2018-04-04 (00:44)
makler nikt cie z tad przecirerz nie wygania, wchodz sobie kiedy tylko chcesz, ja wiem co planujecie z angierskim i sebastianem tez jestem w temacie i rozumie to, nie wsiaklem wcale tylko spisywałem sobie liczby ktore wyszły do moich ukladow, nie szukam zadnej aplikacji IP i gps nie boj sie nienamierze cie , nie jestem hakerem zadnym wiec spokojnie, jakbym chcial to bym cie namierzyl, ale niechce i glupotami sie niezajmuje, zapytatałem tylko od tak poniewaz pisales ze cie wiecej niebedzie tu dlatego o to cie zapytalem w prost, ale napisales ze masz sprawe do galika noi okej mi wiecej nie trzeba wiadomosci , zapytalem ty odpowiedziales, galik to porzadny gosc jest jak i jeszcze tu pare osob jak adis 8, i inni
wiem makler ze chcesz byc w 1 w 5/5 top100, okej rozumie to doskonale i zycze ci z calego serca abys to osiagnol, i sie tam znalazł i moze nie jako 1 w top100 w typowaniu 5/5 a nawet 1 w top 100 na 10/10
ze szukasz tej aplikacji dla mnie
mam BARDZO rozbudowane typowanie, wiec zajmuje wiecej czasu
a to co z Angierskim, to inna inszość, ja tylko daję kase
mam BARDZO rozbudowane typowanie, wiec zajmuje wiecej czasu
a to co z Angierskim, to inna inszość, ja tylko daję kase
czy wyobrażasz sobie zeby miec TĄ samą liczbe jako pewniak 2-razy ??
wiem oco chodzi w waszej grze wspolnej i typowaniach,i wiem na czym ma polegac wasza gra i to z kasa, spokojnie, pytasz czy wypobrazam sobie miec pewniaka na 2 losowania tej samej liczby oczywiscie ze tak, mozesz ta liczbe obstawiac nawet przez cały miesiac w kazdym losowaniu, i zawsze ona bedzie pewniakiem twoim tylko pytanie czy zawsze ja beda losowac tak jak ty chcesz?i czy za kazdym losowaniem kiedy ja skreslisz ona wyjdzie to jest pytanie?
3 197 002. makler 2018-04-04 (01:45)
Arczik WIEKLIE DZIEKI I WZAJEMNIE
makler pozwolisz ze nie podziekuje ci poniewaz niechce zapeszac ale tez odpowiem wzajemnie
Arczik WIEKLIE DZIEKI I WZAJEMNIE
makler pozwolisz ze nie podziekuje ci poniewaz niechce zapeszac ale tez odpowiem wzajemnie
miec pewniaka na 2 losowania
zle
na jedno losowanie ta sama liczba jako pewniak DWA RAZY
zle
na jedno losowanie ta sama liczba jako pewniak DWA RAZY
czy wyobrażasz sobie zeby miec TĘ SAMĄ LICZBE jako pewniak 2-razy NA JEDNO LOSOWANIE ??
makler posluchaj ja tez mam swoje liczby ktore uwazam za swoje pewniaki ,ktore dosc czesto sie pojawiaja nieraz na nich gram, a nie raz nie i sie przygladam im tylko jak chodza i z czym wychodza, nikomu ich nie zdradzam,tez proboje wychwycic z ktorymi liczbami czesto sie pojawiaja jesli wytypuje je wszystkie w ukladzie 10/10 przejde do ich realizacji czyli bede je puszczal na kazde losowanie ale jak je wszystkie zloze do kupy to troszke potrwa czasu, ale to zrobie, pozniej bede czekal az zaczna wszystkie razem wychodzic i wtedy bed dopiero kosil kase, narazie tylko małe tzw, przymiarki sa, keds na tych liczbach mam nadzieje zlapac cos wiekszego,,liczb tych oczywiscie zdradzal niebede bo niechce spierniczyc czegos co sobie zalozylem do realizacji swojich typowan,i celu czegos osiagniecia, zawsze powtarzam pomalutku i do celu trzeba isc malymi kroczkami
020 ??
wiec odp. jest to mozliwe jak sie rozważa dwie wersje typowania, a mam 14 wersji
wiec odp. jest to mozliwe jak sie rozważa dwie wersje typowania, a mam 14 wersji
podawalem liczby, i zawsze pisalem- nie potwierdzone-czasami dodałem- przez inne giełdy
dobra chłopaki ja uciekam juz i zycze wam wysokich wygranychi trafnych typowan, co złego to nie ja trzymajcie sie cieplo, dobranoc
makler
Arczi-Dobranoc
Makler-Dziś chyba nie rozwiążemy tej kwadratury kola
Więc Dobranoc
Makler-Dziś chyba nie rozwiążemy tej kwadratury kola
Więc Dobranoc
3 196 952. gonzaga 2018-04-03 (23:35) Scyzorykowo
Niestety(lub stety)Wszystko wychodzi po pewnym czasie
Nawet to,że Kopernik BYŁ Kobietą
3 196 955. gonzaga 2018-04-03 (23:40) Scyzorykowo
No cóż Nie wiedziałem,ale jak "wyszło"-to się dowiedziałem
Po tych dwóch wpisach mogłem pomyśleć,że on to pisze poważnie,ale jeżeli nie-to moja zmyłka
niestety gonzaga okiem nie mrugnął jak to pisze makler
Niestety(lub stety)Wszystko wychodzi po pewnym czasie
Nawet to,że Kopernik BYŁ Kobietą
3 196 955. gonzaga 2018-04-03 (23:40) Scyzorykowo
No cóż Nie wiedziałem,ale jak "wyszło"-to się dowiedziałem
Po tych dwóch wpisach mogłem pomyśleć,że on to pisze poważnie,ale jeżeli nie-to moja zmyłka
niestety gonzaga okiem nie mrugnął jak to pisze makler
dobranoc gonzaga trzymaj sie cieplo
Galik
szukasz dziury w całym
to ja chcę zmienic - nie jestem tak dobry jak Ty
pisałes raz o tym z kims o mavelah zeby miaec wiecej....
szukasz dziury w całym
to ja chcę zmienic - nie jestem tak dobry jak Ty
pisałes raz o tym z kims o mavelah zeby miaec wiecej....
to ściągnij sobie TOR-a przeglądarkę i taką stronę gdzie możesz zakładać maile jednorazowe,ale już nie pamiętam jak ona się nazywała i to wszystko
nowa Opera takie cos oferuje za kase - co sadzisz- warto ??
numer IP i dane GPS
numer IP i dane GPS
mam też inne przeglądarki ale są ociążałe,a tylko ta ładnie śmiga
jak masz neta na usb2 to tez zalezy od zużycia wtyków
zeby mnie nie namierzyli na tej str
zeby mnie nie namierzyli na tej str
to ściącnij sobie kasperskiego antywirusa on ma takie coś jak bezpieczne połączenie,wtedy cie nikt nie namierzy
ściąfgasz sobie reset trial i co 4 tygodnie onawiasz i masz cały czas wersję pełnosprawną