Wpisy 3 171 921 – 3 172 020
11 marca 2018 22:54 → 11 marca 2018 23:43, 100 wpisów
Nic nie rozumiecie widzę. Do was trzeba chyba po hebrajski pisać
Mnie bije serca a wy juz serca dawno nie macie
Koliberku idź nad rzeke i popatrz co masz
Już rzeka odmarzła i w końcu cos tam zobaczysz
Yotajna całuj swojego spaślaczka
Gonzaguniu niuniuniu niu wysilaj się az tak bardzo
Koli sam jesteś genitalny
Z wami nie warto pisać żegnam niemrawe towarzystwo
Odemnie na dziś dostajecie
Teraz typujemy liczby
3 171 935. Sebastian_M 2018-03-11 (22:57)
kto chętny do typowania poza tą śmietanką ?
rzeka odmarzła Czy to znaczy,że byłeś nad rzeką ?
Obrzydliwe towarzystwo
Lubisz śmietankę ? Ale śmietanka nie jest fioletowa.
3 171 941. Sebastian_M 2018-03-11 (22:58)
jutro znowu możemy pisać
jutro znowu możemy pisać
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=3w3W2oBCY3A>Polecam na dobranoc</a>
To taka zawolaowana poważna grozba
Chyba jutro zrezygnuję z chata
Chyba jutro zrezygnuję z chata
emerytka 46 ja wiiem ze sebastian unmi cztac i czyta czata wcale wto nie watpie, iniemowie co ma robic a co nie , wiem ze on to inaczej odczytal i mial sie prawo namnie i zezloscic tzn rozumie to doskonale , jesli zas chodzi o kG sebastiana to wcale jej niezasmiecam, jesli ci sie cos niepodoba to niewchodz tam i nieczytaj tego poco wtryniasz nos w nieswoje sprawy, jak to czytam te waszae niektore tu przekomarzania sie miedzy soba to wola o pomste do nieba, zachowujecie sie nie jak na doroslych ludzi przystalo, a jak zwykla patologia z pod budki na piwo ,ze wszystkich szydzicie kazdego wysmiewacie a popatrzcie moze na siebie najpierw i zacznijcie sie sami z siebie smiac co? to ze sebastian wam daje karke to trafne spostrzezenie ja gdybym byl adminem JUZ DAWNO BYM WAS ZA TAKIE ZACHOWANIE NAGANNE WYRZUCIL ZE STRONY, A NIE TYLKO BYSCIE DOSTALI kartke
arczibalik73
Żartów się Tobie zachciewa?O tej porze ?
Żartów się Tobie zachciewa?O tej porze ?
poco wtryniasz nos w nieswoje sprawy
Jak nie moje sprawy.Przecież skopiowałeś mój wpis z czatu,
Jak nie moje sprawy.Przecież skopiowałeś mój wpis z czatu,
,ze wszystkich szydzicie
Wymień jeszcze jednego użytkownika,z którego się szydzi.
Wymień jeszcze jednego użytkownika,z którego się szydzi.
Arczi dobrze że napisałes prawdę o tych pseudo dorosłych osobnikach
Jesteś pseudo dorosły Ale numer
Oni i tak tego nie zrozumieją ale prawda musi być napisana
Przecież oni nawet bawić się nie potrafią
Rozumiesz
2 846 755. Sebastian_M 2017-03-21 (01:02)
Moja mama mi powiedziała że jest taka strona co można tu wygrać dużo pieniążków
2 846 756. Sebastian_M 2017-03-21 (01:03)
I ja się tu zalogowałem i piszę ze wszystkimi bo chcę być bogaty
2 846 757. Sebastian_M 2017-03-21 (01:04)
A mój tata mi powiedział żebym dał sobie siana i nie wchodził na zadną stronę tylko z głowy typował wszystkie liczby to wcześniej lub później wygram dużo pieniążków
A mój tata mi powiedział żebym dał sobie siana i nie wchodził na zadną stronę tylko z głowy typował wszystkie liczby to wcześniej lub później wygram dużo pieniążków
Zielona dla osiołka
Mnie juz wcześniej o nich mówili jacy są. Nie chciałem wierzyć ale prawda zawsze wyjdzie
A ta papuga ciągle wkleja stare wpisy
zawsze wyjdzie.Gdzie wyjdzie i co wyjdzie ?
