Wpisy 3 163 – 3 262
26 września 2007 20:46 → 28 września 2007 23:16, 100 wpisów
gdzie wyniki lotto ukochanego ? przeczuwam dzis wygrana i chcialbym sie upewnic bo w czasie losowania"to was pewnie rozbawi" stalem pod plotem i pilem browca"nie jednego" zdrowie wasze w mordy nasze znaczy zuli z wyzszym wyksztalceniem co to w lotka by chcieli wreszcie trafic i powiedziec wszystkich chujom wokolo: Fuck off douche bags!:) cheers yall:) lotto uber alles i jeszcze jeden brow!:)
JAK JA KOCHAM TE DZIEWCZYNY ZNOWU TRZY ZERO GENIUSZ MAM NADZIEJE ŻE ZAGRAŁEŚ CAŁĄ MOJĄ TRÓJKĄ TO NA PEWNO JESTEŚ DO PRZODU CO TY NA TO MOJA INTUICJA MNIE NIE ZAWIODŁA STARY MASZ TERAZ NAMACALNY DOWÓD PZDR.
POZDRAWIAM TYCH CO PRZEJRZELI ROZSZYFROWALI I WYSŁALI MÓJ KOD NA PEWNO TAKŻE COŚ TAM USZCZKNELI
no i niestety znow tylko mi sie zwraca...ale nie browar tylko stawka w multi:) jebane 4 zlocisze mnie przesladuja:) kiedys to trafialem czesciej 7/10 albo w duzego 3/6 prawie co tydzien a czasem nawet i 4/6 teraz tylko leze i nic:))) fuck lotto and REMISZEWSKY Family mafia:) ...FAILED AS ALWAYS BUT WON'T GIVE UP I'LL BET TOMMORROW AND BEAT THE SHIT OUT OF THEM! 250000 PLN IT'S MY GOAL!:) CHEERS Y'ALL DRUNKEN LOTTO FANS!:)
Gratulki Kaczor. Ja znów trafiłem jak kulą w płot pod którym karburator666 pił browca:)
GENIUSZ MOJA OBECNA PARKA NA TAK JAK TY GRASZ DO 10 LOSOWAŃ TO 10 -- 40
NIE MARTW SIE WEZ JUTRO ZNOWU LOSOWANIE MOŻE JUTRO A TAK NA MARGINESIE NASUNEŁA MI SIE PARKA DO DUŻEGO 1- 41 MOŻE JUTRO?
HEj,mnie nick się nie pomylił,ale masz KACZOR farta 79,38 + 41,43 to są ostatnie twoje liczby z zestawu co podałeś,ładnie
WCZORAJ NASZEMU GENIUSZOWI PRZEPOWIEDZIAŁEM CAŁA TRÓJKĘ CIEKAWE CZY ZAGRAŁ
...typowalem 13 jest14, 17 -jest 18, 19-j20, 40-j41 42-j43, 47-jest 48 -i ta ostatnia liczba tylko jest. To się nazywa "system naprowadzający" w Tomahawku:)
szkoda że sie nie zgadaliśmy,bo po pierwsze pisałem o 56, 65 oraz miałem nadzieję że 14,34,66 się powtórzy...
WIDZIAŁEM NOWYCH A WIEC DLA NICH I DLA WSZYSTKICH JESZCZE RAZ MOJA RADA ------ LUDZIE ROZPISUJCIE SWOJW KUPONY NA MNIEJSZĄ ILOŚĆ CYFR BO JEŻELI TRAFIACIE CZĘSTO OD 4-7 TO JEST WIĘCEJ KASY
ale coś blisko jesteśmy dużej wygranej,nawet kilka tys. też dobrze...
Cześć Opa, tutaj chyba pan Multicorka miał rację, chyba trzeba zacząć grać "wektorowo" -na przesunięcia:) -pozdrawiam
mnie 9/9 w tej chwili urządzało,lubię taka liczbę,nie wiem czemu,może łatwiej trafić jak 10/10
Ja nawet cieszyłbym się z 7/10, bo ostatnio miałem w połowie sierpnia.
czesc matycz i kaczor,no już wiem o co chodzi z tymi przesunięciami,popatrzę jutro bo dziś nie miałem zbytnio czasu
ALEŻ OPA PRZECIERZ PISAŁEM JEŻELI PUSZCZASZ WIĘCEJ JAK JEDEN ZAKŁAD TO PUSZCZAJ 1-10 A RESZTE W 8 - 9
MOGŁEŚ MIEĆ ALE WIDOCZNIE NI ZAUWAŻYŁES MOICH OSTATNICH NR.BYŁO 7/10
KACZOR przecież pisałem na mini chacie że nie wysłałem w poniedziałek,bo nie spisałem liczb,miałem ale w kompie-w notatniku
OCZYWIŚCIE NIE ZACHĘCAM NIKOGO DO GRANIA MOIMI TYPAMI TYLKO DO PRZEANALIZOWANIA
Kaczor zacznij grać na 6 w Profie, może nie progresją -kurs 3500 -nieżle.
