Wpisy 3 182 640 – 3 182 739
20 marca 2018 17:11 → 20 marca 2018 19:40, 100 wpisów
ktoś zna jakąś stronę internetową żeby puścić multi
ostatni korzystałem z 3gry.pl ale chyba zamknęli bo od 2 dni ine chodzi -- dziady mendy jak im obroty spadną to podwyższą zakłady i na swoje wyjdą
Pan nie chcialbym Cie martwic ale,ja ją widzie,jest u mnie w zaleglych
73 nie po drodze jej z obokami teraz czyli tez 72,73,74 jedna prawdopo...
Witam Wszystkich lubiących fantazjować na wyspie stworzonej o nazwie marzenia plus wydatki z portfela dziurawego ale jeszcze z miedziakami na granie
recznie mozna go zrobic, ale ja wole z programu bo widze efekty to po pierwsze a po drugie trzeba okolo godziny zeby go sporzadzic
widze efekty bo jest dynamicznie robiony na kazde losowanie
to nie jest taki system jak w innych programach ze raz generuje ze stalymi liczbami i sprawdzam na wszystkich losowaniach
on sie generuje z losownia na losowanie i musi byc ciagly wedlug kolejnych losowan
to nie jest taki system jak w innych programach ze raz generuje ze stalymi liczbami i sprawdzam na wszystkich losowaniach
on sie generuje z losownia na losowanie i musi byc ciagly wedlug kolejnych losowan
40 z ł to schab by był dobry soczysty czerwony kartofle i sałatka
no ale wygrane beda calkiem spore
na mala ilosc liczb raczej sie nie oplaca bo to system na 7+ liczb
na mala ilosc liczb raczej sie nie oplaca bo to system na 7+ liczb
jak dobrze nie zjesz to sytemu nie ułożysz dobrego wszystko się razem łączy
O ,to juz cos...4 dyszki losowanie?10 los 4 stowy...musialby byc zwrot okolo 50%
wogole musze go wprowadzic do programu i zoptymalizowac metody doboru liczb
ale tak na serio jak go opracuje to moze byc liczony w excellu
Z moich obserwacji
40
62,63
10,13,14
2,3,5,6,8
skad to wzialem?Z mojej tabeli
40
62,63
10,13,14
2,3,5,6,8
skad to wzialem?Z mojej tabeli
Mulag gdybys mial chociaz jeden udowodniony matematycznie dowod to wtedy bym moze Ci przyznal racje
nie ja wiele razy moglbym wygrac programem
ale poki tego nie dokonalem to narazie jestem w trakcie
ale poki tego nie dokonalem to narazie jestem w trakcie
to nie rozsadek tylko uprzedzenia ze ziemia jest okragla - albo plaska
Po za tym matematyka mówi mi że najpierw ja muszę wygrać i wtedy ty to jest najważniejszy współczynnik Pamiętaj dam znać jak wygram w tedy ty wygrasz nic nie poradzę tak to działa ten system
uwazasz ze ty wygrasz, a ktos nie wygra skad takie dane masz?
takie wiesz teorie egoistyczne smieszne doscy
ja jestem takim samym czlowiekiem jak ty i mam takie same szanse, jednak szanse mozna zmieniac poprzez zmiane liczb
ja jestem takim samym czlowiekiem jak ty i mam takie same szanse, jednak szanse mozna zmieniac poprzez zmiane liczb
ty i tak masz lepszą sytuacje ode mnie musisz poczekać bardzo ci oto proszę
no ale nic ci to nie da bo takich ludzi jak ty wlasnie jest 95%
Wlasnie @ngierski jak to jest jesli dwoje trafi 10\10?bonus na pol?
ale wiadomo ze ktos moze powiedziec ze wieksza szansa porazki,
no ale wygrane sa bardzo duze wystarczy trafic na jeden moment
no ale wygrane sa bardzo duze wystarczy trafic na jeden moment
powiem tak wystarczy zeby maszyna wylosowala zgodnie z matematyczna maszyna idealna (nie musi byc dokladnie idealnie)
10 gr do litra na elektromobilnosci 25 za dobe w strefie czystego transportu.MorawieckiKaczynski nie ma samochodu,nie ma dzieci ...robi co chcetak splacimy 500+
Popatrz na to z innej strony powietrze będzie czystsze niż w amazonce lub na kontynencie Atlantyda
bo ludzie są chorzy czego miliony Polaków nie przestanie jeździć samochodami przez 1 dzień tak się skrzyknąć ale mieli by straty
Wystarczy nie podbijac przegladow przy starych dieslach...to 1\3 jezdzacych uzywek jak nie wiecej...nie spelniajacych zadnych norm z prsebiegami powyzej 200000 km