Wpisy 3 159 741 – 3 159 840
2 marca 2018 14:28 → 2 marca 2018 15:30, 100 wpisów
Idę na słoneczko kiście się sami ze sobą ( piszę tu o tych 3 ludkach )
Do reszty nic nie mam
Do reszty nic nie mam
Memraku
Na polko ? Bo ładna pogoda ?
731
A o czerwonokartkowcu już nie wspominam
Szkoda
Szkoda
memrak poszedł na polko poskubać trawki?
Trzeba na polko donieść buteleczkę fioletowej,bo się biedak trawką zakrztusi.
sebastian M, wybacz Przyjacielu ,ze to napisze tu na czacie, ale tyle razy pisales ze trafiasz te 5/5 w mulatke , i ze dosc czesto trafiasz wiec dlaczego nigdy w profilku nipochwalisz sie kuponem ze faktycznie trafiles, nie mysl ze ci niewierze ze trafiasz od czasu do czasu, kiedys mi obiecales ze dasz skana na profil z wygrana ale jak dotad nigdy tego skana jeszcze niewidzialem choc mowiles ze dodasz pytane kiedy wkoncu dodasz ten skan z wygrana mowisz ze tak latwo trafic te 5/5,?wiec udowodnij to wszystkim ze czesto tak trafiasz i wzuc choc jeden skan z ta wygrana, jaki tam chcesz sobie
Arczi z maleńką róznicą > przyjaciekl, przez wielkie> P , nie kłamie i nie oszukuje.
Myslisz,że jest Twoim przyjacielem ?
Myslisz,że jest Twoim przyjacielem ?
Sebastian pisze ze to proste 5\5jakos nie wierze w to...6\8 mialem tez trudno
alfafire
Skradlam Twoje senne.
Skradlam Twoje senne.
Ktos zagram stawka na 2liczby
Robert widać mnie
3 159 056 <<<<<<<<< wlazły tylko trzy parki
czyli na taką ilość C) jest oki
czyli na taką ilość C) jest oki
tomi, racja
Wysłane miałam 8/9, 7/8 , 5/5 , 6/6 , 3/3 nawet nie zliczę , o niższych np. 4/5,6/8,itp. . 8/9 tylko raz , reszta więcej razy i wiem,że łatwo nie jest. Sebastian tak pisze , bo chce zdobyć uznanie i rzeszę ( nie napiszę )
Wracam w mapki
Wysłane miałam 8/9, 7/8 , 5/5 , 6/6 , 3/3 nawet nie zliczę , o niższych np. 4/5,6/8,itp. . 8/9 tylko raz , reszta więcej razy i wiem,że łatwo nie jest. Sebastian tak pisze , bo chce zdobyć uznanie i rzeszę ( nie napiszę )
Wracam w mapki
Ciągle cię o coś pytam
Arczi już nie typisz mini
jocia ja tu was wszystkch na zielonej traktuje jako przyjaciol z zielonej stronki, przyjaciol i tez znajomych, co do sebastiana i pare tu jeszcze innych osob traktuje yuwazam za szczegolnych przyjaciol, sebastiana akurat lubie bardzo, jest spoko gosciu, jak dla mnie, i i szanuje tez tu wszystkch, nikogo nie porownuje tu do trolow jak sebastian m, rozumie kolege ze moze sie wkurzyc na liczby ze nieweszly takie jak on chcial z moich tez dzis wyszlo tylko 3 /10 choc powinny wyjsc wszystke, ale nieweszly i co mam plakac z tego powodu? bo nieweszly nie weszly teraz to moze beda wieczorem kto wie?
a jak nie to jutro tez jest dzien i pojutrze kiedys wejda wkoncu, i bedze kasa wkoncu jakas,co do sebastiana to nie to zebym mu niewiezyl ze trafia bo moze i tak byc ale nielubie czegos takiego jak ktos mi obiecuje ze mi pokaze kupon z ta 5/5 a tymczasem niewiem albo zapomina otym albo celowo nie chce pokazac bo sie boji ze moze niewiem te liczby zgapie czy moze mu je zaczaruje i niebedzie mogl ich juz wiecej zlapac? ja jesli komus cos obiecuje i i mowie ze mu pokaze to to robie m, nielubie zucac słow na wiatr,poprostuale tez i niewatpie ze sebastian nietrafia bo sam kiedys trafielem te 8/10, i jeszcze raz jak tylko powstalo MM to traflem 9 /10, dlatego gram glownie na 10/10
a jak nie to jutro tez jest dzien i pojutrze kiedys wejda wkoncu, i bedze kasa wkoncu jakas,co do sebastiana to nie to zebym mu niewiezyl ze trafia bo moze i tak byc ale nielubie czegos takiego jak ktos mi obiecuje ze mi pokaze kupon z ta 5/5 a tymczasem niewiem albo zapomina otym albo celowo nie chce pokazac bo sie boji ze moze niewiem te liczby zgapie czy moze mu je zaczaruje i niebedzie mogl ich juz wiecej zlapac? ja jesli komus cos obiecuje i i mowie ze mu pokaze to to robie m, nielubie zucac słow na wiatr,poprostuale tez i niewatpie ze sebastian nietrafia bo sam kiedys trafielem te 8/10, i jeszcze raz jak tylko powstalo MM to traflem 9 /10, dlatego gram glownie na 10/10
Wpis3.159.646
65.59.11.75.69.9.55.29.43.71. 2/10
25.71.69.55.43.39.11.13.37.49. 4/10
66.31.11.13.70.41.40.39.38.36. 5/10
65.59.11.75.69.9.55.29.43.71. 2/10
25.71.69.55.43.39.11.13.37.49. 4/10
66.31.11.13.70.41.40.39.38.36. 5/10
3 159 776 i 8/10 i 7/10, i 5/6.. itd , itp.