3 171 982. panoramix 2018-03-11 (23:27)
jak zgnoją kogoś
Mam wrażenie,że Sebastian> sam sie "gnoi"
jak zgnoją kogoś
Mam wrażenie,że Sebastian> sam sie "gnoi"
Panoramix może nie wiesz ale był tu kiedyś niejaki Krzysztof_C
Właśnie,niech go smok zeżre
Panoramix jeden gość napisał że ona ma kiłę. To się spytałem czy to prawda. I ten gość napisał cos o całowaniu to się spytałem a teraz daja moje wypowiedzi wyrwane z konekstu i myslą że tym komuś zamydlą oczy
Przeciez to jest żenada
pan niemusisz mi nic polecac czytam to ewszystko po koleji choc nie odzywam sie na ten temat tez mi sie duzo zeczy niepodoba jak sebastian pisze w wasza strone ale wy wszyscy z lekka juz przeginacie z tym, , ja wszystko rozumiem ,mozna sobie z kims pozartowac, ale nie zkogos, bo to nie ladnie jest, ja niejestem adminem tez i nic takiego niezrobie ale jesli tak nadal tu bedzie na stronce jeden bedzie obrazal drogiego b ede swinia przyslowiowa i sam bede kwestionowal w waszej sprawie aby pasko was zbanowal, emerytka 46 nielap mniee za slowo okej? ja nikogo nie obrazam jocia tylko stwierdzam jak sie zachowujecie tu na czacie, poprostu niegodnie na doroslego czlowieka, mozesz mi dac nawet caly link banow zoltej kartki, mi to nie przeszkadza wcale, ja tu chce zyc w zgodzie ze wszystkimi, anie sie wpieniac tylko, na glupie teksty
wiecie czego tu duzo ludzi wchodzi pisze z wami o a po jakims czasie odchodzi, bo mowia ze jest tu szumowina tak mi kiedys jeden gosc powiedzial o was zero tolerancji dla drugiej osoby,i dlatego on stad odchodzi nie bedzie sie z takimi ludzmi zadawal , to jest jego zdanie nie moje, ale widze ze to co mi tu pisal oniektorych osobach to jest traf w samo sedno,niewiem zkim on mial tu na pienku, ale tak bylo, to niemoja sprawa jest
wiecie czego tu duzo ludzi wchodzi pisze z wami o a po jakims czasie odchodzi, bo mowia ze jest tu szumowina tak mi kiedys jeden gosc powiedzial o was zero tolerancji dla drugiej osoby,i dlatego on stad odchodzi nie bedzie sie z takimi ludzmi zadawal , to jest jego zdanie nie moje, ale widze ze to co mi tu pisal oniektorych osobach to jest traf w samo sedno,niewiem zkim on mial tu na pienku, ale tak bylo, to niemoja sprawa jest
Tak mydełkiem fa.Nie przekręcaj faktów ,osiołku
3 171 999. Sebastian_M 2018-03-11 (23:32)
Przeciez to jest żenada
Tak Sebastianie_M ŻENADA
Przeciez to jest żenada
Tak Sebastianie_M ŻENADA
3 171 998 << trzy zdania w jednym wp isie
Musiałam oddzielić > wp isie
Musiałam oddzielić > wp isie
emerytka 46 nielap mniee za slowo okej
Za jakie słowo ?
Za jakie słowo ?
Zapytałam tylko z kogo się szydzi .
i nie bedzie sie z takimi ludzmi zadawal
A może miał na myśli SM.Kto to wie.
A może miał na myśli SM.Kto to wie.
3 171 981. jocia 2018-03-11 (23:27) Nimfa, Nymphicus hollandicus
jocia i co w tyych wpisach widzisz takiego zlego ze sebastian takk kiedys napisal czy to cos jest tu zlego wtych jego tekstach, mozna to roznie odczytac tez i sie posmiac ale z kogodss sie wysmiewac bo napisal cos inaczej jak inni to cos zlego jest?
teraz szydzicie z sebastiana, niedawno bylo z franka od firanek, ktorego tu tez niema juz dawno, kto bedzie nastepny moze ja co?
jocia i co w tyych wpisach widzisz takiego zlego ze sebastian takk kiedys napisal czy to cos jest tu zlego wtych jego tekstach, mozna to roznie odczytac tez i sie posmiac ale z kogodss sie wysmiewac bo napisal cos inaczej jak inni to cos zlego jest?
teraz szydzicie z sebastiana, niedawno bylo z franka od firanek, ktorego tu tez niema juz dawno, kto bedzie nastepny moze ja co?
A czytałeś dokladnie wpisy Franka od firanek ?
Arczi oni i tak tego nie rozumieją
Arczi, sorry, ale
Sebastian przed chwilą przyznał sie,że szydził z Krzysztofa C
Sebastian przed chwilą przyznał sie,że szydził z Krzysztofa C
Oni lubia jak cos się dzieje rozumiesz ?
Rozumiesz
Lubia zadyme bo maja nudę w domu
Nudzi im się w domu maja duzo czasu i w głowach sie przewraca
Taka prawda
Musiał być wcześniej pod innym nickiem
głowach sie przewraca
I nie tylko
I nie tylko