Wpisy 3 172 773 – 3 172 872
12 marca 2018 16:06 → 12 marca 2018 17:17, 100 wpisów
A co miałem bo nie zauważyłem ?
Baw się dalej osiołku i zadawaj durne pytania.
Idę posłuchać Gaga Jarocin 1992 to były czasy a nie to co teraz no niestety promieniowanie działa po Czarnobylu
Sławek mam lepszą ale jeszcze nad nią pracuję
weź sobie może coś wygrasz
3 172 716. Pikolo 2018-03-12 (15:54)
Jaocia jak kabluje to rekiny nie płotki i leszcze... ppikolo de kolo de antoniano a TY do ktorych sie zaliczasz/ do plotek czy leszczow, a moze do kijanek co?
a ta twoja ksywka PIKOLO mi sie podoba czy to czasem nie jest zapozyczone od tego dzieciecego zespolu wloskiego ktory tak ladnie spiewa,czy moze od szampana dla dzieci? i bez obrazy prosze jak widze twoja ksywke to mi sie z tym zespolem m kojarzy bardziej lub z tym szampanem tez dla dzieci jakiego moj kolega kupujee dzieciom na sylwestra
Jaocia jak kabluje to rekiny nie płotki i leszcze... ppikolo de kolo de antoniano a TY do ktorych sie zaliczasz/ do plotek czy leszczow, a moze do kijanek co?
a ta twoja ksywka PIKOLO mi sie podoba czy to czasem nie jest zapozyczone od tego dzieciecego zespolu wloskiego ktory tak ladnie spiewa,czy moze od szampana dla dzieci? i bez obrazy prosze jak widze twoja ksywke to mi sie z tym zespolem m kojarzy bardziej lub z tym szampanem tez dla dzieci jakiego moj kolega kupujee dzieciom na sylwestra
sławku10 jesli w cos grasz tam zawsze mozesz skorzystac zmojej KG jesli oczywiscie chcesz,zapraszam
Ej ludziska zrobcie sobie na obiad nalesniki z ryzem i wam te nerwy puszczą
Pikolo https://youtu.be/q9mftbjIG70
tam bede podawal swoje typy na prosbe admina
wiem Forsami,nie odbieram Ci sławy i ewentualnych apanaży finansowych z tego tytułu
Moze to czyta pani Magda Gesler i bedzie chciala przepis od Ciebie na tak wykwintne danie
Zobaczysz jak ze sklepowych półek za pare dni bedzie znikac mąką i ryz
Teraz będę się zajadał zupką nie na pisze że z Chi..n kurczak złoty mniam...
jak bym mial corke dalbym jej piekne imie Lotta, moze jakas mi jeszcze urodzi mala Lotke
Kędzior co tu się dzieje dziś Zadyma..w Wielkim Barze a na drugie danie Naleśniki z Ryżem
Marysia dzis wyskoczyla ze swojej 7 mki
a teraz sie przedstawia Maria 5
a teraz sie przedstawia Maria 5
Spróbowałem naleśniki z ryżem spróbujcie
Zbigniew to chit sezonu..co się nabijasz.. a krokiety z czego są nie z naleśników
Zbigniew i jak Twoje podniebienie zareagowało na tak zniewalający smak tego wykwintnego dania jakim są nalesniki z ryzem?
