Wpisy 3 177 587 – 3 177 686
16 marca 2018 00:11 → 16 marca 2018 06:47, 100 wpisów
Słuchaj słoneczko na odpowiedź miałem dużo czasu. Nie czytasz mnie ze zrozumieniem
Napisałem tak.
Na zadawanie pytań macie czas do 00.00
Odpowiedź jest możliwa po 00.00
Napisałem tak.
Na zadawanie pytań macie czas do 00.00
Odpowiedź jest możliwa po 00.00
I nie bądź papużko złośliwa bo to wróci do Ciebie wcześniej czy później i się wtedy obudzisz
Dla mnie jesteś Słoneczkiem
Ta osłona w niczym Ci nie pomoże
Nie obawiaj się o mnie papużko
Sancho Pansa
Dyskusja z Tobą to jak Kabaret podczas Rodeo
No dobra osoba pod Nickiem Sebastian_M
nie zdała egzaminu sama przed sobą
Słoneczko nie wysilaj się aż tak bardzo na zgryźliwości dobrze Ci radzę
No dobrze pośmiałem się trochę i jest super
Przystępujemy teraz do typowania liczb
Poszedł spać
Teraz my typujemy
No dobrze nie rozpraszajcie mnie teraz
Powiem Wam jedno
Jaki Pan taki Kram
Jaki Pan taki Kram
3 177 567. Pan 2018-03-16 (00:02) Maj..M+L
Sebastian z czym kojarzy Ci się >> Alfa <<< ?
Możesz odpowiedzieć nieszczerze do bólu
Sebastian z czym kojarzy Ci się >> Alfa <<< ?
Możesz odpowiedzieć nieszczerze do bólu
Vondeoff pytales co na jutro wieczor wpadnie to ci odpowiemm ja jak sebastian ci nie poodpowiedzial jutrio na wieczor wwypadna liczby , i ktos zgarnie kase
Pytanie było zadane po 00.00
Prosiłem zadawajcie pytania do tej godziny .
Następne pytania przyjmuję wkrótce.
Prosiłem zadawajcie pytania do tej godziny .
Następne pytania przyjmuję wkrótce.
Arczi Vondeoff zadał nieprecyzyjne pytanie.
Gdyby spytał jakie liczby wypadną do np Mulatki to bym odpowiedział. A tak musiałem się domyślać o co mu chodzi i poprosiłem o sprecyzowanie pytania
Gdyby spytał jakie liczby wypadną do np Mulatki to bym odpowiedział. A tak musiałem się domyślać o co mu chodzi i poprosiłem o sprecyzowanie pytania
Nie zadał konkretnego pytania to nie uzyskał odpowiedzi
Niestety reguły były podane
Nie dadzą się spokojnie skupić nad liczbami
Ale zaraz zaraz
Zielona lampka pali się koło nicku Papużki czyli ona jeszcze nie śpi
3 177 551. makler 2018-03-15 (23:50)
3 177 552. makler 2018-03-15 (23:52)
Miałes dwie minuty na odpowiedź
Makler zadal drugie pytanie po dwóch minutach, bo nie doczekał sie na odpowiedź .
Sebastian, jak zwykle >>> kręcisz
A teraz gasze zielone światełko
3 177 552. makler 2018-03-15 (23:52)
Miałes dwie minuty na odpowiedź
Makler zadal drugie pytanie po dwóch minutach, bo nie doczekał sie na odpowiedź .
Sebastian, jak zwykle >>> kręcisz
A teraz gasze zielone światełko
O widzicie miałem rację
Kłamczuszka jedna
Podgląda nas do utaraty tchu
Co Ty widzisz ?
