Wpisy 31 721 – 31 821
5 listopada 2008 04:44 → 5 listopada 2008 21:58, 100 wpisów
GROM:
po tym co sam napisałeś we wpisie który zacytuję:
"31465. ....A jak EDi 8 powróci,to odchodzę na stałe,ponieważ zacznie od nowa taki to on juz jest,mądrzy się,bo za każdym razem przy swoich wypowiedziach posługuje się encyklopedią,taki mądry to Ja też jestem.pozdrawiam
Grom 2008-11-03 (00:44
...................................................................................................................
to w nawiązaniu do tego , co teraz we wpisie 31714 zamieściłeś , to sam jesteś WYJĄTKOWO cienkim Bolkiem.... :)
Tak , w Gdańsku to dosyć popularny pseudonim ten Bolek - a opisany m.in. w książce "Lech Wałęsa a Służba Bezpieczeństwa".
GROM , abyś nie popadał w zadufanie: ty to mi ani brat , ani swat , bo dzielą nas całe lata świetlne i tylko czytając zaległe wpisy , natknąłem się na tę twoją deklarację , po której sądziłem , że jesteś kimś poważnym i honorowym - ale tylko sądziłem....
Z wielkiego GROMA jest bowiem teraz taki mały , dawno przebrzmiały ( czyli silnie już wygrzmocony )grzmocik....a twoje , 42-letni dzieciaku publicznie tu dane słowo puste!
po tym co sam napisałeś we wpisie który zacytuję:
"31465. ....A jak EDi 8 powróci,to odchodzę na stałe,ponieważ zacznie od nowa taki to on juz jest,mądrzy się,bo za każdym razem przy swoich wypowiedziach posługuje się encyklopedią,taki mądry to Ja też jestem.pozdrawiam
Grom 2008-11-03 (00:44
...................................................................................................................
to w nawiązaniu do tego , co teraz we wpisie 31714 zamieściłeś , to sam jesteś WYJĄTKOWO cienkim Bolkiem.... :)
Tak , w Gdańsku to dosyć popularny pseudonim ten Bolek - a opisany m.in. w książce "Lech Wałęsa a Służba Bezpieczeństwa".
GROM , abyś nie popadał w zadufanie: ty to mi ani brat , ani swat , bo dzielą nas całe lata świetlne i tylko czytając zaległe wpisy , natknąłem się na tę twoją deklarację , po której sądziłem , że jesteś kimś poważnym i honorowym - ale tylko sądziłem....
Z wielkiego GROMA jest bowiem teraz taki mały , dawno przebrzmiały ( czyli silnie już wygrzmocony )grzmocik....a twoje , 42-letni dzieciaku publicznie tu dane słowo puste!
JAK PISAŁEM TAK SIĘ STAŁO 40 MLN DO ZGARNIĘCIA ZA PAREĘ GODZIN NAPISZĘ CO DO JUTRZEJSZEJ KUMULACJI .
Witam.Bylo spokojnie i powrocil ten wedlug ktorego wszyscy mamy siano w glowie a on encyklopedie,no i oczywiscie jak by mogl powrocic zeby nie wymienic mojego niku ten zakochany we mnie chorobliwie czlowiek.Mam nadzieje ze po takiej przerwie zaczyna sie dopiero rozkrecac,i znow bedzie wesolo.Pasko obiecal ze bedzie sie przygladal wiec juz ma troche materjalu na obiektywne spojrzenie na zachowanie.Ja sobie nie rzycze zeby ten naukowiec wymienial mnie z nika i tyle.
banda oszustow, teraz to sobie zarobią, i pewnie bedzie z 10 szostek
Do edi8,,,Ty jesteś tak błyskotliwy,,ze potrzeba Ci 3 godz.i 41 minut aby mi bez sensu odpowiedzieć.No tak encyklopedia ma dużo stron.Słowo można dotrzymać facetowi z klasą,ale nie Tobie.Twoje zdanie i wypowiedzi dla Mnie są nic warte,Tylko pomyśl treaz i ładnie odpowiedz,żeby Cię chwalili,bo Ty tak ładnie dzięki encyklopedi się wysławiasz.
Szanowny Panie Pasko,Tego Pan chciał.?Tego Panu brakowało.?przywracając Go na tą stronkę.Z poważaniem Grom.
