Wpisy 3 179 555 – 3 179 654
17 marca 2018 22:08 → 17 marca 2018 22:36, 100 wpisów
Arab tylko nie szmalcem
Puszczam 7 w Mulatkę
Tak wygraliśmy
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Dopisano wygrane Super Szansa
Arczi , typowanie na 14 bylo na 14 ( moze byc poślizg )
Zasze wklejales na czacie na dwa losowania osobno, więc.....{{dobani}
Idę w mapki
Zasze wklejales na czacie na dwa losowania osobno, więc.....{{dobani}
Idę w mapki
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 3 750 107,50 zł
3 179 565. Karuzela 2018-03-17 (22:10)
Które rozbilo kumulacje przyznać się
Karuzela > rozbiło kumulację > dziecko > Sebastian_M zapewne , tylko jeden małolat jast na MP
Które rozbilo kumulacje przyznać się
Karuzela > rozbiło kumulację > dziecko > Sebastian_M zapewne , tylko jeden małolat jast na MP
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 169 618,30 zł
jocia ja wiem ze niewpisalem wczesniej na 2 losowania bo mialem typowac inne ale pilnie musialem gdzies wyjsc i niestety niemoglem wrocic przed losowaniem wieczornym, niestety, to ze z tego zestawu mojego padlo y te liczby to i tak nic z tego poniewaz nie wysylalem wogule dzis nic, wiec i w realu nietrafilem tych liczb, i niemaq co tu gdybac na ktora godzine byly zatypowane liczby wazne ze wyszły, oto mi tylko chodzi, nie wygralem w realu bo nie wyslalem ale tu wyszly chodzi w moim typowaniu, w moim profilu tez ich wszystkich tak niezlozylem jak wytypowalem, bo tylko 5 ich tam jest,
arab no to jak wyszło ich 7
Arczi zdejmuję Tobie aureolę , bo kłamiesz >>
17.03.2018 21:40
Zatypowane o godz.>>> 20:26 <<<
Tak, więc byłeś w domu przed losowaniem, kałamczuszku i mogłes spokojnie wpisac przed losowaniem ponownie swoje typy .
Kłamiesz !!!
Tak, więc byłeś w domu przed losowaniem, kałamczuszku i mogłes spokojnie wpisac przed losowaniem ponownie swoje typy .
Kłamiesz !!!
3 179 579. arczibalik73 2018-03-17 (22:13) Brzęszczykowice Polne
jocia ja wiem ze niewpisalem wczesniej na 2 losowania bo mialem typowac inne ale pilnie musialem gdzies wyjsc i niestety niemoglem wrocic przed losowaniem wieczornym....
jocia ja wiem ze niewpisalem wczesniej na 2 losowania bo mialem typowac inne ale pilnie musialem gdzies wyjsc i niestety niemoglem wrocic przed losowaniem wieczornym....
Mam 6 hura
moje 2 wyśnione 20,21 z wczoraj też weszły teraz... została 29 z wczoraj i dzisiejsza 28 może jutro wejdą.... jolcia ja też może ściemiam???????
Arczi...oj mętnie się tłumaczysz...
ale nie ma o co kruszyć kopii-przecież wynik>"O"
ale nie ma o co kruszyć kopii-przecież wynik>"O"
Nie Arab ja mam skan za chwile
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Ludki wygrywajcie. Przecież to nasza.wasza kasa.wiec.jaki UJ wodę mąci
3 179 599. dusia
Czy napisałam o Tobie ?? gdzie ?
Dotyczylo teamu > Arczi, Sebastian, Arab..
Szkoda czasu ..
Arczi klama,że nie bylo go w domu i nie mógł wpisać...
a,że wchodza z poslizgiem, to inna sprawa
Czy napisałam o Tobie ?? gdzie ?
Dotyczylo teamu > Arczi, Sebastian, Arab..
Szkoda czasu ..
