Wpisy 3 182 073 – 3 182 172
19 marca 2018 22:21 → 19 marca 2018 22:57, 100 wpisów
To ja też uciekam...było miło ale się skonczyło...
Powodzenia jutro i dobranoc
Powodzenia jutro i dobranoc
Są braki w czym ?
Lorey dobranoc
Forsami ale my mamy okazję zdobyć Bonus
O14 5-6 ta sama metoda nic wieczorem
Zgrywus w uzębieniu zawsze są braki więc luzik
Na jutro trzeba przygotować odpowiedni zestawik
Laurcia dobranoc
Io to chodzi Forsami powolutku do celu
kara Boza
mialbym dzisiaj w pensji
4,9,13 pechowy luke skywalker i gwiazdy 4
czyli 17 zacznij od maybacha na srodku, szkoda ze nie wyslalem 80 zl
mialbym dzisiaj w pensji
4,9,13 pechowy luke skywalker i gwiazdy 4
czyli 17 zacznij od maybacha na srodku, szkoda ze nie wyslalem 80 zl
Ja na jutro przygotuję co prawda mniej niż 3 x 10/10 ale nawet jednym można trafić
Forsami wcale się nie dziwię bo zaskurniaki wcześniej czy później zawsze się skończą
Forsami musisz poprosić o kieszonkowe
Mega jak ja już tu coś podaje na forum publicznie to z reguły tym gram a nie wiem czemu ty tak nie robisz...
Ale jaja!!!
Pieniądze przeznaczone na Markę Polską-projekt krytyki>>>
"Gombrowicz od tyłu" Ha,ha ha
>>>WWW Gadowski Witold pl
Pieniądze przeznaczone na Markę Polską-projekt krytyki>>>
"Gombrowicz od tyłu" Ha,ha ha
>>>WWW Gadowski Witold pl
O tym nie pomyślałeś ?
13krzysio33 śpij spokojnie my coś wydumamy
13krzysio33 Jak się w nocy obudzisz to nie zapomnij spisać snów i liczb które Ci się śniły
Sebastian kogo mam poprosić o kieszonkowe.....kure kaczke czy krowe... niema to niebedzie grania i koniec po krzakach ...s tania ...rozumiesz
Forsami a żonę nie możesz poprosić ?
gwiazda 4 bo 13 plus 4 = 17 zacznij od maybacha przewidziane na srodku
Żona powinna co miesiąc dać mężowi jakieś kieszonkowe prawda ?
Sebastian ja chcę wygrać 250 tysięcy + Bonus a nie 6 tysięcy za 7/7'..
I dla Ciebie poproś duże kieszonkowe żeby starczyło na granie
spalone na wieczor
12,17,28,46,47,59,60,62,73 maksymalnie 3/9 wejdzie
i so nie klamal 17,46,73 cuuuud
12,17,28,46,47,59,60,62,73 maksymalnie 3/9 wejdzie
i so nie klamal 17,46,73 cuuuud
Forsami a czy ja Ci kiedykolwiek napisąłem że ja tego nie chcę ?
Forsami ja gram Etapami pomalutku doszedłem do Etapu 7/7 i chcę go przejść
Pomalutku dążę do gry o stawkę 10/10 a tego nie da się wygrać bez przejścia Etapów
Sebastian jest coś takiego jak zdrowy rozsądek bo pójdziemy z gołą d.pą i torbami a z jedną napewno ...
Jedno wam napiszę Jutro jest Lotto 2 Miliony i to mnie ustawi do końca życia i jeszcze świata...
nikt dzis nie mial w pensji poczatku pechowy luke skywalker 4,9,13 wstyd
Forsami dlatego zdrowy rozsądek podpowiada mi żeby nie grać za swoje pieniążki tylko za wygrane .
I dlatego gram 5/5 i 7/7 bo to latwiej trafić
I dlatego gram 5/5 i 7/7 bo to latwiej trafić
Vondeoff masz starą ?