Witam.Moze tak napisze.Pasko przyjmij do wiadomosci ze nie wszyscy maja siano w glowie,a niekturzy,wlasnie encyklopedie.A moze tak:Pasko jestes wyjatkowo cienkim Bolkiem.A moze tak:Z wielkiego Pasko jestes takim malym paseczkiem a twoje,42-letni dzieciaku publiczne tu dane slowo puste.Teraz prosze przeanalizuj sobie te wpisy i wyciag odpowiednie wnioski,oraz wskarz gdzie w tym tekscie jest mowa o graniu w kulki,bo wydaje mi sie ze ktos z ciebie robi balona,a ty nie widzisz lub nie chcesz widziec ze nagle znika PIESIU,BIdulina a pozostaje ten sam zany na czlowiek.Wszyscy rozpoznali ze to ten ale ty twierdzisz ze twoje zabezpieczenia sa takie pewne,otoz jestes w bledzie.Pomysl o tym i zobacz jak bedziesz sie czul bo ja wszystkie uwagi kierowane do mnie bede pisal do ciebie i zobaczymy skoro jemu wolno w stosunku do nas to mnie wolno w stosunku do ciebie bo chyba niczym w rownosci sie nie roznimy.
Skad wiesz 2 szostki lub 8,10 szostki 40 milionow w Duzym Lotku? Jutro gdzie padne 2,8,10 szostki w DL?
Witam! czyżbyśmy znów mieli powtórkę z rozrywki? A myślałam że to już koniec utarczki z tzw. przysłowiowym "panem doktorkiem" widzę że jednak się myliłam i albo żle zrozumiałam decyzję admina tej stronki,albo nie przeczytałam dokładnie wszystkiego, ale nie ma się co dziwić,bo widząc wpisy jednego i tego samego użytkownika który ma samouwielbienie tylko dla siebie, nie chce się tego już czytać! Pozdrawiam !
No kochani kulkowicze,trzeba trochę popracować,ale najpierw do kolektury,dobre i 144 zł.no może w czwartek będzie lepiej.pozdrawiam.P.S. będę około 19 stej.
Szanowna LILIO niestety to my zostalismy wywolani przez pseldo doktorka do tablicy to on pierwszy wymienial nasze niki z ponizeniem i to zaatakowal podstepnie w nocy,nad ranem kiedy to kazdy kto moze spi sobie smacznie.A bylo tak milo.Podejrzewam ze decysje admina wymusil prosbami i obietnicami ze juz nie bedzie sie czepial a jednak slowa nie dotrzymal.Ja tez myslalem ze blokada potrwa dluzej ale jak widac admin dal mu sznse i to wystarczylo aby napisac ze mamy pusto w glowie,a on encyklopedie.ZENADA.Ale mam juz pewna metode zobaczymy czy skuteczna.Pozdrawiam
Lilia...zdążę jeszcze Ci odpowiedzieć,tak bardzo dobrze to ujęłaś.Teraz możesz być przygotowana na atak z Jego strony,Pozdrawiam Cię.
Wiesz o ktorej godz. los na chybil trafil padne szostke w kolekturze?
W czwartek padnie jedna szustka w chlewkach.Tak,że proszę się za bardzo nie podniecać,nie dać się manipulować przez lotto-przedszkolaki!!!
jutro ja nie bede kupowac los na chil trafil tez nie zakresl 6 liczbna kupon lotto. Ma jedna szostka w chlewkach i le lat? jestem ciekawy
teraz czas na 6 w KOZACH bo milionerzy z tej miejscowosci maja kase aby zagrac grubo systemami pelnymi.
jeszcze dzis mi sie chce smiac z tego ze 30 mln zakladow puszczonych a nie ma 6.
ha ha ha
jeszcze dzis mi sie chce smiac z tego ze 30 mln zakladow puszczonych a nie ma 6.
ha ha ha
no, ja widza, co niektórym wali na dekiel. Spoko, ludkowie, było tys we Włochach, az 100 milionow ale euro. A co my sum gorse?
ile placo za 3
Jestes we wloszech czy polak? No kup los na chybil trafil 40 mln w DL w Polsce?
SZANOWNY ADMINIE.
Czy moglbys wytlumaczyc prostymi slowami lub przeliczeniami procentowymi jak to jest mozliwe aby puscic ok 30 mln kombinacji i nie trafic 6.
W moim prostym rozumowaniu to trzeba 14 mln kombinacji aby trafic 6 plus zalozmy ok 7 mln kombinacji powtorkowych bo ludzie nawzajem nie wiedza kto jake zagral kombinacje.
Daje to nam ok 21 mln kombinacji a gdzie dopiero do 30 mln.
Smierdzi na odleglosc oszukanstwem.
538 piatek przy 30 mln zakladow nie jest przekonywujaca odpowiedzia ze strony lotto ze los tak chcial.
pozdrawiam.
Czy moglbys wytlumaczyc prostymi slowami lub przeliczeniami procentowymi jak to jest mozliwe aby puscic ok 30 mln kombinacji i nie trafic 6.
