Wpisy 3 188 043 – 3 188 142
25 marca 2018 10:24 → 25 marca 2018 12:15, 100 wpisów
tylko widzisz robal dla nie ktorych nd to zwykly dzien moze ktos myje w deszczu przy mrozie okna ja nie to tak bys nie szczekal bez podstawnie nie szukal dziury w czyms gdzie jej nie ma zreszta jak to bywa ludzie i tak wiedza lepiej chocby bylo innaczej
nic nie mozna tutaj napisac bo sie zaraz doszukuja nie ktorzy bite to bylo przewrazliwione jakies poplakalem sie ze smiechu ide w cyferki napisalbym 66 ale to moze tez sie zle skojarzy lub ta emotka
Księciunio
uda się teraz pociapciać śniadanko
tylko nie wie gdzie wcięło srebrny dzwoneczek no i jest problem ehhh
uda się teraz pociapciać śniadanko
tylko nie wie gdzie wcięło srebrny dzwoneczek no i jest problem ehhh
...karwasz nie znajdzie dzwoneczka
nie wezwie służących i będzie głodny?
nie wezwie służących i będzie głodny?
Witam
W dziale typowania zostały dodane typowania 6 liczb w Lotto i 5 liczb w Mini Lotto.
Co do punktacji w lidze, itd. sytuacja jest rozwojowa
Pozdrawiam
W dziale typowania zostały dodane typowania 6 liczb w Lotto i 5 liczb w Mini Lotto.
Co do punktacji w lidze, itd. sytuacja jest rozwojowa
Pozdrawiam
hey pasko widzialem mini zatypowalem lotto odpuscilem typowanie na 6 liczb ...no to pomachac ide na skoki
Hello
Będzie możliwość większego typowania na MM?
Będzie możliwość większego typowania na MM?
Typowanie na 6,7i 8liczb itp.
*****Letalnica***Słowenia*****
*****KAMIL STOCH 245m 234,5m
********Kryształowa Kula******
**********dla KAMILA**********
*****KAMIL STOCH 245m 234,5m
********Kryształowa Kula******
**********dla KAMILA**********
Pasko
dlaczego nie można zobaczyć
trafionych stałych zestawów liczbowych użytkowników?
tak jak jest multi multi
dlaczego nie można zobaczyć
trafionych stałych zestawów liczbowych użytkowników?
tak jak jest multi multi

3 188 087. Betti 2018-03-25 (11:49)
alfafire, kędzior idźcie na jakiś czat sportowy
To też dotyczy Admina ?
3 188 081. Pasko 2018-03-25 (11:42) Rzeszów
alfafire, kędzior idźcie na jakiś czat sportowy
To też dotyczy Admina ?
3 188 081. Pasko 2018-03-25 (11:42) Rzeszów
3 188 108. jocia 2018-03-25 (11:58) Nimfa, Nymphicus hollandicus
W końcu byliśmy sponsorami skoków , grając w gry tesa
skoro bylismy sponsorami ts a ts to liczby strona o liczbach czyli sie nam nalerzy wsio na miejscu
W końcu byliśmy sponsorami skoków , grając w gry tesa
skoro bylismy sponsorami ts a ts to liczby strona o liczbach czyli sie nam nalerzy wsio na miejscu
Pasko daj emotkę skoczka na nartach bo dawać bys nie musiał ale wstawić nie można
piękna Niedziela Niedziela Palmowa niema Palmy jak wstawić ja nie mogę tak nie można robić
a ja myc okna panie robal a niech pana poskreca ze nie dla wszystkich to nie zwykly dzien od normalny jak sobota sroda a ze pogoda milego nawet tym zgoszknialym frustrata
Kamil w tym sezonie zarobił ponad 1 milion zł i ma w d..... grę w wynalazki TS
to bierzmy z niego przykład a nie wierzyć w marzenia która się nie spełnią ja już mam narty zaraz będę skakał k konstrukcyjny na 40 metrów tylko wczoraj skoczyłem 22 metrów co dało mi 20 miejsce drugi skok 25 i zakończyłem jako 10 najdłuższy skok był 30 metrów
mała prywatna mini skocznia wybudowana przez właściciela potężnej firmy światowej
a Kamil tak dobrze skaczę a tak nie skakał szkoda że nie ma zapisków bo on jak tak jeszcze nie skakał to u mnie był mistrzem dawno grałem na grze nie pamiętam rtl ski sam stworzyłem go wszystko wygrywał był Małysz i wymyślone postacie ale w rzeczywistosci nie ma ich to mój sukces