Bylejak
Gryks święta np Teresa ( tak ma na imię moja teściowa ale ze świętą to sie minęli )
Mój rekord chodzi o jedzenie zjadłem za jednym razem 14 jajek smażonych
Zbigniew bo do Wojska mnie zapraszają Ty byś szedł na szkolenie do WOT..U
Dostałeś zaproszenie
2,3,14,15*,17,21,22,25,27,31,32,39,40,51,60,67,68,75
nie potwierdzone,,do konfrontacji
nie potwierdzone,,do konfrontacji
Forsa jak bedziesz w woju weź autograf od Maciara jak go spotkasz - kiedyś będzie dużo warte jako ten co rozwalił polską armię
No poważnie Zbigniew szukają ochotników szkolenie w Maju od 20-27 104 na dzień a za weekend 528 placą
Jocia nie pisze nie pisalem tego złośliwie itp proszę o małe zrozumienie patrząc na dziś miło było dopóki nie było zaczepek w stronę Sebastiana nie bronię go wpisy jego może i bywają irytujące tylko po co na nie patrzeć komentować każdy jest inny ma inne zdanie byle nie obrażal jak wiesz zdeka się uspokoiłem to raz a dwa tutaj jak wiesz jak ktoś ma inne zdanie to zaraz parę osób ma ale po co to
https://youtu.be/K36uvrI6uzQ
Kedzior armia byla rozwalona przed tym jak przyszedl Macierewicz.Pogadaj z tymi co tam pracują to Ci powiedzą
Nagle wszyscy chca do wojska
gryks 76 masz racje tez se pod tym podpisuje
Może i on obraził kogoś nie śledzę czata wpis za wpisem tylko zauważyłem ostatnio jedno ten siedzi cicho a nagle ktoś wlazi i dym nawet jak go nie było ostatnio dzień dwa ale ok jak lubicie taka rozrywkę niż fajnie pogadać nie patrzeć że ktoś pisze jak pisze ok idę w liczby tam lepiej
jacunn koło mnie 4 jednostki wojskowe co 4 mój znajomy to trep , wszyscy chórem mówią że w wojsku zawsze był burdel ale takiej rozwałki dawno nie było
Ciekawe jak by Sebastian dostał bilet
Zbigniew a pier..to i tamto niech stalowe koty nie przycuente nie obciente idą...tak się śmiali że wojsko to przedszkole to czemu nie służyli
kedzior13 masz racje i co do wojska i co do dzisiejsze zabawy tu na czacie, wesolo jest wszedzie,
gryks imienniczka św Teresy - moja teściowa to też nie moje klimaty a musze ja znosić
Zima cieno ma sialalala
3 172 839. Forsami 2018-03-12 (16:52) Dębica
Zbigniew a pier..to i tamto niech stalowe koty nie przycuente nie obciente idą...tak się śmiali że wojsko to przedszkole to czemu nie służyli
wiesz dlaczego bo wtey byla moda na inne wyznanie religijne i wszyscy udawali innych religjnie
wiesz dlaczego bo wtey byla moda na inne wyznanie religijne i wszyscy udawali innych religjnie
15 01 2002 CYWIL
dobra trzeba cos pokukac w liczbach narazie wszystkim
Arczibalik73 Przepraszam że tak oficjalnie. I tu Masz rację z tą ściemą na wyznanie ale jak widzę takiego Hu...i Debila Nergala który naszym Kobietom ubliża i urąga naszym uczuciom religilnym w Dniu Kobiet to taki popapraniec u mnie ma odcięte ...ja i wsadzone w ..pe koniec kropka Albo jest państwo broniących swoich obywateli albo takie gnidy ..dopuszczane są do głosu..
Forsami Nergala jak zachorowal to podobno widzieli w kaplicy jak sie modlił
https://youtu.be/2C6mB6Npu5Q
Forsami
https://www.youtube.com/watch?v=9gTlr7KXJlg
Tak teraz czas na liczby
Jacuun do kogo do szatana chyba już jego wystąpienia słuchałem na Rmf.ie to dno i wodorosty jak taki ..rwa jest figo fago to niech jedzie do Syrii to zaraz mu tą tepą .upe zkarku zetną debile von
sebastian trafiles w samo sedno ztym linkiem
Forsami dzis wiekszosc tych wszystkich celebrytow to dno.Oni chcą uczyc nas jak zyc a sami sa po kilku rozwodach itp.Dlatego mało oglądam tv
masz swieta racje jacun, ja tez nie ogladam TV , NO CHYBA ZE CYRK W SEJMIE
Forsa mam dla ciebie numerki do przedyskutowania do lotto
33,37,25,46,42,39,44,19,22,15,18,07
33,37,25,46,42,39,44,19,22,15,18,07
Nie ma się co nakręcać bo szkoda jezyka lepiej przygotować naleśniki z ryżem
3 172 852. lewy 2018-03-12 (17:02)
bryle nie zapomnij
jeszcze nie sa mi potrzbne bardzo dobrze widze i tez slysze
bryle nie zapomnij
jeszcze nie sa mi potrzbne bardzo dobrze widze i tez slysze
Się zobaczy sam nie wiem czy puścić szkoda że pasko chce zmienic z 12 na 6 liczb typowanie
https://youtu.be/dxhobWdN0Bg