Wpisy 3 194 479 – 3 194 578
31 marca 2018 18:01 → 31 marca 2018 18:51, 100 wpisów
Cześć
Zrowych, wesołych Świąt Wielkiej Nocy, Wszyskim Multipaskowiczom życzę
Zrowych, wesołych Świąt Wielkiej Nocy, Wszyskim Multipaskowiczom życzę
Ulala a co masz ciekawego jak mogę wiedzieć może do mini lottka
to była
mnie wczorajszy sen dał tez 5 liczb
49to osoba
wypadek-31
wino-25
Cpn-15
okopywałam-42
mnie wczorajszy sen dał tez 5 liczb
49to osoba
wypadek-31
wino-25
Cpn-15
okopywałam-42
zaczynam grac w mini codzien 1 zaklad dla sportu, 2 pary i pewniak latwe
3.8.22.28.39 zadna z tych nie bedzie bo byly tydz temu
5 z 37
5 z 37
alfa...ja miałam bardzo wyraźne znaki w śnie
wręcz ekstremalne i one wszystkie wyszły
wręcz ekstremalne i one wszystkie wyszły
ulala gdybym nie widział i wiedział to bym nie pisał
już raz poszło pamiętasz tę niedzielę jak nie było gdzie wysłać
Twoje 5/5 plus moje pozostałe
już raz poszło pamiętasz tę niedzielę jak nie było gdzie wysłać
Twoje 5/5 plus moje pozostałe
3 194 543. megamocny 2018-03-31 (18:32)
zle wiesci gryks 28 byla w 3 ostatnie soboty
magicznie parka 23,32 zamiast 28
zle wiesci gryks 28 byla w 3 ostatnie soboty
magicznie parka 23,32 zamiast 28
Historia niczym z przygód słynnego filmowego "Gangu Olsena"
Lottomat
To miał być skok stulecia. 18-latkowie Karol G. i Dawid M. z Kętrzyna (woj. warmińsko-mazurskie) byli przekonani, że gdy ukradną lottomat, będą się pławić w bogactwie. Pod osłoną nocy włamali się do budki totalizatora. Sapiąc i postękując z wysiłku, wytargali z niej lottomat i zawlekli w krzaki. Tam mieli już przygotowany akumulator od malucha. Podłączyli do niego lottomat. Ani drgnął. Zirytowani porzucili więc maszynę. Rano do drzwi pomysłowych 18-latków zapukali policjanci. Pracownik punktu lotto na widok maszyny w krzakach stukał się tylko w czoło.
Lottomat
To miał być skok stulecia. 18-latkowie Karol G. i Dawid M. z Kętrzyna (woj. warmińsko-mazurskie) byli przekonani, że gdy ukradną lottomat, będą się pławić w bogactwie. Pod osłoną nocy włamali się do budki totalizatora. Sapiąc i postękując z wysiłku, wytargali z niej lottomat i zawlekli w krzaki. Tam mieli już przygotowany akumulator od malucha. Podłączyli do niego lottomat. Ani drgnął. Zirytowani porzucili więc maszynę. Rano do drzwi pomysłowych 18-latków zapukali policjanci. Pracownik punktu lotto na widok maszyny w krzakach stukał się tylko w czoło.
Pracownik punktu lotto na widok maszyny w krzakach stukał się tylko w czoło.