Wpisy 3 194 343 – 3 194 442
31 marca 2018 15:31 → 31 marca 2018 17:50, 100 wpisów
W pn jadę do Lubina na kochane zagłębie Lubin meczyk z liderem Jaga Białystok
Forsa z twoich liczb wylaz mi 3/5 na wieczór zamienił bym dwie dodał 41,17 5/5 ciekawe zapiszę wpis
Alleluja Alleluja Alleluja Jezus żyje już Go grób nie kryje Alleluja Alleluja Alleluja
Zag jak Alleluja to nie diabeł sprawca wszelkiego złego... tylko
DZISIAJ posłałam SOBIE LOTTO i mini .śniło mi się wczoraj że wygrałam 3 miliony ciekawe czy coś wygram 1 zakład z chybika za 4 zł ,
na 14 wygrana 2x4/5 i 4/6
na 14 wygrana 2x4/5 i 4/6
Jacun pozdrawiam Ciebie i twoją rodzinę ...a wiesz dlaczego wg mnie pieniądze są najważniejsze bo... zdrowia i tak nie kupisz a..od śmierci Cię nikt nie wybawi ...Włącz sobie..na Youtube taki filmik Z Bruce Lee Water czyli woda...i wszystko na temat...jak wiesz co to jest wigry 3 to znaczy że jesteś z tego pokolenia co nie wiedziało co to Internet...pozdrawiam...
Jacunndzięki
forsamitobie również alleluja i fajnego prezentu od zajączka
forsamitobie również alleluja i fajnego prezentu od zajączka
Wielkanoc nadchodzi,
więc życzyć nie szkodzi:
Wielkiego zająca, pisanek tysiąca,
Dyngusa mokrego i wiele dobrego!
więc życzyć nie szkodzi:
Wielkiego zająca, pisanek tysiąca,
Dyngusa mokrego i wiele dobrego!
chwilka odpoczynku zaraz sernik i babki upiec muszę ,potem królika i kaczuche ...skręca z zapachów ...
Wczoraj kury tak gdakały, nasze jajka oszalały... malowały się w paseczki, i w kółeczka i wstążeczki. Teraz wszystkie krzyczą
Dusia ale masz tego ho ho...nas nie ma 2 dni, to i nie szaleje! Królika nie jadłam.. biedaczek
zgrywus co za wyniki na europejskich salonach jak i polskim podworku
Cieszy porażka cracsy mecz być lub nie być w spadkowej czy mistrzoskiej pomiędzy craksa a zagłębiem Lubin chyba że remis będzie lub zagłębie Lubin z Jaga Białystok wygra to craksa arczi o utrzymanie
Jezus Chrystus 13 zstapil do piekiel 6.66 3 dnia zmartwychwstanie 16
3,6,13,16,66 i wielu zobaczylo i uwierzylo
3,6,13,16,66 i wielu zobaczylo i uwierzylo
Zmieniam arka Legla x to tak pod zagłębie z miłości do przyjaciół arkowcow
nic jeszcze nie mam , ale trzeba byc cwanym moze jakies proroctwo
narazie spalonka 5,16,32,33,43,55,65,76 nie bedzie tu nawet 2 zl