W moim prostym rozumowaniu to trzeba 14 mln kombinacji aby trafic 6 plus zalozmy ok 7 mln kombinacji powtorkowych bo ludzie nawzajem nie wiedza kto jake zagral kombinacje.
Daje to nam ok 21 mln kombinacji a gdzie dopiero do 30 mln.
Smierdzi na odleglosc oszukanstwem.
538 piatek przy 30 mln zakladow nie jest przekonywujaca odpowiedzia ze strony lotto ze los tak chcial.
pozdrawiam.
Zapraszam do wysyłania mi fotek z sytuacją przy kolekturach na admin@multipasko.pl
witam kochanych graczy co do dl.. to słynne powtórki z poprzednich losowań dają do zrozumienia że na jutro reż przypadną ja myślę o 3,27,47 co wy na to?/?/no chyba że przypadek trafi w lotto i jeszcze jedna 32 .
Tomcio.. da się to wyjaśnić. Zajrzyj tutaj: http://www.multipasko.pl/news41/ i kliknij sobie w wykres. Przy 30 milionach zakładów szansa, że ktoś trafi to "jedyne" 89%.
Są emocje, cieszmy się. Pozwoliłem brać w tym udział również i edi8 i kogucikowi. Proszę nie zakłócać atmosfery ŻADNYMI wpisami natury wiadomej... bo będę musiał podjąć kroki i odciąć Was do czwartku totalnie od strony.
Pozdrawiam !
Są emocje, cieszmy się. Pozwoliłem brać w tym udział również i edi8 i kogucikowi. Proszę nie zakłócać atmosfery ŻADNYMI wpisami natury wiadomej... bo będę musiał podjąć kroki i odciąć Was do czwartku totalnie od strony.
Pozdrawiam !
Myśle,myśle,myśle...
...i wymyślilem!
DL wyśle na chybił-trafił!
:-)
...i wymyślilem!
DL wyśle na chybił-trafił!
:-)
witam! Grom i Kogucik19 pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim wysokich wygranych! ataków się nie boję, ponieważ nie odpowiadam na zaczepki a to jest najlepszy sposób i sprawdzony. Miłego dnia wszystkim!!!
Widze ze ruszyly cie wpisy kierowane pod twoim adresem i postraszyles nas obu,nie wiem dlaczego obu bo ja tylko przepisalem te tresci ktore mnie obrazaja zmieniajac tylko adresata,i widze ze jednak poczules sie dotkniety,i to bylo moim zamiarem,zebys odczul co wszyscy czujemy.O jedno cie bardzo prosze popros tego ktoremu dales szanse aby byl uprzejmy nie wymieniac mojego niku nigdzie zarowno na czacie jak i na forum.Jezeli spelni moja prosbe to z mojej strony nie bedzie zadnego chamstwa pod warunkiem ze swoimi wpisami nie sprowokuje znowu klotni.Pozdrawiam
PASKO
Dzieki za odpowiedz. Rozumiem ze Polacy nie zmiescili sie w tych 89% ktore dawaly 6 trafien.
Druga czesc twojego wpisu dotyczyla mnie czy tych dwoch osob ktore przez jakis czas mialy sobie duzo do powiedzenia.
Prosze o wyjasnienie bo od momentu kiedy tu jestem to nigdy nie uczestniczylem w slownych utarczkach z userami uzywajac wulgarnych slow.
milego dnia.
Dzieki za odpowiedz. Rozumiem ze Polacy nie zmiescili sie w tych 89% ktore dawaly 6 trafien.
Druga czesc twojego wpisu dotyczyla mnie czy tych dwoch osob ktore przez jakis czas mialy sobie duzo do powiedzenia.
Prosze o wyjasnienie bo od momentu kiedy tu jestem to nigdy nie uczestniczylem w slownych utarczkach z userami uzywajac wulgarnych slow.
milego dnia.
Jeśli ktoś był już w kolekturze to proponuję krótki wpis - raport z sytuacji ;) Czy można wysłać kupon w przerwie obiadowej, czy trzeba stanąć w kolejce?
Tomcio - druga część w nawet najmniejszym stopniu nie dotyczyła Ciebie. Była między innymi reakcją na wpis nr 31723.
