Wpisy 3 159 273 – 3 159 372
2 marca 2018 09:30 → 2 marca 2018 10:30, 100 wpisów
Sebastian weź Islandorke na Majorkę
hm raczej nie zagram w ej ciekawe czy cos z tych 3/3 wpadnie
34,37,45
30,36,39
38,45,49
34,37,45
30,36,39
38,45,49
Zbigniew co ty masz na tym zdjęciu płytki czy panele czy karton po..
I nikt mnie nie przekona że Toś w tym interesie trzyma się tylko
ślepego losu czyli tego ze rzucona moneta będzie zawsze dążyć do fifty fifty
Jestem juz po
Pan ukradlem twoje liczby na 14 sta
co do kradzieży to prawda nawet kradną rzeczy które nie wiele wartają ale kradną by sobie samopoczucie poprawić o zakombinowałem ukradłem 100 rękawic które można kupić 10 zł albo karton z pracy
Dr 52 gdzie s mam 23*24**?
For sami gdzie idziesz
Islandorka masz juz tego chłopa czy dalej na sucho
Zb ty weź sebe i jedzcie na Majorka
bo brak pliku wykonawczego dell czy coś nie ma Mozilli chrome też się nie otworzy
i nie dell bo mi się wszystko dziś kręci ale wstałem przed chwilką wypije kawkę to będzie okey
ta jest bystra i najważniejsze mało zasobów pamieć potrzebuje teraz używam i jest
3 159 280. Pan 2018-03-02 (09:35) Maj..M+L
Tertium non datur >>> u Tosia widocznie istnieje
Tertium non datur >>> u Tosia widocznie istnieje
właśnie się zapoznaje ciekawie wygląda muzyczna przeglądarka z nazwy
tylko że ta moneta zawsze przechyla się we właściwą ....i tak na kancie...
dobra, idę przewietrzyć mapunie
Miłego dnia i trafnych ,,Typów"
Miłego dnia i trafnych ,,Typów"
Ja tylko wypije ubiorę się ciepło w gumofilce od Seba i wychodzę zagrać ale fioletowej budki szukać daremnych trud
ja ide do bidry ona jest zolta w niej pani ma ta cudowna machine to se puszcze
Mulag może kolega piszedł do niebieskiej budki takzwanej toi toi i przymarzł
A może nie wie że nigdy nie grał w Totalizatora bo fioletowa budka to coś zupełnie innego
Mulag ja już zagrałem w Mini i Multi i Ekstra Pensja Lotto z Plusem A Ty..
no ja muszę wyjsc ale kawka gorąca a spieszyć się nie ma do czego czas mam nie limitowany jak ty wiesz o co chodzi jak na razie
wczoraj z tego losowania miałem dwie liczby z tym że nawet nie w jednym zakładzie tylko 1 z5 1 z5 0 z5 i ważność losów dobieg końca dziś zagram 3 zakłądy w mini na 4 losowania 15 zł udało się jeszcze wygospadorować będzie wypłata to się lepiej zagra
wlasnie skreslilem pukony do multi na 14h 1x10 2x9 1x6 1x8 jeszcze chwila mi zajmie mini i ide na mini 4 zaklady
wystarczyło by mi 250 tyś w mini nawet trochę mniej i marzenie bym z realizował ale coś nei wydaje mi się by się to udało
Mulag wygrasz z graj nie rezygnuj ludzie wygrywają zagraj systemem na 6 ,lub 7 nawet 8 zobacz sobie to nie tak drogo szanse są duże przy twoim szczęściu w graniu to jest w twoim zasięgu do zgarnięcia
Forsami drugi tydzień jak się czujesz czym dłużej tak będzie, nie będzie wesoło juz mi ciezko wyjsć z domu nie chcę myśleć by to trwało miechy porażka jak co by była depresja pewna leczenie gwarantowane
Mulag szczerze....mi takie życie odpowiada tylko ktoś mnie wk... za bardzo..juz mnie wygania a idź tu a idz tam a ja nato że od kwietnia bo wypowiedzeniu jestem i mi to Lotto z Plusem
no tak dość się o za pier... trochę odpoczynku w twoim przypadku się przyda też lubię odpoczać byle nie za długo bo człowiek zwariuje, ale mam nadziej ze to się zmieni szybciej niż myślę
forsa 3/3 w mini takie
25,29,33
15,35,38
33,29,25
15,12,09
15,33,29
29,33,17
30,33,36
no to sie ide pucic
25,29,33
15,35,38
33,29,25