Vondeoff Ile codziennie dostajesz pieniążków ?
Vondeoff Stara to znaczy ile ona ma lat ?
Vondeoff I kim ta stara jest dla Ciebie ?
Jakie łatwiej ....tyle lat gram i co wygrałem Sebastian.. co ty mi tu pitu pitu piszę ci kolejny raz że nie interesuje mnie 54 złotych za 3/3 tylko wygrana w Lotto 6/6'...raz a dobrze i leże i sącze i pławie się w luksusie a nie ku...kuryku jeżdżę na starym Ursusie...
Forsami przecież ja Ci nie pisze żebyś grał 3/3 bo to pewnie już wygrałeś
Graj teraz 5/5 i 7/7
Tak jak ja
I jak wygrasz 5/5 toodłuż część na granie
A jak wygrasz 7/7 to możesz wtedy zaatakować 8/8
A jak wygrasz 8/8 to wtedy atakś już bardzo blisko celu ujesz 9/9 i 10/10 i jeste
Jacunn zobaczymy
Vondeoff gdybym ja liczył na jakąś tam starą która mi daje codziennie 10 a w porywach 15 zł to bym się własną pięścią zabił.Bo co to za życie . Człowieku
Vondeoff Skąd Ty wytrzasnąłeś tą starą jak ją tam nazywasz i jeszcze mówisz że nie chciałbym jej poznać ?
Sebastian raz w życiu wygrałem 3/3 to co jest na zdjęciu na profilu możesz wierzyć lub nie gram na 10/10 jak wejdziesz na mój profil to zobaczysz że....jest tam zatypowane 6 zakładów na 10/10 sto razy powtarzam nie interesuje mnie wygrywać ochłapy po kilka złotych to bez sensu grajäc nawet na 5/5 nigdy nie wygram 10/10 ,to chyba logiczne gdyby 100% graczy z profilu w realu grało tylko na 10/10 to bonus by nie miał czasu urosnäć...a tak nie jest..to przecież widać po wynikach ile osób gra na mniej liczb niż 10
Jagawisia
Forsami ale wygrałeś też 5/5 jak masz w profilu prawda ?
Jagawisia przepraszam nie zauważyłem bo mnie ruszyło
Jagawisia dziś nic nie wygrałem .
W mini mam 2 liczby i tyle
W mini mam 2 liczby i tyle
widzieliście 0 trafionych pewniaków w 30-tu losowaniach? to wejdźcie na moje konto
Forsami masz racje,ale ludzie wiedza ze 10/10 jest ciężko trafić dlatego grają na mniej liczb
Jak to mówią bogatemu to i diabeł dziecko przykołysze a biednemu wiatr w oczy ...miałem już dwie takie życiowe szanse dzięki którym mój status materialny uległ by znacznej poprawie ale jak widać nie jest mi dane nie dla psa kiełbasa...
Vondeoff Jeśli Ty swoją żonę nazywasz starą i mówisz że niechciałbym jej poznać czyli sugerujesz że jest taka zła to wybacz wole być sam
Sebastian prawda raz na chybił trafił a drugi raz od UFO Jego liczbami zdjęcie w profilu jak widać
Forsami ja mam inne podejście do tej gry niż Ty. Szanuję Twoj wybór gry 10/10 iżyczę Ci abyś to wygrał
Jagawisia może jutro będzie lepiej bo dziś było słąbo
Sebastian rozumiem i tak raczej nic nigdy nie wygram nie napalam się ale jest Lotto jest zabawa i przytym pozostanę
Vondeoff A gdybyś był mniej litościwy to byś mi ją stręczył ?
Forsami i tak trzymaj. Najważniejsze są zasady i uczciwość
Vondi ratuje cię tylko czosnek na wampiry lub kolek osikowy na wilkołaki
Forsami tylko zauważ że Vondeoff dostaje od żony codziennie 10 zł
Kędzior wolę ten czosnek
Kołek pozostawię dla innych