Pozdro
Pozdro
SIMKA witam jestem nowa chciałabym podzielić się moimi liczbami może da to komuś szczęście a więc 16,26,52,78,41,43
W lublinie w kolekturach jeszcze w miare spokojnie... Nawet sa dluzsze chwile kiedy nie ma nikogo przy okienku... Mysle ze jutro bedzie znacznie gorzej... Pozdrawiam
ttp://www.multipasko.pl/news41/ to skala logarytmiczna?
jesli tak to nie jest to wiarygodne w pełni
Tylko TS wie ile % kombinacji nie zostało obstawione na wczorajsze losowanie ale strzelam ze moze to byc nawet 35%, zawsze mozna pogrzebac przy algorytmach generujacych chybił trafił i obciąc je do jakiegos niepełnego zbioru, wiadomo ze chybił trafił to lwia częśc zakładów. wiadomo także ze moze wypasc kazda liczba.:)
jesli tak to nie jest to wiarygodne w pełni
Tylko TS wie ile % kombinacji nie zostało obstawione na wczorajsze losowanie ale strzelam ze moze to byc nawet 35%, zawsze mozna pogrzebac przy algorytmach generujacych chybił trafił i obciąc je do jakiegos niepełnego zbioru, wiadomo ze chybił trafił to lwia częśc zakładów. wiadomo także ze moze wypasc kazda liczba.:)
29.07 2008 jak bylo 35 mln, to mozna bylo nadawac podobno do 21.55 i zapowiedzieli, ze beda wszyscy losujacy. Zobaczymy dzisiaj co powiedzą, ile osób poprowadzi losowanko, jak 1-2 to pewnie zechcą kumulacje ciągnąc dalej, chyba ze cos nie wyjdzie. Ja ew. zagram jutro. Pozdrowienia (bez E..8)
Majster - niekoniecznie logarytmiczna. Po prostu wykres zrobiony w excelu.. w jednej kolumnie ilość zawartych zakładów, w drugiej prawdopodobieństwo. Dane w 100% wiarygodne i tak to wyszło. Kto się bawi kombinatoryką w matematyce to wie o co chodzi. Pozdrawiam
Pasko możesz wysłać jak się to obilicza w excelu
na adorixon@o2.pl
Pozdrawiam...
na adorixon@o2.pl
Pozdrawiam...
MANIEK witaj odezwales sie moj ty malutki klamczuszku,jak typujesz przed losowaniem to nie trafiasz po losowaniu zawsze publikowales sie ze wygrales,ale nie ma sie co dziwic masz dobrego nauczyciela jemu po losowaniu tez wszystko wychodzi nigdy nie podaje propozycji przed losowaniem,takich nam tu trzeba niech inni zazdroszcza jak nie zakumaja o co chodzi.A ty wiecznie wygrany jestes,tak trzymaj.
TAK MLOIN JESTEM CHORY
TO TWOJ PRZYJACIEL SWIETA KROWA KOGUT JEST PROWOKATOREM CALEGO ZAMIESZANIA NA TEJ STRONIE CO DOBRZE LIZE ZE STAJESZ ZA NIM?
TO TWOJ PRZYJACIEL SWIETA KROWA KOGUT JEST PROWOKATOREM CALEGO ZAMIESZANIA NA TEJ STRONIE CO DOBRZE LIZE ZE STAJESZ ZA NIM?
JA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE OPUBLIKOWALEM SWOJE KUPONY
POZA TYM NIGDY NIE TWIERDZIELEM ZE WYGRYWAM CODZIENIE!!!! COS CI SIE POPRZXESTAWIALO W TYM TWOIM PTASIM MUZDZKU
CZEPIASZ SIE EDIEGO A TO TY JESTES NAJWIEKSZY ZADYMISZ TYLE ZE SZYBKO POZNIEJ ROBISZ Z SIEBIE SIEROTKE LIZESZ INNYM DUPY SZUKAJAC U NICH W SPARCIA
OWSZEM GRAM PROGRESJA ALE BEZPIECZNA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE
CO UWAZASZ SIE ZA BOGA I TWOJ SYSTEM JEST NAJLEPSZY?
A JAK KTOS NIE GRA TAK JAK TY TO UWAZASZ GO ZA GOWNO!!
WYLUZUJ CZLOWIEKU
A JAK CZEGOS NIE ROZUMIESZ TO ZAPISZ SIE DO SZKOłY
PEłNO WSZEDZIE ZAOCZNYCH
POZA TYM NIGDY NIE TWIERDZIELEM ZE WYGRYWAM CODZIENIE!!!! COS CI SIE POPRZXESTAWIALO W TYM TWOIM PTASIM MUZDZKU
CZEPIASZ SIE EDIEGO A TO TY JESTES NAJWIEKSZY ZADYMISZ TYLE ZE SZYBKO POZNIEJ ROBISZ Z SIEBIE SIEROTKE LIZESZ INNYM DUPY SZUKAJAC U NICH W SPARCIA
OWSZEM GRAM PROGRESJA ALE BEZPIECZNA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE
CO UWAZASZ SIE ZA BOGA I TWOJ SYSTEM JEST NAJLEPSZY?
