Wpisy 3 196 701 – 3 196 800
3 kwietnia 2018 15:39 → 3 kwietnia 2018 19:30, 100 wpisów
2 zakładziki na południe same obiboki trafione , na wieczór będzie riposta dla TSa
wiem czemu tak masz kedzior13 za często goła baba przebieg uje ci drogę
angierski witaj teraz aby zrobic taki lekki remoncik w domu to trzeba miec najmniej tak z 25tys, zł a skad to wziasc?kretyt nie bo ciere zezre, zarobic nie zarobisz,w miesiac, no chyba ze jestes na stolku gdzies w sejmie, lub dobrze kradniesz wiec co pozostaje tylko gra w lotka i wygrana , wygrasz kase wtedy robisz remont nie inaczej
Mnie czeka remont łazienki i Wc ale nie wiem czy zrobię moze się wstrzymam i doskładam
Może bym miał ale miałem dobre serce i wydałem 7, 5 tyś dla bliskich i za małe pozostałe środki by robić
mulag witaj jak lepiej doskladaj i zrob raz i porzadnie, rob sam a wiecej zaoszczedzisz niz biorac firme, ja zawsze sam wszystko sobie w domu robie pomalutku w swojim tempie a porzadnie,
dokładnie bo tak potrochę to takie prace syzyfowe często gorsze raz zrobić i konkretnie ale wiaodomo kakska potrzebna konkretna
o to widze jestes chojny tak wydac 7,5 tys dla rodzinki ,no ale okej czego sie nierobi dla rodzinki rozumie to no to teraz trzeba faktycznie doskladac lub wygrac cos konkretnego w grach, nie aby sie jakos i urzadzic
kiedys z zona zesmy zlapali koguta rasy sultan caly czarny tylko dziub lapki i jak by rogi czy tez rog nie pamietam czy 1 czy 2 czerwone latal miedzy jezdzacymi autami cos jak ta symatyczna emota wygladał
musze spadac pozniej mala drzemka i do pracy tak wiec paparapatej
składałem po troszkę i opłaty i jedzenie a jak coś uskładałem to 10 tyś poszło dla bliskich
ale teraz remoncik będzie pod warunkiem że dam radę w nowej pracy to spokojnie uskładam
no nic trzeba najpierw skas miec zeby cos robic, komus to latwa reka rozdawac a samemu ciezko zarabia sie
Znam wynik losowania na wieczór nagrywają juz o 16
Bende milionerem jak Lewandowski i znajdę żerująca żonę
witam gracze nowy miesiąc czas zacząć życzę wszystkim graczom wysokich wygranych
Hej adis forsa na meczu piłki podaje finał górnik-arka Gdynia i pa
jest koszmar,popsuly mi sie ostro przednie zeby,teraz wygladam jak zombi
Hipcio a ty co tu robić czyżbyś zapomniał się że nie tego nicka uzywasz
wstydze sie chodzic do kolektury,bo jak kolektorka widzi brak zebow to co o mnie mysli:
ostatnio jak padla jedynka to było tak bulke jadlem i nagle trach,prawie cały ząb odpadł:
miałem dwie pasty z hipermarketu i szczotkowałem zeby ale to je nie uratowało:
gryks przjacielu co dzisiaj propnujesz do lotto pozdrawiam wszystkich
oki bokombinuje z tych twoich licze na sukces czego gryksiu tobie tez zycze
Jak tam zajączki
Różnie bywa z chybił ja osobiście wolę własne niż leniwca czasem zdarza mi się puścić lecz co własne to właśne satysfakcjia radocha większa
Do mnie mrówki zawitały
kogucie
Dr
Dr
Mnie
Że co proszę
Aaa
Na pewno nie mnie
Gryzoń nie przeginaj
Dobra idę nie mogę przed nocą zasnąć jestem zgryzliwy dokuczliwy
Gryzoń teren czy biuro
No zakneblujesz kogoś albo jaki paralizator
Obadamy czy wybacze
raz zobaczyłem jak dentysta krzyczał na klienta,ze nie ma nic za darmo,to mnie zablokowało,ze na wizyte trzeba miec worek pieniedzy:
Chyba cza przestać tu wchodzić
Masz tęgie głowy co łapią w mig