Wpisy 3 165 078 – 3 165 177
6 marca 2018 15:57 → 6 marca 2018 16:55, 100 wpisów
Gryks to Ludzie. Bierzcie grajcie i Wygrajcie poto typuje żeby wygrać a jak ktoś ma chęć to zapraszam na profil brać co popadnie i wygrać na bogato i oto chodzi
Do Lotto mam 3'zakłady dwa kresliłem a jeden z maszynki do robienia bimbru i szynki
dzis mi sie zaznaczylo niechcaco zamiast 75 to 76
czyli nie ma przypadkow, bedzie parka 67,76 pamietajcie kto wam dal namiar
czyli nie ma przypadkow, bedzie parka 67,76 pamietajcie kto wam dal namiar
Gratki Alafire za 8/10 ,Jest tu ktos od snów,bo mialem sen ze,jechalem pijany i zabrali mi prawo jazdy
forsa z twoich marzy mi sie 35 43 do tego moze z twoich 19 choc moze za nia 18 do nich 09 lub 08 chodzi mi po glowie jeszcze 04,07 41 39 jesli ho o lotto
4 kola ,nie wiem co pilem,ale malo wydmuchalem skoro mieli mi zabrac na 30 dni
Megamocny jak lubisz tak wierszem opisywać liczby to masz tu ode mnie taki z wojska ..jedzie rower 4 szprychy do cywila 4 dychy..
no tak pięknie jak wczoraj dziś nie było choć to co było nie dawno to i dziś lepsze
Mulag mam coś lepszego dla Ciebie nadchodzi plaga wygranej w Lotto 4 Miliony
Takie dostałem dziś w Mini z maszyny pierwszy zakład zapamiętałem 10,20,23,30,31 no ku...kuryku napewno będzie 5/5
Player32
policjant 53
Prawo jazdy 28+19=37 może wieczorem wejdzie
zmykam
policjant 53
Prawo jazdy 28+19=37 może wieczorem wejdzie
zmykam
dziś chciałem koło ducha zagra tam gram już często do wiedźmo nie chodze ale masyna się zjeb..czy co bo musiałem na kolejową
Mulag niech siostra weźmie ubezpieczenie na współ właściciela i tym sposobem zapłaci maxymalnie jakieś + _- 600złotych ja to przerobiłem żeby nie płacić tyle kilka lat temu i moja kobieta wzięliśmy na dziadka...
na początek jakiś auto za 2 do 3 tyś a ubezpieczenie tyle co auto by było
ale to sie trzeba dogadać i dac w tedy kaskę jak sie samemu zderzyło im tyle
zobaczymy jak to rodzinak chętna będzie wiesz jak to zrodziną wychodzi w ostateczności będzie trzeba dać 2 tyś i tyle co zrobić
Mulag a widzisz bym ci sprzedał Nissana mojego był na chodzie 100% sprawny byś jeździł a tak to poszedł za grosze no trudno
Witam wszystkich !!!
właśnie liczę wartości oczekiwane i zwracalność w grach TS.
Dajcie znać, jakie Was interesują a umieszczę je na forum w temacie ,,Matematyczne uzasadnienie, że....."
właśnie liczę wartości oczekiwane i zwracalność w grach TS.
Dajcie znać, jakie Was interesują a umieszczę je na forum w temacie ,,Matematyczne uzasadnienie, że....."
Dr grasz?
Mega wygrałeś
samsung nie dobra firma
tv samsung się zapalił p
o 5 latach.
dvd samsung też długo nie wytrzymało
tv samsung się zapalił p
o 5 latach.
dvd samsung też długo nie wytrzymało
Będziesz konkurencją dla tsa
Jak siecwszyscy z zielonej przeniosą do Ciebie prezes będzie bankrutem
Jak siecwszyscy z zielonej przeniosą do Ciebie prezes będzie bankrutem