A JAK KTOS NIE GRA TAK JAK TY TO UWAZASZ GO ZA GOWNO!!
WYLUZUJ CZLOWIEKU
A JAK CZEGOS NIE ROZUMIESZ TO ZAPISZ SIE DO SZKOłY
PEłNO WSZEDZIE ZAOCZNYCH
Maniekg
Nie jestem nikogo wrogiem.Zależy mi tylko na tym ,żeby był wolny od agresji i tylko merytoryczny!!!!!!!
Nie jestem nikogo wrogiem.Zależy mi tylko na tym ,żeby był wolny od agresji i tylko merytoryczny!!!!!!!
Maniekg
Proszę ,nie rób ze mnie lizusa.Każdy gra na swój sposób i wara innym od tego.Każdy za siebie odpowiada i za swoje finanse.
Proszę ,nie rób ze mnie lizusa.Każdy gra na swój sposób i wara innym od tego.Każdy za siebie odpowiada i za swoje finanse.
WITAM!KOLEJKI DO KOLEKTUR SA OGROMNE!!!!COŚ MI ŚIĘ WYDAJĘ ŻE TS PODNIEŚIE LUDZIOM EMOCJE I JUTRO NIKT NIE TRAFI 6/6.JAK DO TEJ PORY TO DOBRZE MI WYCHODZIŁO TO CZY KUMULACJA NASTĄPI I ILE!POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Tyle tylko ze jak cie pytajacy zapytal o wygrane to jakos nie opublikowales twoje wpisy mozna przeczytac i historie odtworzyc.obiecalez opublikowac i ci jakos nikt sie nie doczekal.i licz sie ze slowami .
Odnośnie reklamy Betgun
Ta firma schodzi powoli na psy.Proszę zauważyć ,że jak dotąt mieli stałe kursy tak teraz małpują buków naziemnych.Przykładem jest zakres plusa.
Ta firma schodzi powoli na psy.Proszę zauważyć ,że jak dotąt mieli stałe kursy tak teraz małpują buków naziemnych.Przykładem jest zakres plusa.
KOGUCIK19 POKAŻ ŻE JESTEŚ INTELIGENTNIEJSZY I MĄDRY USTĄP ...!!!BO SZKODA TWOICH NERWÓW.POZDRO
mloin: betgun daje przykład. Nie ma konkurencji co do tego typu gry przez internet. Mam nadzieję, że z czasem konkurencja się rozwinie... :)
Wzór co do obliczenia prawdopodobieństwa, że padnie szóstka przy grze na X kuponów został przedstawiony w artykule http://www.multipasko.pl/news41/
Należy przeczytać go w całości. Myślę, że w miarę precyzyjnie się tam wyraziłem.
Należy przeczytać go w całości. Myślę, że w miarę precyzyjnie się tam wyraziłem.
To, że ktoś nie pisze ze swojego IP to nie znaczy, że go tu nie ma czy nie było gdy był zablokowany. Grozisz blokowaniem to zablokuj nas wszystkich a pozostaw sobie edi8 może sobie razem pogadacie. Ciekawe ile czasu Ty wytrzymasz jego wyzwiska, bo my już mamy tego dosyć! Nikt tu nikogo nie dyskryminuje czy gra na papierze czy tworzy systemy w exelu czy w poważniejszych programach, chodzi tylko o zachowanie na czacie i forum. Wszyscy siebie tutaj szanujemy bez względu czy ktoś wygrywa czy przegrywa czy gra za 2 zl czy za 5000. Ten pseudo doktorek robiący na codzień w języku polskim (ciekawe .... chyba robiący błędy!) wytacza broń najcięższego kalibru. My nie jesteśmy uzależnieni od tej strony Pasko. Przychodzimy tu z satysfakcja, ale jak się czyta takie rzeczy to wierz mi coraz zadziej mamy ochotę tu zaglądać. Są inne strony o tej tematyce. Albo się tym zajmiesz albo będziesz miał tu śmietnik, bo porządni czatowicze się odwrócą, a chyba tego nie chcesz. A co do MANIEKG to ty już do szkoły się nie załapiesz bo podstawówka ma ograniczony limit wiekowy ale kup sobie chociaż słownik, MÓŻDZEK, a nie muzdzek. Nie czepiałabym się gdybyś innych do szkoły nie odsyłał. Aha już pisze odpowiedz na Twoja ripostę. Nikomu nic nie liże, bo tak zazwyczaj ripostujesz.
