Wpisy 3 169 013 – 3 169 112
9 marca 2018 22:53 → 9 marca 2018 23:58, 100 wpisów
Musi z kimś "mądrym" pogadać
Mulatka uciekła,a heroina i fioletowa robią swoje.
Co sie dzieje ?
Yota ...spotkaj ukraina ..nie jest poojebkoom ..
Dlaczego on tu lata ?
Ja to widzę
Teraz już widzi duchy
Nie rób tego
Prosi
Jeszcze nie poszła
Miałaś iść
13krzysio33 moje dzieci niepija wodki ani mleka bo ja niemam jeszcze dzieci jestem kawalerem, po co mi klopoty sa, czy niemoge miec lepiej jak inni maja?
Masz delirke?
Arczi jesteś kawaler?
Ale numer
3 169 025. Pan 2018-03-09 (22:57) Maj..M+L
Seba napisz swój adres zadzwonię niech Ci pomogą
Powaga
Szlachetny Pan
Seba napisz swój adres zadzwonię niech Ci pomogą
Powaga
Szlachetny Pan
osiołek ma deliriumRatuj się kto może
3 169 029eehymmm ..pomyslałem nie kawaler
Absolutnie
Idziemy ?
3 169 031. Sebastian_M 2018-03-09 (22:59)
Arczi jesteś kawaler?
3 169 032. Sebastian_M 2018-03-09 (22:59)
Ale numer
Zaloty?
Arczi jesteś kawaler?
3 169 032. Sebastian_M 2018-03-09 (22:59)
Ale numer
Zaloty?
pan ..rozmawiasz z telefonem seba ..bedzie nie wyraznie mówi
Idziemy ? Dokąd idziesz osiołku ? Do stajni ?
Trzeba coś zrobić
Co zrobić ?
Jestem głodny
Chcesz siana?
Daj sobie siana.Tata dobrze radził
Co Ty oślica?
3 169 004. 13krzysio33 2018-03-09 (22:51)
arczibalik73 ..tam bogaty ..a reszta patalog w miescie
13krzysio33 kto bogaty a reszta to patoologia w miescie ,kogo miales na mysli mnie?
arczibalik73 ..tam bogaty ..a reszta patalog w miescie
13krzysio33 kto bogaty a reszta to patoologia w miescie ,kogo miales na mysli mnie?
Ile chcesz tego siana?
Osiołek szuka oślicy Ale numer
Teraz zima i nie wiem czy Ci nabiera siano
Osiołku idź na polko poskubać trawki
tak sebastian jestem kawalerem jeszcze sie nie chajtnolem, poco mi klopoty
Dobrej nocy i miłych snów.
Zjem jajka
3 169 064. Sebastian_M 2018-03-09 (23:08)
Zjem jajka
Co za akt desperacji
Zjem jajka
Co za akt desperacji
Jaja
dobranoc joocia i wszystkim ktorzy juz nas teraz opuszczaja kolorowych snow zycze wszystkim
No i weź mu tłumacz
oj dana danaRadwańska w dupę dostała tak się wygrywa domy złotówkarze
3 169 068. Pan 2018-03-09 (23:09) Maj..M+L
Zjem jajka
Co za akt desperacji
Zjem jajka
Co za akt desperacji
sebastian ty tez juz uciekasz spac?
zgrywus grasz o wiile, czy c hcesz pezegrac wille?
Arczi
Jestem
Witam!!!
Arczi-widzę,że jesteś zwolennikiem prohibicji
Polecam historię Ala Capone
Arczi-widzę,że jesteś zwolennikiem prohibicji
Polecam historię Ala Capone
zgrywus marzysz o tej 6 w lotto tak? a to jestes chyba juz 13 w kolejce po ta wygrana bo pierwszy stoji w kolejce forsami od 4miesiecy za wygrana, obowiazuje kolejka w tej grze, najpierw forsami musi trafic a pozniej kolejka juz poleci dalej, nie wolno sie wylamywac z szeregu zgrywus nie jestem zwolennikiem zadnej prochibicji
witaj goznzaga nie jestem zwolennikiem prochibicji , dlaczego myslisz tak omnie co?
zgrywus piszesz ze zxawsze wygrywasz tak m, czyli mam rozumiec ze wogole nieggrasz i dlatego wygrywasz tak, oto ci chodzi?
faktycznie cie rozgryzłem? naprawde?
Tak zjadłem 2 jajka
Na miękko
Były super
Ale pieniążki się przydają
zgrywus ja gram sporadycznie ale gram, wiecej zas typuje niz wysylam , wysylam tylko wtedy gdy czuje ze cos moge i trafic gdy wyczowam pozytywne wibbracje liczb,wtedy je obstawiam na kuponie i wysylam nieraz jest ze i trafiam kasiorke albo i nie ale twierdze ze to jest fajna zabawa i nietylko zwykla gra tu trzeba miec szczescie
zgrywus a jestes taki szczesliwy naprawde? jak piszesz wszystko masz co chcesz tylko??
jesli tak to dlaczego piszesz ze grasz o wille?
jesli tak to dlaczego piszesz ze grasz o wille?
ja zawsze twierdze ze kasa to zecz nabyta raz sie ja ma drugi raz nie , ale zyje sie dalej
Zgadza się Arczi
Arczi naprawdę jak ma się żonę to są kłopoty?
Ja wolę grać na boisku i strzelać gole
Zaraz godzina duchów
Trzeba uciekać
Słucham se o Marcu 68na Republice...
i w związku z ty mam pytanie:
Dlaczego qrva tę Azari nie uznaje się za persona non grata
i w związku z ty mam pytanie:
Dlaczego qrva tę Azari nie uznaje się za persona non grata
sebastian juz ci odpowiadam, jesli jestes kawalerem, mozesz rovbixc wszystko na co masz ochote, i chec, nikt ci za uszami niegledzi a tu nie pojdziesz a tego nierob a tamtego nie rob, nikt ci nie gledzi co masz robic, ty robisz sam sobie wszystko to co tylko chcesz i na co masz tylko ochote, ja niemowie ze zle miec zone oj nie, ale gdy jestes kawalerem jestes wolny, mozesz kazda laske sobie wyrwac jaka chcesz i jaka ci sie podoba, pamietaj ty decedujesz co mozesz a nie ktos za ciebie decyduje co i jak masz robic w swojim zyciu zawsze kobitki tak powtarzaja ze duzy facet duzy klopot, maly facet mały klopot , i to prawda cos i w tym tez jest prawdy po trochu one zawsze uwazaja ze my czy starsi czy mlodsi zawsze jestesmy jak dzieci, ale to nieprawda jest kobiety nauczyl y sie rzadzic wszystkimi i chca abysmy byli tzw, ich niewolnikami, abysmy niemieli swojego zdania i sluchali i wykonywali tylko ch polecenia, a jak ci sie cos niepodoba to wypad z baru, sa tez i kobitki niektore spoko ktore nie taktuja swojich facetow jak niewolnikow a rowiesnikow z ktorymi sie ulkadaja i zyja tez w zgodzie, wiec dopoki jestes kawalerem jestes wolnym czlowiekiem , gdy sie chajtniesz juz musisz trzymac dystans pewiem tak i musisz chodzic ja w zegarku, co powie kobieta to zecz swieta jest, sproboj zrobic cos nie tak po jej mysli wtedy wypad z baru
Ale numer