Wpisy 3 194 015 – 3 194 114
31 marca 2018 10:05 → 31 marca 2018 11:28, 100 wpisów
W Lotto coś z tych mi wychodzi bawiąc się aplikacja vel lotto 37,38,44,46,29 losowalem 6 razy coś w tym może być patrząc na moje rozpiski
ciekawę co w koszyczku jak by tak pomyślał dał by zakład aktulany do koszyczka ale tak nie zrobił
ciekawi mnie gdzie ma Kościół czy u siebie czy w innej wiosce sprawdzę w necie
słyszałem konflikt jedno jedzą po świeceniu drudzy mówią że na drugi dzień czyli w Niedziele
sprawdziłem na u siebie kościół to fajnie nie musi się tłuc ale czemu autem wszyscy już wygodni na piechotkę się nie przejdzie
ja mam wiejską ale jeszcze nie jadłem i nie próbowałem podobno dobra wiejska mięciutka pycha jakoś te w sklepach jasne i mają chrząstki
Jak by nawet ktoś trafił główna to i tak by się nie przyznał bynajmniej większość ja bym nic nie napisal dalej bym się w zabawki ts bawił ino jeśli ho o multi Góra 7/7 może bym się pochwalił
no ja do barszczu zjem wczoraj miałem rybkę to teraz już chyba tyle postu to ile jeszcze tego postu chyba w niedziele tak czy nie bo nie wiem
Teraz będę w tym momencie okropny wiem przepraszam jaka ona dobra pyszniutka swiezutka kiełbasę zjawiska mniam
Ja bym dal skan...ale mi to nie grozisame odpadygram tylko na 7 bo?mniej przegrywam
poszlo mini 1 na 4 losowania multi 9/9 chybik 6 losowan i duzy z plusem na dzis
Przeprosilem tak postaram się już nie pastwic tylko jeden gryz kiełbaski
Kupiłem mini kabaretowo 25 zakładów na 3 losowania
no ja nie pije ale nie tylko że piwo ale nic zimnego bo chwyci za gardło a ja zdrowy musze być nowa praca zdrowy musze być jak byk
Gryks czytalem wpis po wyżej
Gryks,ja wole jak jesz kielbaski i masz dobre niz bylbys k@tolikiem na sile
Mam skana nowego w profilu
W realu nie żart
...... DLA WSZYSTKICH ZIOMALEK I ZIOMALI PO KUPONIE HEY ....
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje, bogaty zajączek uśmiechem czaruje. Mały kurczaczek spełni marzenia - wiary, radości, miłości, spełnienia!
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje, bogaty zajączek uśmiechem czaruje. Mały kurczaczek spełni marzenia - wiary, radości, miłości, spełnienia!
Chce trafic w jednym losowaniu 25 razy 5/5
na komodzie mam serwetke w zajće jaja trzeba było sobie kupić i dać na stół ale mimo wszystko jest okey mozesz tak miec jest okey
Mulag zagraj dziś z chybika jak dostaniesz moje liczby i trafisz 5/5 podziel 300 000 przez 26
nie bardzo rozumiem po co masz na dziś 31 tyle tych samych zakąłdów co ty myślisz że ci dadzą 5 z5 kilka razy
no chyba ze bedzie ktos trafil z ketow 25x5/5 w mini warte po 2,450
To idź spać
dobra po nocnej balandze malo spalem puscielem sie chleb kupilem ide spac nie bede was meczyl ta kielbaska przeciez przepraszam musze bo sie udusze to tak z sympati do was paparapatej
ps forsa pisalem do ciebie o ile cofasz czacik jednak sie puszcze typlem i 12 i 6 liczb
Poświęciłem te kupony powaga
Zag
tyle uciekam bawcie się podtrzymujcie tradycje zabawy i śmiechu sam nie dam rady za wszystkich
Rok temu 4/5w mini chodzi o wielką sobotę nie zagrałem w tedy kabaretowo
Cześć
Co robicie ?
Mulag idziesz spać ?
Poczekaj chwilę
Sebastian wejdź na mój profil albo lepiej nie
Zag
Mulag
Zbigni
Mulag
Zbigni
Zbigniew zgodziłą się ?