Ja dzisiaj puszczam 73,23,58,15,52 zobaczymy :)
Ja dzisiaj puszczam 73,23,58,15,52 zobaczymy :)
Małgorzatko. Pisałem, że daję jeszcze jedną szansę. Między innymi dlatego, że jest kumulacja. Obserwuję i będą kasowane wpisy, a osoby blokowane jeśli atmosfera kłótni powróci.
Dziękuję,małagorzka.Bardzo dobrze powiedziane,dziękuję CI,może inni też otworzą oczy i zrozumieją,że na klótnie nie ma tu miejsca.Małagorzka jestem w pracy,ale musiałem się odezwać by Ci podziękowac za stanowisko jakie zajęłaś w tej sprawie.Ostatecznie,każdy pragnie spokoju.Pozdrawiam Cię.
Są już małe kolejki przed kolekturami w centrum Nowej Huty. W większosci zwykli gracze co to posyłaja własny kupon lub proszą na chybił-trafił. To kolejka jest obsługiwana szybko.
Witam.Szanowna P.MALAGORZKA jakze trafnie ujela Pani problem jaki powstal na czacie.Nic dodac nic ujac.Nie bede juz wchodzil w dyskusje z nikm i chyba to bedzie lekarstwo,ale znow pozwolic sie obrazac ,lub z kazdym wpisem skarzyc sie do PASKO,to tez nie w moim stylu.Pozyjemy zobaczymy.moje typy na dzis:9,15,17,16,43,41,67,73,74.Pozdrawiam.
Tak was, czytam i naprawdę się dziwię, że się obrażacie mości panowie i panie o jakieś pospolite przekleństwa i wyrażenia, które są "normą obyczajową" w tym kraju. Mnie bardziej by nastroszyło przyrównanie was do hunweieninów, ale zapewne nikt z was nie wie kim oni byli,czyli "who is who".
Do tego trzeba mieć niestety trochę wiedzy lub zadać sobie trud i odszukać gdzie trzeba.
Nie stoję po niczyjej stronie, ale trzeba mieć trochę elementarnych wiadomości, żeby dochodzić swoich racji.
Przepraszam za niemerytoryczny wpis, jeśli zawadza lub przeszkadza to go usuniecie.(żaden problem dla admina). Pozdrawiam
Do tego trzeba mieć niestety trochę wiedzy lub zadać sobie trud i odszukać gdzie trzeba.
Nie stoję po niczyjej stronie, ale trzeba mieć trochę elementarnych wiadomości, żeby dochodzić swoich racji.
Przepraszam za niemerytoryczny wpis, jeśli zawadza lub przeszkadza to go usuniecie.(żaden problem dla admina). Pozdrawiam
P.S. dla tych mądrzejszych co "szukają" właściwa nazwa"HUNWEIBINI. Pozdr. "klonek"
Właśnie wrociłem od booka...
No to mnie dzisiaj ponoisło:
21 w ML za hmm...hmmm...
i 16 w ML za hmm...hmm...hmmm! :-(
Kogucik19?
A Ty jak?
Grałescos w u Booka?
No to mnie dzisiaj ponoisło:
21 w ML za hmm...hmmm...
i 16 w ML za hmm...hmm...hmmm! :-(
Kogucik19?
A Ty jak?
Grałescos w u Booka?
adriyi85 napisał:
"tak z ciekawości,ile kosztuje system na 7 skreśleń w DL?
andriy85 2008-11-05 (18:35)
.............................................................................................................
Grając tym systemem na 7 skreśleń za 14zł , w przypadku trafienia "3" wygrasz 4x"3" , czyli 4x16=64zł.
Gdyby jednak los okazał się dla Ciebie bardziej łaskawy , to za trafienie "4" dostaniesz 3x "4" i 4x "3".
"tak z ciekawości,ile kosztuje system na 7 skreśleń w DL?
andriy85 2008-11-05 (18:35)
.............................................................................................................
Grając tym systemem na 7 skreśleń za 14zł , w przypadku trafienia "3" wygrasz 4x"3" , czyli 4x16=64zł.
Gdyby jednak los okazał się dla Ciebie bardziej łaskawy , to za trafienie "4" dostaniesz 3x "4" i 4x "3".
JUTRO W DL ZOSTANIE WYLOSOWANE PO JEDNEJ Z PRZEDZIAŁU 1-9,1-29,20-29,30-39,0RAZ DWIE Z PRZEDZIAŁU 40-49. TAKIE JEST MOJE ZDANIE.