Jeszcze się przekonasz co widzisz
3 177 603. Pan 2018-03-16 (00:19) Maj..M+L
ja pierdziu egzaminatorzy sie znalezli wielcy, popatrzcie czy wamn słoma z butow niewystaje, co was obchodzi skad i kto jest, niewiecie ze dane osobowe sa chronionem nikt wam tego niepowiedział jeszcze? sebastian niemusi odpowiadac na takie pytania skad jest ii podawac nazwy miejscowosci w ktorej mieszka,niewazne skad jest mozxe jest z kosmosu, ale jest, tu na stronce, my sie was niepytamy gdzie mieszkacie czy na wiosce czy w miescie to jest kazdego wylaczna sprawa,, powiedzcie mi dlaczego jestescie dla nas tu na czacie wszyscy tacy zgryzliwi czego sie nas czepiacie,co? czepiacie sie wszystkiego jak i kto pisze i co pisze najpierw proponuje samokrytyke zaczac od siebie samych a potem od kogos innego,
ja pierdziu egzaminatorzy sie znalezli wielcy, popatrzcie czy wamn słoma z butow niewystaje, co was obchodzi skad i kto jest, niewiecie ze dane osobowe sa chronionem nikt wam tego niepowiedział jeszcze? sebastian niemusi odpowiadac na takie pytania skad jest ii podawac nazwy miejscowosci w ktorej mieszka,niewazne skad jest mozxe jest z kosmosu, ale jest, tu na stronce, my sie was niepytamy gdzie mieszkacie czy na wiosce czy w miescie to jest kazdego wylaczna sprawa,, powiedzcie mi dlaczego jestescie dla nas tu na czacie wszyscy tacy zgryzliwi czego sie nas czepiacie,co? czepiacie sie wszystkiego jak i kto pisze i co pisze najpierw proponuje samokrytyke zaczac od siebie samych a potem od kogos innego,
Idę-bo zaczynam podejrzewać,że głupota jest zakazna
Dobranoc Panie
Dobranoc Panie
Koliberku nie komentuj . Skul uszy i idź spać
Arczi ma rację Papużka zaraża Was zgryźliwością i nienawiścią do innych
Opamiętajcie się
Ja widzę wpis przedstawiający prawdę
3 177 547. Sebastian_M 2018-03-15 (23:47)
Proszę zadawać pytania postaram się odpowiedzieć na każde
3 177 549. Sebastian_M 2018-03-15 (23:48)
Pisałem pytania maja być konkretne
.
.
A wiesz co to szata ?
Makler widzę że Twoja lampka świeci na zielono
.,
.,
Makler co piłeś ?
.
.
Ok makler wklejaj to sobie cała noc ja dę spać. A Ty siedź i wklejaj bez opamiętania
Dobrej nocy życzę idę spać
wszystko co nie napiszemy zaraz wam sie z gory niepodoba i odrazu w nasza strone leci krytyka z waszej strony, to juz zaczyna byc nudne mili panstwo. siedze i czytam te wasze tu ***y i smiac mi sie z was chce . dorosli ludzie a tak sie zachowuja jak dzieci z piaskownicy, wstyd poprostu, to niejest teleturniej 1000 pytan do?
wszyscy jestesmy tu na stronce zeby sobie pomagac w grach, i typowac liczby bo przecierz wszyscy idziemy w jednym kierunku i dazymy do celu wszyscy chcemy wygrac prawda?, to wspolpracujmy, z soba a nie tylko wysmiewanie jedni drugich i glupie docinki odrazu jakie tu Pan odrazu wkleja,
3 177 644.
Pan 2018-03-16 (00:48) Maj..M+L
O aniołek jaki chamski wpis wyprodukował
ja wam takich zeczy nie pisze i dla nikogo chamski nie jestem jak tu pan przytoczyl, niktu z was nie jest lepszy od nas czyli mnie sebastiana ,araba , adisa, itd, wszyscy jestesmy rowni i prosze przestanmy sie tu sprzeczac i sobie dosrywac bo to nikomu nie jest potrzebne, zyjmy w zgodzie i szanujmy sie wspolnie, jestesmy tu po to abysmy wspolnie sobie pomagac w typowaniu liczb i wymiaenianiu opini ma temat liczb a nie cały czas tylko jedni drugim docinki wala, wiadomo kazdy z nas lubi sobie pozartowac ale tylko w granicach rozsadku to robmy , a nie odrazu zbyt gwaltownie zachowujecie sie nieraz tak jakbyscie np mieli noz w rekach to pewnie byscie zaraz nas tu pozabijali co nie? bo cos niepowiedzielismy czy niezrobilismy po waszej mysli. poprostu wstyd i chanba ze tak sie zachowujecie, zaraz znow pewnie ktos napisze mi ze referat napisalem i mnie do pasko podkabluje, prawda? wcale sie niezdziwie jesli jutro lub jeszcze dzisiaj zostane zbanowany , dziejkuje to tyle z mjej strony , dziekuje za uwage , jesli ktos to wogole czyta,
wszyscy jestesmy tu na stronce zeby sobie pomagac w grach, i typowac liczby bo przecierz wszyscy idziemy w jednym kierunku i dazymy do celu wszyscy chcemy wygrac prawda?, to wspolpracujmy, z soba a nie tylko wysmiewanie jedni drugich i glupie docinki odrazu jakie tu Pan odrazu wkleja,
3 177 644.
