Wpisy 3 194 143 – 3 194 242
31 marca 2018 11:43 → 31 marca 2018 13:04, 100 wpisów
Rozumiem że wtedy podchodzisz do niej z kijem ale spoko
No rozumiem ale jak już się trafi to podchodzisz do niej z kijem tak ?
Dla TS świeta to zły okres bo znacznie mniej wpływów do kasy będzie,w kwietniu wszystkie niedzielę zamknięte to tak samo.Nie dziwię się że przyspieszyli wprowadzenie gier przez internet
Forsami to ja wolę jednak ślub z Mulatką
Albo wogóle wolę z Mulatką niż z jakimś Dużym ale to każdego wybór
Temu dużemu Forsami to pewnie Lotto a Ty się angażujesz
Forsami nie daj się omamić temu dużemu on ma pewnie złe intencje
Panoramix lubie Ogniste
Aganiok
Chciałem umyś Autko ale mnie pogoniła taka jedna i tak to się skończyło
Forsami graj spoko tylko przytul sobie jakąś Mulatkę lub w Mini a nie jakiegoś Dużego
Pararelaxu ?
Pora Relaksu
Aaaaaaaaaaa to co innego Forsami to szacun
Mulatka jet taka akurat
Dawać wyniki
Panoramix miałeś tak i mocno się myliłeś ?
Zbigniew już chcesz wyniki ?
Zbigniew a robiłeś badania że chcesz wyniki ?
Panoramix czyli jakaś oszukana będzie ?
To ja pojadę sobie do Brazylii i tam jest ich bardzo dużo
Sebastian zagraj tak jak ja zdjęcie w profilu ale nie moimi liczbami
Zbigniew chce wyniki a nie zrobił sobie badań ale jaja
Zbigniew chyba tak zrobię tylko nie wiem czy dziś
Ja też życzę wszystkim
Wesołych Świąt Wielkanocnych
Wesołych Świąt Wielkanocnych
Sebastian wyniki mam oddalem krew w tym tygodniu to już 35 razy
Aleluja
Bimbabom a jo jeszcze mom
Zaraz sklepy zamykają
To wina pis
Noi dobrze ludzie też chcą świętować ja zagrałem Multi Multi na 10/10 do 3 kwietnia LOTTO z Plusem mam ważne Mini ważne
Forsami wiesz jak ja zagrałem
Ja musze do 18 wysłać w sklepiku osiedlowym w Nd zamknięte a pewnie na bp jak zwykle awaria
Gryks76 pozdrawiam na Święta Zmartchwystania Jezusa...tak to prawda byłem i ja swego czasu zagrać na stacji i oczywiście Tym tumokom się niechciało mi puści ć to powiedzieli że awaria..
A na jutro kupiłem 5 x zdrapkę Serduszko i 30 x Super7, będzie świąteczne drapanie przy mazurku
Ja zagrałem to co w stałych typach dwa zakłady na 10/10 jak ktoś chce proszę sobie odpisać sukcesu nie gwarantuje Ale życzę Wam i sobie...
Gryks A Lott z Plusem od ponad 15 lat to samo co losowanie niezmiennie jeden i ten sam zakład ..czekam...a co mam zrobić
Nie chce mi się tego samego pisać 1000x żeby wygrać to trzeba mieć pieniądze ale sztuką jest zagrać raz i wygrać Fortunę jak ta dziewczyna z USA. wydrapała los na loterii w dniu swoich 18 urodzin i już nie musi pracować do końca życia no chyba że chce....
Mi nie jest dane wygrać bo gdyby tak było to miałbym wygrane 9/10 w Multi Multi 10 listopada 2017 roku..ale nadal gram bo takie mam hobby i tyle w temacie nie będę się rozżewniał co by było gdyby...
Tymczasem Wesołych Świąt Wielkanocnych Zmartchwystania Pana Jezusa...
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja.
Forsa miałem się też o to pytać czy to ty na tym Wigry 3 pomyłka io io
Dziś w lcy derby dolnośląskie miedziana z Chrobrym Głogów się będzie działo
Gryks76. W listopadzie miałem 9/10 w Multi Multi nie zagrane tylko dziwne..szkoda że tymi zakładami co w stałych gram często i regularnie to wychodzi g..o albo max 7/10 na dwóch zakładach miałem raz 2x 8/10 tylko nie grane bo kasy brakło...Gryks ta historia wysokich wygranych to te 9/10 nie zagrane no kur...dziwne fram tymi to nic nie wychodzi a tu jeden dopisałem nie puściłem i wyszło..