HOSIA JA WCZORAJ MNIAŁEM 3/6 W DL.I JAKO PIERWSZ TWIERDZIŁEM ŻE PULA NA CZWARTKOWE LOSOWANIE WYNIESIE 40 MLN.DZIŚ JAK ZAJDE DO PRACY TO POPATRZA NA MNIE JAK NA SZARLATANA HE HE
PASKO- Na Forum stanęła od dawna numeracja postów Userów (ilość posttów)
MAKSIU78 liczby 21 nie obstawialem a 16 tak wybacz ale kwot nie bede podawal,bo czasem te informacje sa wykorzystywane do innych celow.Moge ci podac na gg opbstawilem plusa i P/NP oraz numerka.Pozdrawiam cie sedecznie.
Wzorem Jonasza Kofty , który do "Pamiętania o ogrodach" tak pięknie namawiał - strawestuję to na gruncie gier losowych , do takiego hasła: PAMIĘTAJMY O EXL!
Ta gra , nadal kosztująca 1,25zł za zakład - wciąż posiada wielu fanów i dla nich to , przedstawiam rozpis systemu na 11 liczb , posiadającego gwarancję 6 x "3" , przy trafieniu 4z11 liczb.System rozpisany jest na 33 zakłady po 5 skreśleń , więc koszt jego nadania to 33x 1,25=41,25zł.
Ten rozpis można także zastosować do DL , np. po dopisaniu stałej , 12. liczby jako naszego "pewniaka".
Oto ten rozpis:
1-2-3-4-5
1-2-3-6-8
1-2-3-8-10
1-2-4-5-6
1-2-6-7-8
1-2-9-10-11
1-3-5-7-10
1-3-6-7-11
1-3-6-9-10
1-4-5-8-11
1-4-6-7-9
1-4-7-9-11
1-4-8-9-11
1-5-7-9-10
1-5-8-10-11
2-3-4-7-9
2-3-4-7-11
2-3-7-10-11
2-4-5-6-10
2-4-8-9-10
2-5-6-9-11
2-5-7-8-9
2-5-7-8-11
2-6-9-10-11
3-4-5-10-11
3-4-6-8-11
3-4-8-9-10
3-5-6-8-9
3-5-6-9-11
3-5-7-8-9
4-5-6-7-10
4-6-7-8-10
6-7-8-10-11
Pzdr.
edi8
Ta gra , nadal kosztująca 1,25zł za zakład - wciąż posiada wielu fanów i dla nich to , przedstawiam rozpis systemu na 11 liczb , posiadającego gwarancję 6 x "3" , przy trafieniu 4z11 liczb.System rozpisany jest na 33 zakłady po 5 skreśleń , więc koszt jego nadania to 33x 1,25=41,25zł.
Ten rozpis można także zastosować do DL , np. po dopisaniu stałej , 12. liczby jako naszego "pewniaka".
Oto ten rozpis:
1-2-3-4-5
1-2-3-6-8
1-2-3-8-10
1-2-4-5-6
1-2-6-7-8
1-2-9-10-11
1-3-5-7-10
1-3-6-7-11
1-3-6-9-10
1-4-5-8-11
1-4-6-7-9
1-4-7-9-11
1-4-8-9-11
1-5-7-9-10
1-5-8-10-11
2-3-4-7-9
2-3-4-7-11
2-3-7-10-11
2-4-5-6-10
2-4-8-9-10
2-5-6-9-11
2-5-7-8-9
2-5-7-8-11
2-6-9-10-11
3-4-5-10-11
3-4-6-8-11
3-4-8-9-10
3-5-6-8-9
3-5-6-9-11
3-5-7-8-9
4-5-6-7-10
4-6-7-8-10
6-7-8-10-11
Pzdr.
edi8
Zawsze grywam chybił trafił, ale jakoś ciężko to idzie. Ostatnio 3/6. Mam pytanie odnośnie skreśleń liczb. Ile można wybrać max skreśleń, ile np: będzie kosztował zakład na 8 skreśleń?
Edi - jest też system 6/11/3/3- gwarancja trójki przy trójce
1 2 3 6 7 8
1 2 4 5 6 9
1 2 5 7 10 11
1 3 4 7 9 11
1 3 5 8 9 10
1 4 6 8 10 11
2 3 4 5 8 11
2 3 6 9 10 11
2 4 7 8 9 10
3 4 5 6 7 10
5 6 7 8 9 11
Pozdrawiam
1 2 3 6 7 8
1 2 4 5 6 9
1 2 5 7 10 11
1 3 4 7 9 11
1 3 5 8 9 10
1 4 6 8 10 11
2 3 4 5 8 11
2 3 6 9 10 11
2 4 7 8 9 10
3 4 5 6 7 10
5 6 7 8 9 11
Pozdrawiam
A mógłby ktoś to rozpisać powyżej 6 liczb, jak leci do 12 opłata na 1 losowanie? Opłaca się grać na 12 skreśleń?
