Wpisy 3 194 879 – 3 194 978
1 kwietnia 2018 10:11 → 1 kwietnia 2018 13:32, 100 wpisów
Wesloych Swiat...Alleluja,Chrystus zmartwychstalPrawdziwie zmartwychstal

3 194 876. gryks76 2018-04-01 (09:43) Średniowieczny gród 6x3))))
Zaraz spadam kawę zrobię teścia sobie żonie i posiedzę z nimi oni obchodzą ja tylko nie
Nie bardzo rozumiem >
zrobisz kawę z kawy teścia > sobie i żonie ? ;
czy sobie i żonie zrobisz > z teścia > kawę ( przerobisz teścia na kawę ) ? ;
czy zrobisz z teścia kawę ? ;
Czy Oni obchodzą kawę ?
Zaraz spadam kawę zrobię teścia sobie żonie i posiedzę z nimi oni obchodzą ja tylko nie
Nie bardzo rozumiem >
zrobisz kawę z kawy teścia > sobie i żonie ? ;
czy sobie i żonie zrobisz > z teścia > kawę ( przerobisz teścia na kawę ) ? ;
czy zrobisz z teścia kawę ? ;
Czy Oni obchodzą kawę ?
Wesołego zajączka, co po stole bryka. Smacznościami wypełnionymi, Świątecznego koszyka. Smacznego jajka, mokrego dyngusa. Radości płynącej, ze Zmartwychwstania Jezusa Chrystusa. Pogody ducha oraz niezapomnianych chwil, spędzonych przy wspólnym stole z najbliższą rodziną. Spokojnych Świąt Wielkanocnych
Jocia czego właściwie nie rozumiesz to z kawą czy że nie obchodze czytaj nie jestem wyznawca żadnej z religi
Teraz mogę napisać tak po zrobieniu kawy wypiciu jej zjedzeniu ciasta siedzę z żonka tesciami
No tak wymandrzala jocia przecinka nie widziała chyba może tak teście żona są osobami wierzącymi ja bezwyznaniowiec lubiący jeść
Flaszka to to co w tym wszystkim jest jeszcze najlepsze parę osób przyjdzie do rozprpracowania
kawę zrobię teścia sobie żonie << przeczytaj jak napisałeś
A tego,że jesteś niewierzący, podkreślać nie musisz.... doprawdy
Zmykam , podpisano..
Wymądrzała jocia bez> "n"
A tego,że jesteś niewierzący, podkreślać nie musisz.... doprawdy
Zmykam , podpisano..
Wymądrzała jocia bez> "n"
Życzę Wam, Kochani, aby te święta wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję.
A gdzie mulatek?Sebastian,kiedys pisales ze latwo trafic 5\5nie chce sprawdzac ale gram na 7 i 5\7 trudno trafic...jednak ja gram liczbami w jednej dziesiatce
Ts 

Widzę że niejaki gryx non stop podkreśla jaki to on niewierzący
jakiż to on oświecony nowoczesny niczym lenin czy petru niejaki
a reszta to "Średniowieczny gród"
3 194 892. gryks76 2018-04-01 (10:39) Średniowieczny gród 6x3))))
jakiż to on oświecony nowoczesny niczym lenin czy petru niejaki
a reszta to "Średniowieczny gród"
3 194 892. gryks76 2018-04-01 (10:39) Średniowieczny gród 6x3))))
Tępy ty jesteś prawdziwy wyznawca obłuda jad papa pisz se teraz
Poszedlem po najmniejszej linii oporu
51,55,59 moja trojka...wbijam do pierwszej 60real...nie gram
51,55,59 moja trojka...wbijam do pierwszej 60real...nie gram
w sob 6 31,3 spotykaja sie w ringu 25 i wygra anthony joshua 13
3.6.13.31.25 ale latwooooo
3.6.13.31.25 ale latwooooo
3 194 914. Pan 2018-04-01 (11:30) Maj..M+L
..i nie ważne żeś tępy jak papieru rolka bylebyś dał pewolka
..i nie ważne żeś tępy jak papieru rolka bylebyś dał pewolka
Gryks76 jesteś wielki od dawna bazuje na twoich liczbach i dlatego dziękuję Ci za 4 w lotto wczoraj dobrze typowales a ja trochę udoskonalilemsle twoje 29,44,37,38 było pozdrawiam wwsxestkich wesołych świąt
Gryxjak w lotto potrafisz coś nastawić to jesteś gośćja jak już to maszyna
Te liczby co podawał biały to z aplikacji lotto prywatne więc aż taki gość nie jestem... Marzę by ponownie mieć 6/12 jak w 2016 roku 5/12 w tym miałem w plusie ale jak będę miał wysłać to typne 6 liczb we wt wyślę mam zresztą wstępnie do lotto 15,19,34,36,48,03,09 podumam później teraz wołają do obiadku a po nim 50 tka
Nie będę jak jocia Pan i paru tylko się doszukuja czepiaja chcieli by wszystko było jak oni chcą zamiast żyć w zgodzie maja gdzieś że komuś może też coś nie pasic a jak ktoś inaczej uważa to najgorszy i o czym to świadczy
to ja Tobie dziękuję i wzajemnie A TY mnie wodą
no to Ci się sięgło
no to Ci się sięgło
Gryks76 brawa i szacunek dla ciebie tja na twoich liczbach i danych od dawna bazuje dokładam swoje i nieźle wychodzi dlatego dla ciebie szacunek
Ja zostaje przy 7 w MultiMyślałem by na 5 grać ale ?wolę jakieś zwroty niż liczyć na cud