Wpisy 315 819 – 315 918
26 maja 2011 13:00 → 26 maja 2011 13:48, 100 wpisów
byc moze czują ze połowa kibiców zginie a druga sie zagubi w przygotowanym cyrku
ja zawsze myslałem ze zabiorą nam a jak nie to i tak bedzie pośmiewisko
masz rację a drogi i kolej to kolejna porazka a ile ludzi zginęło juz przy budowie tych stadionów
vanilla raczej smutne, ja kiedys udzieliłam podczas łapanki na ulicy wywiadu w Białymstoku, pyt brzmiało"Jak zapobiegać przemocy na stadionach? Sarkastycznie powiedziałam aby zamknąć, a wyniki podawać w radio i tv, walneli mi fote i wytłuscili tekst, byłam na pierwszej stronie w gazecie...k..m...a w klubie Gwint, gdzie organizowałam impreze siedziałam w kapeluszu
a swoją drogą kto potrafi zakraść się bezszelestnie w ortalionowym wdzianku?
vanilla ja nie tylko pseudo. Wszystkich tych pajaców w dresach bym oddała do obozu pracy. 

Witam.Budowa stadionu w Warszawie już kosztuje o 1/3 więcej,niż kosztował nowoczesny stadion Shalke,a końca nie widać,do tego wada konstrukcyjna schodów,masakra,ale tak jest jak się robi takie przetargi
vanilla czy ja wiem czy zrobili nie biją sie na stadionach tylko po za nimi
15hybi podobno te schody maja rozwalac bo nie utrzymaja obciażenia
Zamykanie stadionów nic nie da,to najgłupsza metoda,prawo jest,tylko musi działac.Jak taki matoł zapłaci 10.000 zł i będzie się meldował na posterunku w każdy mecz przez 5 lat to się zastanowi
powinni zrobić tak jak w Angli za wejscie na murawę 5000 funtów i sprawa załatwiona
dlatego lubię piłkę reczną
...fajni męzczyźni, i melanż na trybunach
...fajni męzczyźni, i melanż na trybunach
Gała
słowo klucz pajac, nie kazdy w dresie jest pajacem i nie kazdy pajac chodzi w dresiku...czasami w garniturze
słowo klucz pajac, nie kazdy w dresie jest pajacem i nie kazdy pajac chodzi w dresiku...czasami w garniturzeMichniewicza szanowałem do momentu kiedy ujawniono ilość połączeń od fryzjera,oczywiście z gratulacjami,ten puchar z Lechem..
Milan z tymi schodami to nie dość,że opóżnienie to jeszcze ile kasy zmarnowane,a winę będą przerzucać ,jedni na drugich
ku... media widzą tylko u kibiców zadymy,narkotyki itd a o dobrych sprawach się nie pisze jak oddawanie krwi,pomoc przy powodzi,robienie paczek na swieta...
gała nie wszyscy kibice robią zadymy ale i tak kulturą osobistą nam wiele brakuje np.do hiszpanów
Niby trochę wyczyścili ,ale Cracovia-Jaga nikt mi nie powie,że mecz był czysty
15hub bo tak za pewne bedzie i winnego nie bedzie a ile kasy na lewo pujdzie
Oj mi chodzilo o bandziorów. U nas ostatnio do klatki schodowej wpakowalo sie 5 i do mieszkania facetowi wlezli bo mecz ogladał jakis i kibicowal przeciwnej druzynie. Wiec go pobili w jego wlasnym mieszkaniu. 

Teraz to nawet musisz uwazac co w mieszkaniu ogladasz i co krzeczysz 

Właśnie milan,u nas wszędzie lewizna,stawiałem na tej budowie rusztowania,kierownik firmy zlecającej mówi ;daje wam robotę za 40.000,ale 10.000zł dla mnie taki pazerny,nie zgodziliśmy się,więc wziął jakiś amatorów,którzy mu odpalili,a robotę zamiast 10 dni robili 25dni,ludzie stali i czekali,ale on swoje chapnął
15hub tak wzioł swoje ale jak to zrobione okaże się ze tragedia bedzie i sie zawali
Dariusz , czesc

a kto był też pierwszy?

ash z nerwów musze 

po cichu licze na puchary