Wpisy 3 165 278 – 3 165 377
6 marca 2018 19:52 → 6 marca 2018 20:55, 100 wpisów
panoramix ładnie ale teraz nic z tego nie wpada
więc czekam na lepsze czasy
więc czekam na lepsze czasy
kiedyś w dużym lotku panie 1,2,3,4,5,6 za około 13 900 000 losowań w czasie tych 13 900 000 powinno wpaść
wciągu 4 633 330 tygodni padnie
Zgrywus a myślisz że nasze chłopaki to za czyje wrócili z pod K2 byłem głównym sponsorem...czyli Lotto
Powninni wprowadzić losowanie dużego co dziennie w ciągu 13 900 000 losowań powinno wpaść 1,2,3,4,5,6
Już teraz jasne czemu są codziennie losowania takich gier jak Mini Ekstra Pensja Multi Multi Kaskada ...bo już przyszła niedziela sklepy markety centra handlowe pozamykane tak więc sprzedaż marzeń iluzji i złudzeń znacząco spadnie na nie licznych CPN ach są kolektury chyba nasz TS ik działał w porozumieniu z naszym rządem i pewnie przecieki były o takowych zmianach w handlu...
na stacjach bendzynkowych wcisną lottomaty między hondogi expresso
Mulag ale coś w tym prawdy jest ...no pomyśl sobie tak sam pozamykane to i obroty spadają to teraz w Mini w niedzielę bedą płacili 50 tysięcy Mulag...
Forsami,Dusiu
Zawsze można udać się ponownie do żółtej...o ile coś zostało w kieszeni
Zawsze można udać się ponownie do żółtej...o ile coś zostało w kieszeni
Panoramix ja na swojej wiesi mam jeden cpn a w sobote już nieczynny.. ja tam sobie poradzę bo zagram na wiele losowań i będzie dobrze teraz mam kolekture pod domem 30 metrów jest wygoda ...
Forsami jak ci zrobili kolektury koło domu i jak piszesz 30 metrów to już wygrałeś 6 z6 na wiećej nie licz
chyba to 1,5 godziny marsz źle na mnie wpłynie coś czuje się słabo ostatnio tyle nie chodziłem
Mulag na więcej jak 50 tysięcy w Mini nie licz w niedzielę wieczorem
dobre 50 tyś niż tylko wygrac kolekturę koło domu i już nic wiecej
ale poważnie wygraj i dobrze spożytkuj między innymi pomagając mi finansowo przy remoncie
Mulag trenuj bo już niedługo pójdziesz do kołchozu i będziesz chodził tam i siam tylko ześ nie gumiś...nogi mają boleć jak cię boli znaczy że żyjesz
Forsa ja jakbym mial tak blisko to bym gral a chleba bym nie jadl
Tomi ja chleba nie jem wszystko na Lotto Mini i Multi Multi Ekstra Pensja
A rodzina myśli ze Forsami rano idzie kupić kawę i ciastka lub ciepłe bułeczki a on wraca i mówi mam ciepłe kuponiki
Mam wrażenie że dzisiaj sobota pewnie dlatego że kumulacja 4 Miliony w Lotto
Nic dziś kolejna szansa zmniejszyć szanse ważności kuponów Masz wrażenie bo jak na razie nie mam znaczenia czy jest poniedziałek czy niedziela czy rano czy wieczór
Ja mysle ze male sklepiki tak sie nie odbija bo ludzie na ceny patrza i promocjeza to cpn-y moga miec drugie zycie
taki 1 do mini z chybika mi dali 1,8,10,12,30 i znowu lippa będzie
Mulag dobrepoprosze chleb,2 bulki i 2 duze z maszyny...czy sa swierze?
dość tej konsumpcji rozrzutności jeszcze się ludzie ucieszą że niedziela zamknięte w portfelu zostanie na przep... na granie
Forsami że tak skromnie zapytam jak długo się myślisz dorobić tych uszów na ....
TAKI natłok kupujących i z magazynu będzie brany ..ten ze skleppu by był już jutro