Wpisy 3 169 813 – 3 169 912
10 marca 2018 16:04 → 10 marca 2018 17:19, 100 wpisów
Dobra Idę zatypic niedługo skoki
doktor2p
Gdyby w tej chwili był na czacie,to już by padło pytanie- doktor2p jesteś czopkiem ? A do czego ?
Gdyby w tej chwili był na czacie,to już by padło pytanie- doktor2p jesteś czopkiem ? A do czego ?
mnie tez irytują jego wpisy ale staram się nie czytać nie reagować/ ...818 i nie doczekał by się odpowiedzi
Trzeba też zadawać mu pytania.Najlepiej "kopiuj wklej" z ostatniego durnego wpisu.
Mam czas mogę się pobawić.
Mam czas mogę się pobawić.
pomylily mi sie godziny skokow dopiero o 17 teraz nudy na 1 pr bynajmniej dla mnie piweczko mozna spokojnie saczyc
za obgadywanie na czacie inych forumowiczow powinna byc
gryks76
Super,że przypomniałeś o piweczku.Idę do kolektury,to po drodze kupię sobie żurawinowe
Super,że przypomniałeś o piweczku.Idę do kolektury,to po drodze kupię sobie żurawinowe
arczibalik73
A za wpisy SM nie należy się ban ?
A za wpisy SM nie należy się ban ?
Nawzajem
przyjmuje to do wiadomosci od Ciebie bede sie zreszczal z referatami nieboj zaby jesli seba kogos obraza to tez powinien dostac bana wszyscy to wszyscy dobra lece cos kupic do sklepu
bede pozniej poczytam sobie co pisaliscie
bede pozniej poczytam sobie co pisaliscie
mialem taki zamiar zdecydowalem sie na 12 zakladow mini w tym 2 z chybika ponadto mam 4 zaklady lotto z plusem , 1x10 1x5 multi za pare minut typne oraz 2x8 na 2 losowania
gryks76
aż tyle ?
aż tyle ?
tak w zdrapce slon zakochany 2x10 wczoraj bylo co nieco wiec sobie pozwolilem jak trafie w lotot 6 jutro chyba sobie nd odpuszcxze i nie mykne do pracy
Ja zamiast typie ogarnialam podwórko i tak w podsumowaniu sadzenie, grabienie, zbieranie szyszek Tosiek nagroda mi się należy!
gryks76
To dobrze,że słonik trochę pomógł.
To dobrze,że słonik trochę pomógł.
ooo tak trza szyszki wypuscic niech pobiegaja bo mi klatke woliere zdemoluja
pytanie z czystej ciekawosci czy was tez ogarnol szal zakupow z zwiazku z 1 dniem wolnym jakim bedzie jutro a w przyszlosci niedziela bedzie kazda wolna ja tam kupilem wczoraj by miec chleb na sniadanie w domu do pracy na obiad na kolacje na dzis jutro od takie zakupy spozywczo chemiczne nic na sile pytam bo na str internetowych pisza o panice nie malrze w sklepach moze bedac dzieckiem jak jeszcze byly kartki kolejki za chlebem innaczej to widzialem innaczej bylo tylko mozna bylo mozna jak sa roznego rodzaju dni wolne w roku zreszta jak one nadchodza tez szal panika 1-2 dni wolne a i tak sie trafi ktos kto bedzie stukal do drzwi a pozatym osiedlowe sklepiki beda otwarte ide zaraz skoki
Zebra zebra zebra paski ma
Jak by zebry wyglądały
Gdyby pasków już nie miały .
Zebra paski ma
Jak by zebry wyglądały
Gdyby pasków już nie miały .
Zebra paski ma
Zaraz skoki
U mnie też
Ale w niedziele nie gramy w gry TS
POLSKA
Czekamy na skoki
Dziś dzień Mężczyzny
Oglądamy teraz skoki
dla lubiacych skoki
https://www.youtube.com/watch?v=TK9HfDG0M2I
https://www.youtube.com/watch?v=TK9HfDG0M2I
to nie grajcie w gry ts ja na jutro zagralem i jutro zagram a teraz skoki tylko nie te w bok
Gryks my nie gramy w gry TS a Ty grasz?
Każdy decyduje indywidualnie czy grać czy nie
Jak juz zagrałeś na jutro to nie drzyj kuponów pamiętaj
Trudno zagrałes bo zapomniałes ze jutro niedziela ale jak już masz kupony to je sprawdź może wygrasz
W przyszłym tygodniu przypomne Ci wcześniej że zbliża się niedziela i wtedy nie zagrasz bo nie zapomnisz
sebastianie dla mnie nie ma ze boli gram co losowanie oczywiscie nie we wszystkie zabawki ts
Gryks a jak grasz to Ciebie boli ?
Sebol co masz na obiad ?
Pijesz piwo ?
Gryks ja też niedługo będę grał i w niedziele
Znowu zaczynają się durne pytania
Gryks a tak żeby zrobić sobie czasem przerwę rozumiesz?
Sebol palisz koksem ?
Gryks mam zamiar grac tym systemem a wtedy trzeba grać systematycznie rozumiesz ?
sebastianie nie no ok jak ktos czuje taka potrzebe przerwy mi przerwy nie sluza
Spoko.gryks wypije za ciebie...ty se jutro dziabniesz po pracy
Gryks ogladamy skoki
Ja jeszcze dziś jade samochodem to tez nie moge pic piwa
Japońce prowadzą
Ja mam
Tylko to nie jest proste
Grać systematycznie pewne liczby
Wytypuj sobie liczby na 5/5 w Mulatke
Zrób sobie dwa lub trzy takie piatki i nimi graj
Dwie lub trzy piątki
Tylko wybieraj liczby które lubią ze sobą chodzić