Wpisy 3 174 962 – 3 175 061
14 marca 2018 00:12 → 14 marca 2018 00:45, 100 wpisów
Z mojej strony możesz być spokojny
dobre rozwiazanie sebastian
Zresztą wymienimy się co kto gra i będziemy mieli podgląd co i kto trafił
Arczi trzeba do tego podejść uczciwie to podstawa
No to zaczynamy jutro ?
alez oczywiscie ze tak jestem tego samego zdania uczciwosc i zaufanie zawsze na 1 miejscu
To Arab napisz jeśli już testowałeś co gramy
To co zaczynamy od 7/7 ?
Arab masz czas to rozpisać ?
no ja dzis sebastian puscilem sobie 1 x 8/8 ale lipa bo tylko 3 numery trafilem, zszedlem z 10/10 na nizszy pulap
Możemy grać 7/7 i 8/8 ok ?
Arczi ja dziś nic poza 5/10
Arab jak byś to dziś na pierwszy rzyt rozpisał na ile liczb chcesz to by było dobrze
Napisz mi ile kuponów gramy i które sąmoje do puszczenia
I co puszczamy to na 10 losowań ?
Nie ma sprawy może tak być
jak dlamnie to moze byc nawet 5/5 zeby trafic na dzisiejszy czas, o wiekszych kwotach narazie niemam co mowic najpierw musze cos trafic zeby miec za co wogole grac, pomalutku do przodu małymi kroczkami
Arczi właśnie o to chodzi najpierw trafić tak jak Ci pisałem
5kuponow z rzedu rosnacych z ostatnich 10 losowan i czekasz tez gdzies do 10 losowan
Arab tylko o której godzinie mi napiszesz żebym zdążył wysłać
To gramy po 5 kuponów ?
Ok do 12 wysyłasz i puszczam . Wyślij wszystkie nasze i zaznacz które ja mam puścić
no ja widzialem skan adisa super trafil liczby, pod rzad tylko 2 mu braklo do pelnej 10/10
Na to wygląda Arab że dał stawkę x 10
My zacznijmy od stawki x 1
Może nie
Ja jak wygram to niekoniecznie się będę żegnał
oj ja tam niewiem na ile dal stawke ale za 8/10 masz 520zł x stawka 10krotna to kuz ladna kwota jest do przytulenia,
To co ustalamy że każdy z nas puszcza 5 kuponów tak ?
Tak pisał gram 8/8 i nie chciał słyszeć o 10/10
Możliwe ale pisał że gra inaczej
z pierwszej 2
do 70-tek nie dojechał
Tak przynajmniej pisał
Dzis z 3 polecial jestem pewny mi napisal sposob prosty to jest podobno to
adis jest spoko gosc,pisal ze mna chcial domnie namiary jakies tez na mesengera a;e niemam nic takiego, chwalil mnie za typy do MM .,ja napisalem mu ze on lepiej typuje odemnie poniewaz z tego co pamietam to on pod rzad kiedysw jednym tygodniu trafil chyba 5/5 x3 razy i niewiem czy to bylo 7/7 ale napisalem mu ze ma szczescie
Ale pisał też że zmienia a Ty chcesz grać na 10 losowań ?
Kiedy ?
Ale nie dziś ?
Ale numer
To pamiętam
Bukiet pomyłkowo albo wsadź do wazonu
A po co skosem lepiej tak jak robiłeś tylko nie pomyl
Jedziemy po prostym
Jak mamy garć 5 zakładów to możesz dać 2 x 7/7 i 3x 8/8
Czyli 5 zakładów ja i 5 Ty tak ?
sebastian ja narazie tylko typuje co do wysylania to najpierw musialbym trafic te 5/5 zeby grac, umnie ciezko jest z kasa na dzien dzisiejszy, a nikogo tez i nie chce na nic naciagac nie lubie od nikogo nic pozyczac ,a pieniedzy to juz wogole, lubie sie z ludzmi dzielic jesli mama czym a, ale nie lubie od nikogo nic pozyczac a juz wogole na jakas gre
A wtedy jak trafiłeś dałeś z jednego ?
Arczi mam podobnie jak Ty
Jeśli chodzi o dzielenie się
Arab to zrób podobnie jak wtedy ale nie pomyl się bo 7/8 to nie to samo co 8/8
Jak Ci tak wychodzi to tak zróbmy
Ja zaraz sprawdzę po swojemu
I jeszcze jedno musimy ustalić na ile losowań puszczamy czy zmieniamy codziennie liczby czy jednak gramy dłużej
no z mojego typowania na wieczor tez wyszlo pare liczb ale na sucho, jesli chcecie trafic cos wiekszego niepolecam zmieniac liczb wogole , przz jakis czas i grac jednymi, na kilka losowan, jak juz lapiecie cos konkretnego wtedy jesli bedziecie chcieli to zmienicie, tak ja bym to widzial oczywiscie decyzja nalezy do was jak chcecie grac
ja nigdy nikomu nic nie narzucam ze swojej strony a sluze tylko pomoca,kazdy zas robi jak uwarza
Arab sprawdzałem to wszystko teraz
Jak dla mnie to z jednego rzędu będzie trudno uzyskać 8/8
Trzeba coś pokombinować
To dajmy lepiej 7/7 x 4 czyli 4 kupony i 1 kupon 8/8