Niestety nie, płacą 5/6 ale wtedy dużo mniejszy kurs. Przy 6/6 masz na czysto 6300zł za 2 zeta.
O właśnie tu może Geniusz byłby tak dobry i coś podpowiedział -pozdrawiamy. W każym razie w necie nie ma 10% podatku
aaaaaaaaaaaaa:)
co na jutro?:)to samo czyli?-fuck ja sie juz plątam w tych cyferkach.
co na jutro?:)to samo czyli?-fuck ja sie juz plątam w tych cyferkach.
Spit, cierpliwości, przecież nie od razu ten Kraków koło mnie zbudowali:)
opa nie rozpaczaj inni przegrywają grubą kse iw ciąz mają nadzieję może i dla na s SŁOŃCE ZAŚWIECI
i to szybciej niż myślimy i się spodziwamy czego sobie i wszystkim po kuponie ZIOMALOM ŻYCZĘ
U NAZIEMNYCH BUKOW NIE MOZNA GRAC PRZEZ INTERNET WLASNIE TO JEST JEDYNY MINUS.
tak wlasnie w profie trafilem 6/6-5600 wpadlo za 2 pln,gram na liczby ktore nie wychodza od poczatku miesiaca-w 4 losowaniu wpadlo
kaczor.czy mozesz podac swoja nowa dziesiatke w calosci,bo jak rozumiem ta poprzednia byla do srody.
http://www.iprofesjonal.pl/content.php?node=521
(Zbyszek Ziobro jest w Rzeszowie u Pasko -pojechał specjalnie pogratulować Mu strony.Pozdrawiam
(Zbyszek Ziobro jest w Rzeszowie u Pasko -pojechał specjalnie pogratulować Mu strony.Pozdrawiam
Witam,dla mnie się śniły dzisiaj liczby zakończone na 9,czy to w multi czy w dużym,np.9,19,29,39,49 itd.
Oj,coś moja kiepska intuicja mi mówi,że dziś większość stoi w kolejce do "konfesjonału".:) Buk zaciera ręce...he,he
Kaczor mam prosbe podaj swoje liczby jak mozesz na najblizsze losowanie . Gram juz od miesiaca systemem na 4 cyfry i po dwie mi co dzien wchodzi moze cos podpowiesz moje gg8808037
Jak to -nikt się dziś nie pochwali jakie zawarł zakłady? Kaczor jak dziś w DL poleci parka 1,41 to chyba będziemy musieli postawić Ci pomnik. W ciągu 50 lat historii DL wypadła chyba tylko 53 razy. Pozdrowienia
wiecie co ,ten Profesjonal to całkiem fajna sprawa,inwestując 25zł w pewniaka dostajemy 67.50pln na reke ,za parke 225pln ,trójke 900pln!!!fakt za 2/3 nic nie dostajemy ale cos za coś,nie wspominając o 5/5 za które dając na reke przy 25zł 14175plm ale 4/5 już nic. mozna tez sie bawic inaczej np. na 4 liczby typujemy ze min 2 nam wejdą i juz mamy 50zł.szkoda ze jest problem z punktami ze nie kazdy ma dostęp.przyznacie ze parka i pewniakiem biją lotto
Witam.Może dziś zawitają
3.15.21.33.57.59.71.?
Pozdrawiam.
3.15.21.33.57.59.71.?
Pozdrawiam.
WITAM - KACZORA NIE MA I NIE WIEM KIEDY WRÓCI PROSIŁ ABYM PODAŁ WAM TAKIE TYPY ,,,,4419405021636835859,,,,,,, NIE WIEM CO TO MA BYĆ ALE TAK KAZAŁ WPISAĆ
Z map wynika,że jutro powinno się powtórzyć 75,76. 70-siątki budują schody:)
A ja mam takie pytanko:d Jak mam kupon sprzed 2 tygodni i tam mam trafione 4/6 na podstawie dzisiejszego losowania, to znaczy że coś wygrałem czy znaczy że mogę go sobie wsadzić w d*** ??