Pan 2018-03-16 (00:48) Maj..M+L
O aniołek jaki chamski wpis wyprodukował
ja wam takich zeczy nie pisze i dla nikogo chamski nie jestem jak tu pan przytoczyl, niktu z was nie jest lepszy od nas czyli mnie sebastiana ,araba , adisa, itd, wszyscy jestesmy rowni i prosze przestanmy sie tu sprzeczac i sobie dosrywac bo to nikomu nie jest potrzebne, zyjmy w zgodzie i szanujmy sie wspolnie, jestesmy tu po to abysmy wspolnie sobie pomagac w typowaniu liczb i wymiaenianiu opini ma temat liczb a nie cały czas tylko jedni drugim docinki wala, wiadomo kazdy z nas lubi sobie pozartowac ale tylko w granicach rozsadku to robmy , a nie odrazu zbyt gwaltownie zachowujecie sie nieraz tak jakbyscie np mieli noz w rekach to pewnie byscie zaraz nas tu pozabijali co nie? bo cos niepowiedzielismy czy niezrobilismy po waszej mysli. poprostu wstyd i chanba ze tak sie zachowujecie, zaraz znow pewnie ktos napisze mi ze referat napisalem i mnie do pasko podkabluje, prawda? wcale sie niezdziwie jesli jutro lub jeszcze dzisiaj zostane zbanowany , dziejkuje to tyle z mjej strony , dziekuje za uwage , jesli ktos to wogole czyta,
.
.
.
Arczi,,,to do Ciebie,, (((jak byś udawał głupola,,że to nie jest do Ciebie na Twój wpis 3177643 )))
makler-czemu czepiasz się arczi-ego, gościu tu na ch.ju staje żeby na czacie było spokojnie i każdy był the best,a ty jak zwykle mącisz,gdy tylko pokażesz się na czacie to jest zadyma i to z twojego powodu,bo ty lubisz podjudzać co już dawno zauważyłem,a arczi jeszcze ciebie bronił,ale teraz widać,że ja miałem rację,masz w sobie coś co nie pozwala ciebie lubieć,ale bardzo bym chciał żebym się mylił,musisz wyrzucić z siebie to zło do innych, taką mam radę dla ciebie,pozdro
makler napisalem wam prawde najparawdziwsza nie udaje glupiego wcale . tylko widze co sie dzieje na czacie juz mnie to wkurza na maksa,co jaskis czas jestem wysmiewany l krtykowany przez pana jocie i wielu innych ludzi niebede tu wymienial, wszyscy tez atakuja Bogu ducha winnego sebastiana, ja tyle razu prosilm o spokoj tu czatowiczow zeby nierobili zadym a tu co roz ktos cos do kogos ma a jak ja sie odezwe to zaraz wszyscy namnie jada , bo ja bronie sebastiana xczy kogosd tam innego, kto np niepasuje panu czy joci np, jsk napisal kiedys gdzies sebastian, taka jest prawda wszyscy zaraz mnie atakujecie a niepatrzycie na swoje postepowanie wobec innych, tylko jedni drugich krytykuja td np wpis jpci domnie i sebastiana o jacy typerzy weryfikatorzy SMi arczibalik, i hahaa , to jest jawne wyszydzanie i nasmiewanie sie z kgos ,taskie cos niepowinno miec miejsca tu na czacie ja niejestem zadnym weryfikatorem, ani typerem, ja nikomu nie narzucam tez swoch liczb i niemowie kto jakimi liczbami gra, kazdy gra czym chce mi nic do tego , jesli ktos mnie pyta i prosi podajac mi swoje