Wpisy 3 193 015 – 3 193 114
30 marca 2018 17:02 → 30 marca 2018 18:48, 100 wpisów
Pochwał się
Ta w mordę i nożem
Ale cem wiedziec
Powaga
Mam w rodzinie
To już wiem czemu masz na zmiany.panie???
Nastki
Latające ryby
Liny ?
U mnie błoto i pochmurnie
Osa umyj mi okna bo mnie skręca
Tak Seba na skrzydłach
Osa nigdzie nie wychodź z domu
A o Konie ?
Seba sraczka
Osa masz srakę ?
Bo co
Ty
To do kibla marsz
Osa co z tym językiem do mnie wylatujesz ?
Na twoje okna
Mam Cie ugryźć ?
Będzie zaciemnienie
Na moje okna jezyk ?
Ugryzę Cie w język to mnie popamiętasz
Nic się nie pytam stwierdzam fakt
A co myślisz że jak kobieta pokazuje język to od razu trzeba się na nią rzucać ?
Osa odlatujesz?
W siną dal ?
Osa Ty to masz dobrze
Tomi od razu byś brał ?
Kobieta mówi bierz mnie i Ty bierzesz ?
Mój kolega mi opowiadał że szedł sobie ulicą i wyszła z bramy nieznajoma kobieta i zaproponowała mu żeby poszedł z nią do jej domu. I poszedł . Powiedziała mu że zdradził ja mąż i chce si ezemścić jak najszybciej dlatego bierze pierwszego faceta który się na to zgodzi.
Tak to było
Słuchajcie już wiem jakie będą jutro liczby w Mulatkę
Ale razcej jutro a nie dziś
Jeste tu ktoś ?
Nie to idę
doktorze
Jakoś mnie to nie dziwi, że tak dobrze się gawędzi...Sebastianowi z gryksem
Powodzenia
Jakoś mnie to nie dziwi, że tak dobrze się gawędzi...Sebastianowi z gryksem
Powodzenia
Zrobilem parki koparku,uporzadkowalem w 6 tabelkach...i bede liczylparki potrzebne do 4 liczb w dziesiatce
Jocia
O czym należało by rozmawiać oprócz liczb na czacie w jaki sposób w jakim sesie by nie był żenujący na jakie tematy bez obrazania urazania kogo kolwiek tylko że i tak ktoś by się znalazł co by nie pasowało nie dogodzi się wszystkim kto chce rozmawiać o czymś niech rozmawia po co cokolwiek narzucać o tym nie o tamtym tylko się doszukuja narzekają może tym co uważają że coś nie tak ich rozmowy też nie są po Nosku tylko czy przeglądają czat by się czepiać oburzyc lepiej razem żyć coś zaproponować niż krytykować a jak się ma do powiedzenia pa i pa i że bania to po co się odzywac
Jak nie ma 2,3 nicki jest miło a jak się zjawia to dym ktoś was skrzywdzil żyjcie dajcie żyć
3 193 085
Tylko tyle i aż tyle >> , bo i tak nie zrozumiesz w czym sedno..
Biegnę dalej
Tylko tyle i aż tyle >> , bo i tak nie zrozumiesz w czym sedno..