Opa30--to był dobry dzisiejszy Twój sen
9.19.29.39.49.59.69.79.
he he-bo tak jak tamtym razem -po odbiciu do5
4.14.24.34.44.54.64.74.--trafienie wynosi5/8.Czyżby prorocze sny?Zyczę najlepszego
9.19.29.39.49.59.69.79.
he he-bo tak jak tamtym razem -po odbiciu do5
4.14.24.34.44.54.64.74.--trafienie wynosi5/8.Czyżby prorocze sny?Zyczę najlepszego
Ched jeżeli masz kupon sprzed 2 tygodni to on jest ważny na liczby wyloswane 2 tygodnie temu w dniu zawarcia zakładu na kuponie. Dzisiejsze ci nic nie dają
Wybierając w nieparzystych dziesiątkach--wychodzi 4/4-czy aby to może jakaś reguła?.Warte obserwagji.
dziękuję za odpowiedź, anyway - nie padła chyba dzisiaj żadna szóstka :D
Nie było mnie kilka miesięcy, więc może to było poruszane, ale przy losowaniach kolorowe piłeczki (a więc wszystko oprócz multi ) mają małe antenki. Mam kiepski telewizor, lecz widać, że nie jest to refleks swiatła a mini drucik. ?
hej wam poda mi ktos jakis fajny system do ML?? i chcialbym sie dowiedziec jak sie gra w profie w ML np na 4 liczby.z gory dzieki.
te 6 baniek to dla maniaków w dużego a nie Ml.powodzenia jest nad czym pomyśleć
dzisiaj mi też się śniły liczby,ale tylko 50 i 52 pamiętam,nie zapomnijcie o liczbach : 14,29,34,66
Witam.
2.12.28.37.42.50.52.60.78.79.
Opa30--jeśli jest coś na rzeczy,to moja przeróbka Twoich liczb tak wygląda
50.52.
52.53--wg.mnie odbicienp.50.--do5--wynosi52
oraz do 10 -odbicie wynosi
55.58
no cóż trzeba chyba być dobrej myśli?
Pozdrawiam.
2.12.28.37.42.50.52.60.78.79.
Opa30--jeśli jest coś na rzeczy,to moja przeróbka Twoich liczb tak wygląda
50.52.
52.53--wg.mnie odbicienp.50.--do5--wynosi52
oraz do 10 -odbicie wynosi
55.58
no cóż trzeba chyba być dobrej myśli?
Pozdrawiam.
multicórka,nie bardzo czaję odbicie liczby 50 o 5,bo 52 to jest: 52 - 2= 50 +3=53(2+3 tj. 5),czy zle myśle,a będę dopiero wieczorem
Z praktyki częściej i lepiej układa się właśnie tak--- ale może wchodzić w rachubę również 45
Odbicie 50 do 5--musi przeważnie być w tej samej dyszce-i wychodzi 55. -ale ja zamiast plus 5 stosuję odbicie do -0--liczbę plus 2--i dlatego 52
To jest trochę kłopot odbitki zakończonych na -o-
ja stosuję tak np.20--odbitka do 5- wynosi22
odbitka do 10 wynosi-25
ja stosuję tak np.20--odbitka do 5- wynosi22
odbitka do 10 wynosi-25
Prawdę mówiąc ta para 52.53-na dziś dobrze wygląda a ze sobą 52.53 lubi chodzić
123 Teoria antenkowo-drucikowa -a to ciekawe. Gdyby te ciemniaki z Totalizatora znały Spita, to pewnie ukryłyby te druciki w "piłeczkach" (wpis 3097):):):)Pozdrawiam
czy ktoś wie ile będzie kosztował 1 zakład? ja mam wątpliwość czy 5zł czy więcej
czy ktos wie jaki byl wynik dzisiajszego duzzego lotka bo przegapilam:/plisss podajcie
A tak poważnie Piterex, ciekawy jestem kiedy padnie taki układ? Tego chyba sam Kaczor nie wie:) pozdrawiam
Gratulki Opa -ja niestety nie -a sam pisałem, żeby grać najczęściej losowanymi w danym okresie. Ale człowiek jest przekorny i najlepiej uczy się na własnych błędach. Pozdro
Bo tutaj Opa oprócz dobrego wnioskowania statystycznego potrzebna jest kacza intuicja:):)
Witam.No cóż i przeróbki nie dają rady.Opa30 gratuluję wczorajszych a sądzę że oprzeć się trzeba na tych ,którzy mają dobre wyniki/mistrzowie tej stronki i nie tylko tej/--i tak najważniejszy jest sam wybór cyfr- póżniejsze przeróbki mogą poprawić wynik. Na razie nie idze --ale ...
Moje typki na jutro
9.10.38.49.59.68.72.73.
Pozdrawiam.
Moje typki na jutro
9.10.38.49.59.68.72.73.
Pozdrawiam.