PASKO - dowód z PIĄTECZKI test
2008-10-07 (21:14)
id:1167 Trebor
Data rejestracji: 2005-08-20
Ilość postów: 665
1167
Witam
2008-11-03 (21:34)
1167
Witam
2008-10-07 (21:14)
1167
Witam
2008-11-03 (21:34)
1167
Witam
KOCIU
Masz szczytową formę intuicji.MUSISZ to jutro wykorzystać. Gorąco życzę Ci sukcesu :)
Masz szczytową formę intuicji.MUSISZ to jutro wykorzystać. Gorąco życzę Ci sukcesu :)
"rendezik":
7 skreśleń to 7 zakładów
8 skreśleń to 28 zakładów
9 skreślen to 84 zakłady
10 skreśleń to 210 zakładów
11 skreśleń to 462 zakłady
12 skreśleń to 924 zakłady
Pzdr.
edi8
7 skreśleń to 7 zakładów
8 skreśleń to 28 zakładów
9 skreślen to 84 zakłady
10 skreśleń to 210 zakładów
11 skreśleń to 462 zakłady
12 skreśleń to 924 zakłady
Pzdr.
edi8
31800. Zawsze grywam chybił trafił, ale jakoś ciężko to idzie. Ostatnio 3/6. Mam pytanie odnośnie skreśleń liczb. Ile można wybrać max skreśleń, ile np: będzie kosztował zakład na 8 skreśleń?
nisiek 2008-11-05 (20:06)
31801. 54 złote kolego.
deniss 2008-11-05 (20:14)
..............................................................................................................
28 zakładów x 2zł=56zł , a więc niewielki błąd tu się wkradł w tej odpowiedzi...
nisiek 2008-11-05 (20:06)
31801. 54 złote kolego.
deniss 2008-11-05 (20:14)
..............................................................................................................
28 zakładów x 2zł=56zł , a więc niewielki błąd tu się wkradł w tej odpowiedzi...
HOSIA JA JUŻ WYSŁAŁEM NA JUTRO.A CZY COŚ TRAFIĘ TO SIĘ OKAŻE.A CO TO TYPOWANIA LICZB TO 31794 TAM OPISAŁEM SWOJE PRZEMYŚLEŃIA
Trebor: gdybyś teraz oddał wpis to wszędzie zmieniłoby się na magiczne 666 :)
POPRAWKA DO WŁASNEGO WPISU 31794.PRZEDZIAŁY:1-9.10-19,20-29,30-39,40-49.SORKI ZA POMYŁKĘ
Witam,EDI odnośnie wpisu 31799 czy przy "wejściu" 3 liczb -wyjdzie choć jedna trójka???
System Ediego przy trafieniu trójki nie ma 100% gwarancji Trójki.
Taki system ma 100% 3/3 a przy trafieniu czwórki daje min 4x3
1 2 3 9 10
1 2 4 7 8
1 2 5 6 11
1 2 6 10 11
1 3 4 5 11
1 3 5 7 10
1 3 6 8 10
1 4 6 7 9
1 4 7 10 11
1 5 8 9 11
2 3 4 9 11
2 3 5 6 8
2 3 7 8 9
2 4 5 6 10
2 5 6 7 9
2 7 8 10 11
3 4 6 7 10
3 4 6 8 11
3 5 9 10 11
3 6 7 9 11
4 5 7 8 10
4 5 8 9 10
5 6 7 8 11
6 7 8 9 10
Taki system ma 100% 3/3 a przy trafieniu czwórki daje min 4x3
1 2 3 9 10
1 2 4 7 8
1 2 5 6 11
1 2 6 10 11
1 3 4 5 11
1 3 5 7 10
1 3 6 8 10
1 4 6 7 9
1 4 7 10 11
1 5 8 9 11
2 3 4 9 11
2 3 5 6 8
2 3 7 8 9
2 4 5 6 10
2 5 6 7 9
2 7 8 10 11
3 4 6 7 10
3 4 6 8 11
3 5 9 10 11
3 6 7 9 11
4 5 7 8 10
4 5 8 9 10
5 6 7 8 11
6 7 8 9 10
Kolega "sindbad" zamieścił na forum w wątku pt."Edi8-rozpisy.."
tabelkę gwarancyją tego systemu na 11 liczb do EXL i tam odsyłam zainteresowanych.
"sindbad": duże dzięki za tak dziś nieczęste , pozytywistyczne podejście!
Pzdr.
edi8
tabelkę gwarancyją tego systemu na 11 liczb do EXL i tam odsyłam zainteresowanych.
"sindbad": duże dzięki za tak dziś nieczęste , pozytywistyczne podejście!
Pzdr.
edi8