Biegnę dalej
witam wszystkich na czacie, wczoraj tu napisałem na czacie ze dzis beda takie liczby o 14 w MM 5,10,15 i co wyszły jak powiedzialem, jocia zapytala czy jakis wroz czy jak?napisalem ze nie jestem wrozka , a liczby wyszły dzisiaj czyli dobrze mi intuicja moja podpowiadala te liczby wyszly tak jak je zaproponowalem, dzis obstawialem swoj sen, i liczby z niego i ten sen tez wyszedl a raczej liczby z niego ale ja tego niewyslalem tych liczb a tylko zatypowalem je na stronce, moze na wieczor cos sobie wysle, juz jak skoncze szybciehj porzadki, przedswiateczne,
dzieki gryks76 tak mi podpowiadala intuicja moja, ze takie liczby wyjda, ale dzis rano wzielem sie za porzadki przedswiateczne , zaraz bede jeszcze cos gotowal dzisiaj pomylem okna sobie, dzis i posprzatalem teraz robie jeszcze pranie i teraz typuje sobie liczby dzisiejszej nocy mialem dziwny sen, snily mi sie swieta ale nie wielkanoc BOZENARODZENIE i oplatek polamany na talerzyku i moja kolezanka z mezem ktorzy mieszkaja w szwecji, bardzo to byl tez dziwn y sen, dzis w nocy widzialem tez po placu zabaw biegajace 4 nastki mlode dziewczyny zupelnie nagie dziwilo mnie to dlaczego snia mi sie takie glupoty, mlode gdzies 16 letnie dziewczyny biegajace nago za mojim domem, pamietam ze je obserwowalem na tymplacu zabaw , i patrzylem we snie w niebo niebo bylo za mglone i widac bylo kontury jak i wierzcholki drzew spoza chmur, widzialem rowniez ze padal deszcz i walace sie drzewa, niewiem co t o ma znaczyc, ale cos jest na rzecz, snila mi sie tez mojej m0amy starsza siostra siedzaca w raz swoja corka przy stole wigilijnym, niedzawno otrzymalem w realu telefon od innej kuzynki ze ciocia jest bardzo chora, ta ktora mi sie przysnila siedzaca przy stole wigilijnym, tam w snie byla usmiechnieta , ci teraz w realu konczyc bedzie 88 lat, w kwietniu, czyzby to byl jakis proroczy sen, czyzby niedlugo umarla?
niewiem tego ale cos tu jest na zeczy,nikt nikomu smierci nierzyczy zastanawia mnie tu bardziej ta sytuacja z tymi dziewczynkami nagimi walacym sie drzewem padajacym deszczem, oraz oplatek ta talerzyku
niewiem tego ale cos tu jest na zeczy,nikt nikomu smierci nierzyczy zastanawia mnie tu bardziej ta sytuacja z tymi dziewczynkami nagimi walacym sie drzewem padajacym deszczem, oraz oplatek ta talerzyku
mazurek makowy z masą kokosowo robię plus sernik i ptasie mleczko
arczi nie wiem co ci napisac czasem człowiek ma jakiegos czuja roznie z tym bywa
Arczibalik, nie przekrecaj moich wpisów !!
1) to było 28 marca , nie wczoraj
2) Nie pytałam, czy jesteś prorokiem
Czytaj ze zrozumieniem > Arczibalik. >
3 190 772. jocia 2018-03-28 (18:50)
......
zbigniew q 51 na nie 56 na tak
Prorok <<
To była ironia, nie pytanie... bo 51 miałam mocną i weszła , a 56 nie wylosowali..
A za dzisiejsze 5.10,15
Wracam...do ....
1) to było 28 marca , nie wczoraj
2) Nie pytałam, czy jesteś prorokiem
Czytaj ze zrozumieniem > Arczibalik. >
3 190 772. jocia 2018-03-28 (18:50)
......
zbigniew q 51 na nie 56 na tak
Prorok <<
To była ironia, nie pytanie... bo 51 miałam mocną i weszła , a 56 nie wylosowali..
A za dzisiejsze 5.10,15
Wracam...do ....
mulag witaj wlasnie mam przerwe chwilowa jem zupke i patrze na liczb y co by tu na wieczor wyslac po robocie,
wóz z zającem postawiony serwetka św i kurczaka tematy świateczne a nie pisanie nie na temat o graniu
co ma byc to bedzie czy cos dobrego czy zlego smutnego coz zycje
wystrój świąteczny nie zrobiony jaja na stronce z koszykami takie latajaće po stronce powinny być
okej jocia moze i przekrecilem przepraszam za omylke i moze faktycznie bylo to 28 gdy bylem po pogrzebie sasiadki,a nie 29, bez obrazy prosze
mam nieraz prorocze sny niepowiem ze nie, bo mam, a sny mi sie czesto tez i sprawdzaja moze w koncu i liczby przewidze i wygram cos wkoncu jakas kase