liczby zebym sprawdzil je to to robie i mowie jak ja to widze akurat ale nienarzucam nikomu swoich wizji numerycznych, bo kazdy gra i placi za to ciezko zarobione pieniadze, i kazdy je w cos inwestuje tam, ja niechce nikomu nic narzucasc ze swojej strony ze on chce takie numery a ja mu proponujje innne niechce by na mnie ludzie tu narzekali i mnie pozniej przeklinali bo im powiedzialem ze takie liczby wyjda jak ja chce, a tak niejest, ja tu z kazdym chcialbym zyc w zgodzie mi nie sa potrzebne zadne tu glupoty, poznalem tu duzo fajnych ludzi z roznych stron kraju , wszystkich sanuje i tez lubie ale nienawidze ludzi szyderczych i oszolomow ja, niechce tu tez nikogo obrazac zreszta nie lubie tego tez robic bo na ogol jestem zgodnym czlowiekiem i niepotrzebne mi sa zadymy, burdy czy co kolwiek, jestem na tej stronie poto aby tu spedzic przyjemnie czas rozmawiajaac z nnymi przyjaznymi osobami, czy wymienic sie liczbami tez czy swoimi spostrzezenami, z regul gier liczbowych,
ja wcale tu z jakiegos przymusu niejestem, w kazdej chwili moge odejsc z tej strony mnie tu nic nietrzyma, tez ale niechcialbym tego robic poniewaz fajnie jest tu byc z wami wszystkimi, typowac liczby i td, ja nikoo z was nie uwazam za swojego jakiegos wroga ale mecza mnie wasze wpisy pod moim adresem i w dodatku glupie i wysmiewawsze mnie, tez i nieraz, tak sie nierobi, chcesz mi cos powiedziec, cos ci sie wemnie niepodoba prosze napisz mi to naKG, I NIE OSMIESZAJ MNIE TU WPISAMI NA ZIELONEJ STRONCE bo ja tego nierobie w stosunku do nikogo, wczoraj tu podczas zartow z sebastianem i arabem napisalem takie glupie zdanie o jagwisi i islandorece ze ktoras wspolpracuje z wrozbita maciejem to byl glupi zart tylko i niemialo uderzyc ani w jedna z pan tu na czacie tylko jajkas kobitka podala liczby na czacie ma je od wrozbity macieja i ze take wyjda w LOTTO, m po losowaniu stwierdzilem tez ze nikt tych liczb ktore tu zostaly podane od wrozbity macieja nie trafil bo i tez one niepadly i zazartowalem ze wrozbita maciej nie trafil ani jednego numeru ,aja trafilem w realu 3 /10 i oto tu tylko chodzilo, nie o jagwisie czy islandorke, ktore tu szanuje i tez lubie bo sa spoko kobietami, , makler jakbys nie zauwazyl to zobacz byl tu kiedys kuba , qban, byla tu kiedys iwonka, twoj kwiat, tez bardzo mila osoba, ktora zaglada tu jeszcze sporadycznie byl tez marek ktory chciał grac na loterji czeskiej i wiele wiele innyvch ludzi gdzie oni teraz sa? odeszli bo czuli sie wysmiewani, sczegolnie marek ,jak mi pisal ktos go tu od gejow wyzywal, i on m i napisal [rzez fejsa ze odchodzi ze stronki tej bo jest tu szykanowany, wysmiewany itd, tjesli tu tak bedzie dalej i bedzie taka atmosfera to wszyscy wczesniej czy pozniej z tad odejda i nikt tu niebedzie zagladal a chyba tego niechcemy prawda,?
