Wpisy 3 182 773 – 3 182 872
20 marca 2018 20:07 → 20 marca 2018 21:34, 100 wpisów
hojnymi chyba że nie który się w kur.... i przestaną dawać na tą instytucje
człowiek łapie się wiesz jak to jest wierzy mimio wszystko choć prawda jest inna
na 21, w MM,2,3,6,13,14,18,25,26,28,29,31,32,35,38,40,43,48,57,60,61,63,64,67,74,75,79
Arcz... żebym nie wiem jak prosił kobietke z lottomatem to takiego ciągu nie nada
kop kop Kopciuszek kopcuch łamaga sierota podarty fartuszek a między zębami wrota
Ludzie co wyście zrobili czy nic raczej nic nie zrobiliście ręce opodają ja zrobiłem kukłę marzanne będę topił z mostu
wieczorowo
pytanie ...czy jeśli utopie swoją teściową Marzenę - Marzannę zima pójdzie do morza
pytanie ...czy jeśli utopie swoją teściową Marzenę - Marzannę zima pójdzie do morza
to dobre pytanie ale pomyśl że nie którzy mają teściową i prateściową
każdy uczciwy obywatel ma Marzannę przygotowaną do zrzutu ja mam już dośc zimy kto wie czy ta zima w marcu w połowie nie jest naszym zaniedbaniem i brakiem tego św w 2017 podejrzewam że tak
tylko czy wymiar sprawiedliwości doceni moje dobre intencje i dostane dyspensę
Mulag spuszczę jąd delikatnie na łódkę bez wioseł -- płyń po morzach i oceanach
jak tak zrobisz będzie okey jedynie ci oskarżą jak by miała chorobę wodną czy jak to mówią morską czy lokominikacja
to dorzucę jej proszki na chorobę morską --10 opakowań bo ocean wielki
a straszyli nas ociepleniem klimatu ale kłamstwa epoka lodowcowa idzie ale kłamcy
jak trafie dziś bonusa kupie "mamie " bilet na podróż za ocean Titanikiem -- może znów zatonie
może trafi nad Amazonkę tam podobno żyje jeszcze dziki szczep kanibali
samica została jakaś krzyżówka mają zrobić ale to nie będzie to samo
jak wygram w lotto wszystko przeznaczę na nowe zoo i leczenie zwierząt i kary dożywocia dla ludzi znęcających się nad zwierzętami
Mulag jak będziesz dobrze karmił to ide zamieszkać w tym Zoo niech odwiedzają mnie ludzie w klatce jako Milionera