Wpisy 3 196 577 – 3 196 676
3 kwietnia 2018 14:13 → 3 kwietnia 2018 15:09, 100 wpisów
sebastian popatrz mozna bylo ustrzelic z mojego weza liczb 8/8 widzisz, ?tylkotrzeba bylo je dobrzez zlozyc, i dzieki za brawa,
A kołowrotek też bierze udział w losowaniu ?
Tomi my potrafimy tylko trzeba zagrać a na 14 nie gramy tylko wieczorem
A torpedo może być?
Zabawa właśnie zaczyna się na wieczór. Teraz była rozgrzewka
Dynamo Moskwa?
Gryks ale jak dynamo rozpędza? Przecież dynamo trzeba zakręcić -chyba się pomyliłeś?
Torpedo daje jazdę a dynamo prąd nie wiedziałeś?
Dynamo ?
Dopisano wygrane Super Szansa
Absolutnie
Ja nie mogę
widzial ktos czarne labedzie? snily mi sie dzis pod moi mi oknami, chodzily dziubały ttrawe potem jeden rozpostarl skrzydla jakby szykowal sie do lotu, widzialem ze koncowki pior na skrzydlach byly biale, ale nie zucil mi sie ten ptak jako labedz a raczej czarna kaczka choc byl wielkosci łabedzia i caly czarny, pamietam ze polecialem do drugiego pokoju po aparat fotograficzny i z gory przez okno robilem zdiecia temu ptakowi cos czuje ze cos sie powturzy z liczb poniewaz apart zatrzymuje dany obraz ,moze to bedzie obraz pewnych liczb?
cos sie powtorzy na bank tylko co?
cos sie powtorzy na bank tylko co?
Osa zobaczysz że Ci wygram
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 70 000 zł
Archiwum musisz wkleić te zdjęcia do profilu my też chcemy to zobaczyć
Atczi
Arczi
No dobrze trzeba chyba iść popracować co o tym myślicie?
Roooooobbbbbeeeerrrrtttt a Ty nadal się nudzisz ?
Czyli kosy będą o 21.40
Kowadła też mogą być
ja w zyciu niewidziałem czarnego labedzia, tylko biale labedzie, i juz sprawdzilem w necie jest taki ptaszek jak czarny labedz i faktycznie ma koncowki skrzydel biale tak jak w moim snie, normalnie szok, te labedzie pochodza z australji, unas tylko sa w specjalnych hodowlach, ale numer tzrzeba zobaczyc co oznacza czarny labedz
Sierpy kto wie
Arczi sprawdź to bo może coś znaczyć
Mnie się nigdy nie śniły czarne łabędzie
Torpedo
Torpedo a nie dynamo
Ale numer dynamo
Jedno z bardziej przewidywalnych losowań
Jak po sznurku>19,1,69,17+62-...i 5ka jest
Ale się uśmiałem
czarny labedz oznacza krach finansowy nie jest dobrze jesli sni se czarny labedz, oznacza przeklenstwo rowniez i nieprzewidywalnosc w grach liczbowych
15,17/70__7,64,74/22__9,10/24__
14,63__44,59,68,76/22__34,61/45__
13,35__60,73__62,79__
7,18,30__3,6,9__4,6,12__10,29,36_
_12,14,16__
14,63__44,59,68,76/22__34,61/45__
13,35__60,73__62,79__
7,18,30__3,6,9__4,6,12__10,29,36_
_12,14,16__
Czarny Łabędź symbolizuje mroczną stronę ludzkiej natury. To żądza i zazdrość, erotyczna zmysłowość, których
https://www.youtube.com/watch?v=3r9CXRBLU9g
Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz
Alfa
No wyslane...to gosc mial mine,ja 3 zaklady 4 zl zwrotu a gosc za 40 zl wyslanych...tez 4 zl
Junak
Wysłał za 40 zł ?
Łabędź w kulturze europejskiej jest symbolem śmierci i życia, seksualności, boskiej mocy i nieśmiertelności, a także hermafrodytyzmu. W starożytnej Grecji łabędź poświęcony był bogu słońca, Apollu. Białe łabędzie ze względu na kolor upierzenia stały się uosobieniem niewinności oraz wiedzy. Natomiast ich siostry bliźniaczki, czarne łabędzie symbolizowały siły nieczyste oraz żądzę. Czarny łabędź stanowi przeciwieństwo łabędzia białego, podobnie jak czarne słońce jest odwrotnością słońca świecącego za dnia. Podobnie jak biały kruk, czarny łabędź to stworzenie unikatowe, wyróżniające się, lecz nie zawsze w pozytywny sposób. Pojawienie się we śnie czarnego łabędzia zwiastuje kłopoty. Tymczasem biały łabędź jest synonimem doskonałości
Może lotto na 10 losowań zplusem ?
puszczam 3 raz powrot do przeszlosci
puszczam 3 raz powrot do przeszlosci
Arczi z tegoco zrozumiełem ten sen wskazuje że zapoznasz śliczną niewiastę i będziecie mieli upojne noce i beztroskie dni
A jego żona beczy ?
Arczi pamiętaj że sny przeważnie wróżą przeciwieństwa
tak sebastian albo wrozyc bedzie nagla smierc w rodzinie lub umnie, kt o wie?
Arczi raczej nie. Myślę żewygrasz dużo pieniążków to po pierwsze aby w realu i na mokro a nie na sucho
nie zawsze tak jest sebastian ze sa w snach przeciwiestwa mnie sie sny sprawdzaja nieraz,cooc niezawsze tez to zalezy tez od tego jak dany sen zinterpretujesz
dzieki sebastian moze i to co piszesz sie sprawdzi amoze i nie, alr musimy byc dobrej mysli
dzieki sebastian moze i to co piszesz sie sprawdzi amoze i nie, alr musimy byc dobrej mysli
Gryks nie wiedziałeś że Torpedo to system napędowy roweru ?
Bo nie warto wyskok grac,on gra z + a to 5zl 8 roznych zakladowmulti
Wierzył chłop w gusła ?
Vondeoff numery ma na sucho ale moż poda
gryks76 to nie sa gusła zadne? w tym cos jest na rzeczy, cos sie przebije cos tak czuje z tym czarnym labedziem, jeszcze niewiem co, ale cos bedzie
Gusły to zabobony
Wierzysz Gryks w zabobony ?
Arczi a ja wiem
Jaga,Gornik,Lech i Legia...graly w krate ale to one beda walczyc o mistrza...ja stawiam na Lecha albo Jage...ale Wisla Plock i Wisla Krakow moga namieszac i rozdawac karty
Tak
Bo piszesz że chłop wierzył w gusła
nie mowcie ze jak wam kot czarny przebiegnie droge to sie obracacie 3x w lewa czy tez w prawa strone
Ja tam wierzę w wieczorne imadło
Kot przebiegnie drogę ?
A jak pies przebiegnie drogę to co robisz ?
dobra ide bo czuje sie jak na policji z tymi pytaniami wole liczby
Mnie nieraz pies przebiegł drogę i nie obracałęm się 10 razy w lewo i 6 w prawo
Gryks Policja już depcze Ci po piętach ?
Mówi o kocie jak przebiegnie drogę że trzeba się wkółko kręcić i kręcić a jak jedziesz np samochodem i kot Ci przebiegnie drogę to wjeżdzasz na rondo i się kręcisz ?
To będą na Ciebie trąbili a wogóle to po co się kręcić ?
To nic nie daje można dostać kręćka
A kręciek polega na tym że dostajesz takiego zwyczaju i idziesz np ulicą się od czasu do czasu stajesz i się kręcisz