Kasiorek poszedł z dymem
Kasiorek poszedł z dymem
Pan
Z memrakiem-kosiorkiem jest zawsze dym.
Ale jaki wiesz "jo lubia money"
Z memrakiem-kosiorkiem jest zawsze dym.
Ale jaki wiesz "jo lubia money"
Dr już tam są
Zaraz się opale przez okno
A zapomnialem...
30,31,32,34,33,38,39,52,53,54,58...4\10 z 14jeszcze
30,31,32,34,33,38,39,52,53,54,58...4\10 z 14jeszcze
islandorka30,5 typuje mini nadal tylko ze wpisuje na swojej kg niechce tu robic zamieszania na czacie i wprowadzac kogos w blad mojimi typami niechce aby mnie ponzniej czatowicze przeklinali jesli np te liczby niewejda, dlatego kto jest chetny korzystac z liczb ktore typuje to zapraszam do mojej kg
Arczi ok będę ziorać tam
mam prosbe nie smiejcie sie z sebastiana M,i nieszyddzcie z niego, fajny z niego jest gosciu, i spoko jest naprawde tylko trzeba go poznac,lepiej troszke, nieraz fajne ma wpisy,ale spoko jest, ma tez fajna fantazje za to go lubie i jest nieszkodliwy dla nikogo,a przedewszystkim jest w porzadku kolega
Dr sorry
Arab skan
arab no co ty? masz 10/10 a i co zgarniasz ten bonus? noto gratuluje niewazne ze na kartce ale masz ja tez mam 2xpo 5 i jak to zloze razem to tez wychodzi 10/10
ale to nie to twoje chodzi isia u mnie lipa ze złego konta dziś poszedłem i katastrofa
Myślałam że już oblukales
3 159 799. arczibalik73 2018-03-02 (15:08) Brzęszczykowice Polne
mam prosbe nie smiejcie sie z sebastiana M,i nieszyddzcie z niego, fajny z niego jest gosciu, i spoko jest naprawde tylko trzeba go poznac,lepiej troszke, nieraz fajne ma wpisy,ale spoko jest, ma tez fajna fantazje za to go lubie i jest nieszkodliwy dla nikogo,a przedewszystkim jest w porzadku kolega
o kurcze
o kurcze
dobrze ze tylko 10 zeta w plecy patrzyłem coś mi świta ale potem się przyjże liczbom
arczibalik73
A poznałeś go ? Masz z nim kontakt ?
A poznałeś go ? Masz z nim kontakt ?
Dzisiaj Tosiek przywalił równo w.....
pierwsza liczba i ostatnia w sorcie
mówi sama za siebie
pierwsza liczba i ostatnia w sorcie
mówi sama za siebie
arczibalik73
Możesz go bronić ile chcesz.Dla mnie jest zarozumiałym dupkiem.Pytajnikiem,chcącym żeby wszyscy tańczyli tak jak on zagra.
Możesz go bronić ile chcesz.Dla mnie jest zarozumiałym dupkiem.Pytajnikiem,chcącym żeby wszyscy tańczyli tak jak on zagra.
Pan nie jest żle parki tabela wygranych w tym sporo moich a jak jest 15, 16 to Pan wie co to znaczy plus emerytka w całoci
emerytka i się cieszę
emerytka i się cieszę
Jeszcze nie rozłożona na czynniki pierwsze
emerytka chyba nie taka jeszcze stara >>> kobieta wiecznie młoda
alfafire
Duchem tak,reszta do dyskusji.
Duchem tak,reszta do dyskusji.
jocia
jocia
odłóż ją na bok.Już jestem tymi zasypana.
odłóż ją na bok.Już jestem tymi zasypana.