dlatego prosze zaprzestanmy tych docinek jedni drugim i na smiewania sie z kogos bo np ktos jest hanysem, lub kaszobem ze inaczej mowi inna gwara, mi to osobisie nie przeszkadza ale wiem co czuje osoba szykanowana i osmieszana przez kogos, czuje sie bardzo zle, moze w kazdej chwili zrobic cos i nie dobrego nie tylko sobie ale i wam ktorzy sie z niego wysmiewacie, , wiec uwazajcie z kim zaczynacie , licho nie spi, ja tu nikogo nie strasze zebyscie tak niemysleli czasem, ale nie hciałbym aby ktos z was spotkal gdzies na swojej drodze zycia taka osobe zdesperwana niekiedy, ktora za takie wysmiewanie jej potrafi nawet zabic, a poznie taka osoba trafia nie tyle co za kratki ale do psychiatryka tez sa ronzi ludzie np franek od firasnek jaki byl, pisal tu rozne zeczy ze jest osmieszany, oplowany itd itd, takim ludziom nalezy sie pomoc czy to psychologa czy tez inna, bo on w drodzeze despracji moze cie nawet tez i zabic jemu nic niezrobia stwierdza ze jest cos nie ten teges zabiora go nas oddział zamkniety, a ciebie juz moze niebyc, wiec prosze wszystkich zanim cos zrobicie kogos podburzycie zdenerwujecie gdzie kolwiek czy tu na czacie to najpierw pomyslcie czy warto to bylo zrobic, ja oczywscie nie jestem zadnym desperatem, nikomu tez smierci nierzycze nikogo niebede tez i zabijal wiec bez obawy z mojej strony nikomu nic zlego nie grozi i ja nie zrobie
prosilbym o jedno o zaprzestania krytykowania egzaminowania kgokolwiek z czego kolwiek to niejest jakas tu szkola czy tez jakis egzamin prosiłbym abyscie sie namnie nie gniewali zato co tu napisalem, a zta sloma w butach to sorki nie kazduy jest ze wsi czy zmiasta i niemusi byc zaraz rolnikiem, itd, i prozsze nie nasmiewac sie tez z innych mojich tu znajpmych , ja wiem ze nieraz podczas mojego tu pisania wychodza bledy czy to stylistyczne czy i ortograficzne moga i takie wystepowac poniewaz pisze z klawiaturki ktora sie zacina nas klawiszach, nieraz ui urywa tez mi literki w slowach niektorychi wuchodza tez i jaja z tych slow, albo pisze jednym ciurkiem bo niemoge dac spacji zeby wyrazy oddzielic, ja niemowie ze wszystko osobiscie tez robie idealnie jakbym i chcial, ale nikogo bledow niewytykam nikomu i niezwracam uwage nikomu kto i jak pisze bo sam moge popelniac i bledy bo tez nie jestem nieomylny, i jak kazda osoba sie moge mylic niema ludzi idealnych,
co zas tyczy sie joci, pana , to nie uwazam ich za swojich wrogow wcale ale nie lubie ich docinek, i smiana sie z kogo kolwiek, i ich nieraza glupich uwag, wszystkich was szanuje i lubie bez wyjatkow tylko jednych moze trovche lepiej innych troche moze o gorzej, i dlatego tez niechce byc niczyjim tu wrogiem, jesli komus czyms ublizylem np ,czy kogos czyms obrazilem to bardzo was wszystkich przepraszam i dziekuje ROWNIEZ TU GALIKOWI ktory juz kilka razy sie zamna wstawili probował mnie tu tez pocieszyc, dziekuje galikowi, dusi, sebastianowiM, ARABOWI, JAGAWISI, ISLAANDORCE , MULAGOWI II WIELU INNYCM osobom ze tu jestescie, przeepraszam rowniez za duze litery nie sa oznaka krzyku na kogokolwiek a bledem uszkodzonej klawiatury i z laptopa tej i stacjonarnej, ktore szwankuja tez, mi ale juz niedlugo bedzie nowa i wtedy juz wszymakler napisalem wam prawde najparawdziwsza nie udaje glupiego wcale . tylko widze co sie dzieje na czacie juz mnie to wkurza na maksa,co jaskis czas jestem wysmiewany krytykowany przez pana jocie i wielu innych ludzi niebede tu wymienial, wszyscy tez atakuja bogu ducha winnego sebastiana, ja tyle razu prosilem o spokoj tu czatowiczow zeby nierobili zadym a tu co roz ktos cos do kogos ma a jak ja sie odezwe to zaraz wszyscy namnie jada , bo ja bronie sebastiana czy kogos tam innego, kto np niepasuje panu czy joci np, jak napisal kiedys gdzies sebastian, taka jest prawda wszyscy zaraz mnie atakujecie a niepatrzycie na swoje postepowanie wobec innych, tylko jedni drugich krytykuja itd np
