Wpisy 3 195 079 – 3 195 178
1 kwietnia 2018 14:23 → 1 kwietnia 2018 18:48, 100 wpisów
DLA WSZYSTKICH WYGRYWAJACYCH EIERZACYCH I NEWIERZACYCH
DLA WSZYSTKICH WYGRYWAJACYCH WEIERZACYCH I NEWIERZACYCH
na 2 los posłałam na bp,,
przeszłam się na spacerek z pieskiem tylko tam było czynne
przeszłam się na spacerek z pieskiem tylko tam było czynne
ulala na CPN Tosiu często daje
mam wysłane do jutra tylko liczby nie te
mam wysłane do jutra tylko liczby nie te
28,34,49,55,67,76 propozycja na wieczor jak ktos ma mozliwosc wyslania a sie liczby spodobaja nie ponosze oczywiscie odpowiedzialnosci za nie i ide sie zrelaksowac ........wszystkim usmiechu i życzliwości i udanie slepego na babole innych czy z lenistwa czy z nie wiedzy
alfa....może wieczorem sis
pojawia Twoje
A Iwonicz jutro odwiedzę w realu
pojawia Twoje
A Iwonicz jutro odwiedzę w realu
ulala w Iwoniczu na takiej górze był dom jakiegoś ważnego z czasów PRL >>> w lesie >>> piękny stamtąd widok na okolice
28,34,40 u teraz czy 41 czy 42 a jak któraś czy z 45 czy 44 i czy 48 czy 49 z 51 od dylematy
Na Prima aprilis rok temu zamówiłem 3 tony węgla dla kumplaA miał ogrzewanie gazowelepsze było to że gość wykiprowal
Puściłem się na bp chcieć to móc bez ściema że awaria z chybił 28,34,45,79 wg mnie pewne na moich kuponach ciekawe co z tego będzie
co na ulicach legnicy się dzieje 2 auta dzis widziałem jak jechały na prawo na lewo i środkiem co prawda wieje ale nie aż tak
Umnie tez zimno i wieje gryks 76 to chyba tam od ciebie idzie w moja strone co?
gryks 76 ja wiem ze ty w moja strone niedmuchasz ale umnie tez jest zimno pogoda pod zdechłym psem, wieje od czasu do czasu pada , ponury taki dzien jest,
A ludzi od metra...a jaki Kołobrzeg rozkopany.i tych szkopów od chusteczki
Wzięłam zdrape na Orlenie.i taki UJ jak Batorego komin wydrapalam
tomi czarny humor jest dobry tylko jak wszedzie krytykanci sie znajda tzw krotkodystansowcy
2x9 1x7 1x10 1x6 1x9 z plusem z trafika 1x9 z wczoraj 2 mini z dzis z wczoraj 1 zakladzik z chybika z wczoraj wazny jeszcze dzis i 1 wlasny typniety
zaraz spalonka i jedziemy z nimi, na waksy trzeba miec chociaz 12 kafli
200 zl na dzien
200 zl na dzien