Wpisy 3 176 625 – 3 176 724
15 marca 2018 06:48 → 15 marca 2018 10:34, 100 wpisów
Jagawisia lub Islandorka współpracujecie z wróżem Maciejem???
>>>> 3 176 493 <<<<<
Coraz większy KYRK
>>>> 3 176 493 <<<<<
Coraz większy KYRK
Nie wszystkie prowadzą do Rzymu
niektóre koniec mają w szczerym polu
niektóre koniec mają w szczerym polu
3 176 619. arczibalik73 2018-03-15 (01:20) Brzęszczykowice Polne
dobrej nocy chlopaki
No dobrej Arczi...
dobrej nocy chlopaki
No dobrej Arczi...
co te youtube narobiło ludzie dostają drgawki nerwice wkrwiają się i inne objawy mają
Najmniej 10 a nawet 15losowan żeby te france weszły jak zatypuje
Ola... wieczorkiem pogadamy o dupie marynie teraz real praca dzida
witam milego dnia ze ślonska pozdrowiynia do wszystkich procz tych z wiejski
potrzebne piynć pewnych liczb zbiyrom kasa na jajca na swiynta
hanys_ek
takie oczywiste trzeba bylo grac na zdarzenie ze maria da i stanie
https://youtu.be/Z8uvPLsah0s
megamocny 2018-03-15 (09:50) wejscie drewnianego tygrysa!
5,16 2,61 calkowita glowa i 51 pewniak
5,16 2,61 calkowita glowa i 51 pewniak
Arczi ja nie dawałam nic id Macieja
Macie 7*
u nos w świętochłowicach ktos wygrol ep 2 tydnie tymu a tak pozatym to lipa jak w polskim sejmie bija na zakupy pozdro do wszystkich moje na dzisioj 7,6,16,18,21 i jajaca na swiynta bydom
Hanys jaki Miałeś pop.nick
maria akrobatka a kto dzis zrobi czarodziejowi sztuczke
ja stawiam prezenterow na glowie
ja stawiam prezenterow na glowie
Kto losuje zylasta???
myślałam że wiesz
na kozdym jajcu sztympel frohe Ostern prziwiezionych prosto z tych fajnych niymiec przez chopa z multi kulti
Zawsze komuś się trafi rybka
Jo jo...
Jak nie cierpię gwary śląskiej
Jak nie cierpię gwary śląskiej
A synek zapuszcza
W miejscowości Chorzów padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Nie lubia..
Na zylasta nie ma co...
Na zylasta nie ma co...
islandorka30,5 ok rozumie ale ktos podawal zreszta to juz nie jest wazne prosze bez obrazy z mojej stronym to byl tylko glupi zart
islandorko a jo musza z nimi żyć w jedny klatce bo sprowadziyły sie 2 rodziny ze sosnowca to som buce niy uzywajom slow dziyn dobry choc som mlodzi
https://youtu.be/u6bN5_P33iM
Arczi wiem ale nie mam konszachtow z zaswiatami
Mama
Ja też do miasta
no napewno nie ja zato mam szczegolnie ze zmarlymi i przewaznie w nocy, ja tam lubie jak hanysy rozmawiaja miedzy soba mialem kiedys kolege ze slaska byl
Jacunn nie nie nie myśl sobie źle o mnie. Wiedz ile ludzi tyle opini A każdy lubi co innego. Nie bez powodu mamy tu .pl A nie pół pl pół de
a jak gorole z warszawy dojyli slonsk to bylo dobrze poczytej sie historia slonska jak kiedys juz tam bol przemys maszyny komonikacja co gorole mieli k...a czty poprzikrywane slomom i spali na piecu w osmiu i sorry za tyn wpis ale nikerym to w galy kole . jutro bydzie czysto po polsku pyrsk porzondnym gorolikom
takamama widac że cię koli w oko taka gwara zadnemu nie bluzgam
Hanysty się nie unos bo to nie potrzebne ja po prostu się mecze jak muszę się pół domyślać.zresztą moja opinia poniekąd stąd ze miałam ojazje pracować z slazakami którzy to pekali z dumy ze mają niemieckie paszporty a to razi
hanys_ek moze oni nie znaja takiego slowa jak dzien dobry albo boja sie odezwac do kogos zeby bio ryju niedostac od kogos,jak do noas przyjechal koles ze slunska i cos nie tak podzial i odrazu w geba dostal za nieppoprawna mowe
jo tam goroli po ryju za godka niy bija bo mom swoje lata ale ich musza tolerowac w robocie jako podwladnych a tak to sram na nich i yyla w temacie
mi tam gwara zadna nie przeszkadza ino aby niemowil jezykiem hindi albo po arabsku bo tego nielubie nawet syon sayan sung zniose
Takamama wcale nie myślę o Pani zle
Hanys też mógłbyś trochę wyluzować i zacząć gadać o cyferkach a nie warszawiakach
Hanys też mógłbyś trochę wyluzować i zacząć gadać o cyferkach a nie warszawiakach
i z zycia od urodzynia na slasku to o gorolach moge napisac cale tomy to sa dopiero kwiatki jak chcieli nauczyc sie gwary w kolejkach pekali ze smiechu niech lepi nie kalecza swojej a jo zostana pzri swoji