wpis joci domnie i sebastiana o jacy typerzy weryfikatorzy SMi arczibalik, i hahaa
to jest jawne wyszydzanie i nasmiewanie sie z kogos ,taskie cos niepowinno miec miejsca tu na czacie ja niejestem zadnym weryfikatorem, ani typerem, ja nikomu nie narzucam tez swoch liczb i niemowie kto jakimi liczbami gra, kazdy gra czym chce mi nic do tego , jesli ktos mnie pyta i prosi podajac mi swoje liczby zebym sprawdzil je to to robie i mowie jak ja to widze akurat ale nienarzucam nikomu swoich wizji numerycznych, bo kazdy gra i placi za to ciezko zarobione pieniadze, i kazdy je w cos inwestuje tam, ja niechce nikomu nic narzucasc ze swojej strony ze on chce takie numery a ja mu proponujje innne niechce by namnie ludzie tu narzekali i mnie pzniej przeklinali bo im powiedzialem ze takie liczby wyjda jak ja chce, a tak niejest, ja tu z kazdym chcialbym zyc w zgodzie mi nie sa potrzebne zadne tu glupoty, poznalem tu duzo fajnych ludzi z roznych stron kraju , wszystkich sanuje i tez lubie ale nienawidze ludzi szyderczych i oszolomow ja, niechce tu tez nikogo obrazac zreszta nnielubie tego tez robic bo na ogol jestem zgodnym czlowiekiem i niepotrzebne mi sa zadymy, burdy czy co kolwiek, jestem na tej stronie poto aby tu spedzic przyjemnie czas rozmawiajaac z nnymi przyjaznymi osobami, czy wymienic sie liczbami tez czy swoimi spostrzezenami, z regul gier liczbowych,
ja wcale tu z jakiegos przymusu niejestem, w kazdej chwili moge odejsc z tej strony mnie tu nic nietrzyma, tez ale niechcialbym tego robic poniewaz fajnie jest tu byc z wami wszystkimi, typowac liczby i td, ja nikoo z was nie uwazam za swojego jakiegos wroga ale mecza mnie wasze wpisy pod moim adresem i w dodatku glupie i wysmiewawsze mnie, tez i nieraz, tak sie nierobi, chcesz mi cos powiedziec, cos ci sie wemnie niepodoba prosze napisz mi to naKG, I NIE OSMIESZAJ MNIE TU WPISAMI NA ZIELONEJ STRONCE bo ja tego nierobie w stosunku do nikogo, wczoraj tu podczas zartow z sebastianem i arabem napisalem takie glupie zdanie o jagwisi i islandorece ze ktoras wspolpracuje z wrozbita maciejem to byl glupi zart tylko i nie mialo uderzyc ani w jedna z pan tu na czacie tylko jakas kobitka podala liczby na czacie ze ma je od wrozbity macieja i ze takie wyjda w LOTTO, po losowaniu stwierdzilem tez ze nikt tych liczb ktore tu zostaly podane od wrozbity macieja nie trafil bo i tez one niepadly i zazartowalem ze wrozbita maciej nie trafil ani jednego numeru aja trafilem w realu 3 z/10 i oto tu tylko chodzilo, nie o jagwisie czy islandorke ktore tu szanuje i tez lubie bo sa spoko kobietami, , makler jakbys niezauwazyl to zobacz byl tu kiedys kuba , qban, byla tu kiedys iwonka, twoj kwiat, tez bardzo mila osoba, ktora zaglada tu jeszcze sporadycznie byl tez marek ktory chciał grac na loterji czeskiej i wiele wiele innyvch ludzi gdzie oni teraz sa? odeszli bo czuli sie wysmiewani, sczegolnie marek ,jak mi pisal ktos go tu od gejow wyzywal, i on m i napisal [rzez fejsa ze odchodzi ze stronki tej bo jest tu szykanowany, wysmiewany itd, tjesli tu tak bedzie dalej i bedzie taka atmosfera to wszyscy wczesniej czy pozniej z tad odejda i nikt tu niebedzie zagladal a chyba tego niechcemy prawda,?
