Wpisy 3 169 613 – 3 169 712
10 marca 2018 14:57 → 10 marca 2018 15:28, 100 wpisów
jak ide ulico czy jakde busem dziewczyny wyluzdanie patrzo mi w oczy tak dlugo ze musze pierwszy zrywac kontakt wzrokowy, 2 sexy
a gdyby jeszcze wiedzialy ze jestem prezesem firmy multi dymany
Ni i z czego się śmiejesz chłopcze?
Z czego się śmiejesz chłopcze?
Jagawisia
Odpuszczam sobie Eroine.
witam. Idą zmiany na stronie. Na początek pojawi się typowanie 6 liczb Lotto i 5 Mini Lotto (oprócz 12 liczb). Ponadto już wkrótce pojawi się możliwość wgrywania dowolnej liczby obrazków... w profilach, w komentarzach, itd.
7,17,19,27,29,30,32,39,51,63. Dzisiaj na 14:00 7/10 no niestety nie zagrane mam ten zakład w stałych na profilu jak ktoś by miał wątpliwości no szkoda że tymi zakładami co gram nie wychodzi... no ale to tak jest nie znamy dnia i pory..
Chłopcze nie dorastasz mi nawet do pięt
Pasko
Pasko jeszcze prośba
Chodzi o to żeby można było wgrać większe zdjęcie bo nie mogę teraz wrzucić zdjęcia na swój profil
forsa mam 1 z trafika z plusem lotto mam wlasne 2 naszykowane zaraz ide sie puscic
Kto kogo tu bardziej obraża?
3 169 629. Pasko 2018-03-10 (15:08) Rzeszów
Pan Sebastian M
3 169 632. Sebastian_M 2018-03-10 (15:08)
Pan Sebastian M
3 169 632. Sebastian_M 2018-03-10 (15:08)
Gryks no to ja mam Lotto z Plusem jeden zakład do 29 marca i i na tym pozostanę
Emerytka , Pan i jocia to chyba mistrzowie w obrażaniu zgadza się?
forsa ide bo nie moge n to patrzec dorosli ludzie wlasnie zaczela sie licytacja
Ludzie róbcie jak chcecie tylko grzecznie przypominam jutro zakaz handlu w marketach centrach handlowych to i wiadomo liczne kolektury też pozamykane warto zagrać na kilka losowań żeby nam wam Forsa...nie uciekła
Nie rozsmieszaj mnie już
Jutro niedziela i nie gramy w gry T S
Zamiast sobie tu nieszczędzić zbędnych epitetów to lepiej wyznać Ale bar Ale bar Ale bar jest wielki
Sebastian no to żeś błysnął dopiero pisałem wyżej na czacie...że jutro zakaz handlu..
tak ciekawy jestem od tego momentu kto na kogo najazd kto kogo zaczepi zrobi mam swojego faworyta
Panowie wiosna się zrobiła, idźcie na spacer, pooddychać świeżym powietrzem, zamiast bezsensownie tracić czas na takie przepychanki
Pasko a kiedy dasz radę to zrobić?
Jak by mieli pole to by ziemniaki posadzili a tak na dworze to co mają robić tylko baty im zostały
Nie miałam neta co tu się???
adis8: to nie jest głupi pomysł ... gra Keno cieszy się faktycznie dużym powodzeniem, szczególnie na multipasko .. widzę to po statystykach odwiedzin wyników Keno. Myślę, że zrobię specjalne miejsce do typowań tej gry w przyszłości ... w końcu losowanie co 4 minuty, będzie ciekawie
Osa pytałem o rower
jeśli chodzi o zwiększenie limitu na zdjęcie w profilu, to popatrzę na to jeszcze dzisiaj.
Pasko dasz radę w tym miesiącu bo mam problemy z daniem skana z wygranej
Chciałbym też zrobić min. raz w tygodniu o wybranej godzinie.... takie oficjalne okienko na czat ze mną, że będzie 100% pewne, że jestem dla Was i odpowiadam na pytania, planujemy np. co by poprawić na przyszłość, dorobić na stronie, itd.
Pasko.. jeszcze jedna zakładka leczenie uzależnień od hazardu i komplet
bo obecnie na czacie jestem w zbyt losowych porach i godzinach, a tak to zrobimy, że np. w piątek od 21 do 22:30 jestem.
Co rower no nie mam
megamocny chyba żartujesz... to byłaby chyba najstarsza osoba w Polsce
mało tego wyszła ze swoją babcią na zakupy bo niedziela sklepy nie czynne
Pasko mam rywalizację z jednym Paskowiczem i do 18 marca muszę pokazać zdjęcia mojej wyganej a nie mieszczą się i nie wiem co zrobić.
Gryksio ty mnie