Arczi klama,że nie bylo go w domu i nie mógł wpisać...
a,że wchodza z poslizgiem, to inna sprawa
Kędzior to jest nas dwoje wodę w kolanie mam no i słodka jestem z natury haha
Dusia
3 179 588. jocia 2018-03-17 (22:17) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Kłamiesz !!!
tnie mi sie net caly czas jak mowie ze mnie niebylo to niebylo chyba wiem gdzie bylem nie, zreszta to i tak niewazne juz jest bo i tak tych liczb niewyslaslem, i jakt to ktos tam pisze i tak efekt jest 0 rowy , mi chodzi tylko oto ze z typow ktore podalem na 14 to tte 1liczb wyszlo gwarantowane, a tak podaje typy zawsze na konkretne losowanie jak moge i jestem ,niemowie ze nie i wcale sie tu nietumacze nikomu tylko pisze jak jest
Kłamiesz !!!
tnie mi sie net caly czas jak mowie ze mnie niebylo to niebylo chyba wiem gdzie bylem nie, zreszta to i tak niewazne juz jest bo i tak tych liczb niewyslaslem, i jakt to ktos tam pisze i tak efekt jest 0 rowy , mi chodzi tylko oto ze z typow ktore podalem na 14 to tte 1liczb wyszlo gwarantowane, a tak podaje typy zawsze na konkretne losowanie jak moge i jestem ,niemowie ze nie i wcale sie tu nietumacze nikomu tylko pisze jak jest
Arczi nie patrz na to co pisze papużka bo jak wiesz one są nierozłaczki i jej braluje Papuga takiego samca a bez niego jest strasznie rozdarta i gada jak to papuga
Arczo Ona wie lepiej czy Ty byłeś w domu czy nie ale jaja
Arczi ona Ciebie chyba śledzi uważaj
Arczi niemusisz nikomu sie tłumaczyc
Ani skanów zadnych nie dawaj
Wiesz czemu
Ani skanów zadnych nie dawaj
Wiesz czemu
Arczi weź to na luz
A chusteczkę haftowaną Tobie podarujeArczi.daj. ciepłym moczem.czaisz
JOLCIA JA WIEM że Arczi podawał tu na 14 te cyferki ,a że weszły na 21 to on nie zmieni tego,... że wchodzą z poślizgiem...
Ona mnie też różne rzeczy mówiła i co ?
Ja się z tego tylko śmieję i nie musze się nikomu tłumaczyć.
Jak wygram to piszę - wygrałem .
Dałem kilka skanów ponieważ obiecałem tu kilku osobom między innymi i Tobie Arczi
Ja się z tego tylko śmieję i nie musze się nikomu tłumaczyć.
Jak wygram to piszę - wygrałem .
Dałem kilka skanów ponieważ obiecałem tu kilku osobom między innymi i Tobie Arczi
czesc sebastian spoko jest mi i to tak i wisi bo na zywo nietrafilem tego a typowanko wyszło jak wyszło,
to tylko bylo typowanko i nic pozatym,
to tylko bylo typowanko i nic pozatym,
Najważniejsze że podawał a że nie mógł być przed 21,30 i podać ich powtórnie to inna sprawa .
Podał i chwała mu za to.
Każdy mógł tymi liczbami zagrać
Podał i chwała mu za to.
Każdy mógł tymi liczbami zagrać
Arczi ale dziękujemy że podałeś. Ja nie skorzystałem bo mnie nie było tu cały dzień. Może ktoś inny skorzystał i bardzo dobrze
arab witaj} nie no skanu nie bede wstawial nie nie wiesz dlaczego, nie?
Sancho Pansa
ja zawsze wstawiam tu swoje typy aby ktos sobie z tych liczb skorzystal, podaje ich tyle ile m wychodzi kazdy z tych liczb moze sobie zlozyc szczesliwyy zestaw, ja nikomu niezabraniam jesli ktos trafi z mojego typowania co kolwiek to mu gratuluje, tej wygranej
Pisałem wczesniej 44 i 48 a wpadło tylko 44
Nie doceniłem TS i jednej liczby nie trafiłem
Wiem że wpadanie ale z poślizgiem
Jutro niedziela i nie gramy w Gry TS
A ja pie5tole mapki.bo się nie znam. I żaden uj.niechęć mi wytłumaczyć .wiec .w d.to mam
zrywa mi cos co chwile neta , niewiem co jest grane to co zapisuje znika tez tak macie