dlatego prosze zaprzestanmy tych docinek jedni drugim i nasmiewania sie z kogos bo np ktos jest hanysem, lub kaszobem ze inaczej mowi inna gwara, mi to osobisie nie przeszkadza ale wiem co czuje osoba szykanowana i osmieszana przez kogos, czuje sie bardzo zle, moze w kazdej chwili zrobic cos i nie dobrego nie tylko sobie ale i wam ktorzy sie z nego wysmiewacie, , wiec uwazajcie z kim zaczynacie , licho nie spi, ja tu nikogo nie strasze zebyscie tak nie mysleli czasem, ale nie chciałbym aby ktos z was spotkal gdzies na swojej drodze zycia taka osobe zdesperwana iniekiedy ktora za takie wysmiewanie jej potrafi nawet zabic, a poznie taka osoba trafia nie ttle co za kratki ale do psychiatryka tez sa rozi ludzie np franek od firasnek jaki byl, pisal tu rozne zeczy ze jest osmieszany, oplowany itd itd, takim ludziom nalezy sie pomoc czy to psychologa czy tez inna, bo on w drodzeze despracji moze cie nawet tez i zabic jemu nic niezrobia stwierdza ze jest cos nie ten teges zabiora go nas oddział zamkniety, a ciebie juz moze niebyc, wiec prosze wszystkich zanim cos zrobicie kogos podburzycie zdenerwujecie gdzie kolwiek czy tu na czacie to najpierw pomyslcie czy warto to bylo zrobic, ja oczywscie nie jestem zadnym desperatem, nikomu tez smierci nierzycze nikogo nie bede tez i zabijal wiec bez obawy z mojej strony nikomu nic zlego niezrobiei prosilbym o jedno o zaprzestania krytykowania egzaminowania kogkolwiek z czego kolwiek to nie jest jakas tu szkola czy tez jakis egzamin prosiłbym abyscie sie na mnie nie gniewali za to co tu napisalem, a z ta sloma w butach to sorki nie kazduy jest ze wsi czy zmiasta i nie musi byc zaraz rolnikiem, itd,
i prozsze nie nasmiewac sie tez z innych mojich tu znajpmych , ja wiem ze nieraz podczas mojego tu pisania wychodza bledy czy to stylistyczne czy i ortograficzne moga i takie wystepowac poniewaz pisze z klawiaturki ktora sie zacina nas klawiszach, nieraz ui urywa tez mi literki w slowach niektórych i wychodza tez i jaja z tych slow, albo pisze jednym ciurkiem bo niemoge dac spacji zeby wyrazy oddzielic, ja niemowie ze wszystko osobiscie tez robie idealnie jakbym i chcial, ale nikogo bledow nie wytykam nikomu i nie zwracam uwage nikomu kto i jak pisze bo sam moge popelniac i bledy bo tez nie jestem nieomylny, i jak kazda osoba sie moge mylic niema ludzi idealnych, co zas tyczy sie joci, pana , to nie uwazam ich za swojich wrogow wcale, ale nie lubie ich docinek, i smiana sie z kogo kolwiek, i ich nieraobia glupich uwag, wszystkich was szanuje i lubie bez wyjatkow tylko jednych moze troche lepiej innych troche moze o gorzej, i dlatego tez nie chce byc niczyjim tu wrogiem, jesli komus czyms ublizylem np ,czy kogos czyms obrazilem to bardzo was wszystkich przepraszam i dziekuje ROWNIEZ TU GALIKOWI ktory juz kilka razy sie zamna wstawili probował mnie tu tez pocieszyc, dziekuje galikowi, dusi, sebastianowiM, ARABOWI, JAGAWISI, ISLAANDORCE , MULAGOWI II WIELU INNYCM osobom ze tu jestescie, przeepraszam rowniez za duze litery nie sa oznaka krzyku na kogokolwiek a bledem uszkodzonej klawiatury i z laptopa tej i stacjonarnej, ktore szwankuja tez, mi ale juz nie dlugo bedzie nowa i wtedy juz wszystko bedzie dobrze z pisaniem moim a teraz dobrej nocy wszystkim zycze i jutro trafnych wygranych, we wszystkie gry jakie gracie
co złego to nie ja
co złego to nie ja
Cacy!!!
Super kazania
Proponuję wydać drukiem
Xsiądz Skarga z zazdrości przewrócił się w grobie
Super kazania
Proponuję wydać drukiem
Xsiądz Skarga z zazdrości przewrócił się w grobie
Arczibalik
Ani do ciebie ani na twój temat nikt nie pisał
a ty wyskakujesz jak Filip z Konopi
i >>>> obrażasz <<<<< potem po raz kolejny coś mi wmawiasz.
Ręce opadają.
3 177 643. arczibalik73 2018-03-16 (00:47) Brzęszczykowice Polne
ja pierdziu egzaminatorzy sie znalezli wielcy, popatrzcie czy wamn słoma z butow niewystaje
Ani do ciebie ani na twój temat nikt nie pisał
a ty wyskakujesz jak Filip z Konopi
i >>>> obrażasz <<<<< potem po raz kolejny coś mi wmawiasz.
Ręce opadają.
3 177 643. arczibalik73 2018-03-16 (00:47) Brzęszczykowice Polne
ja pierdziu egzaminatorzy sie znalezli wielcy, popatrzcie czy wamn słoma z butow niewystaje