Wpisy 3 156 528 – 3 156 627
28 lutego 2018 19:06 → 28 lutego 2018 19:55, 100 wpisów
Ja właśnie wróciłem z kolektury zagrałem w Multi Multi na 10/10dwa zakłady Mini i Ekstra Pensja oraz 3 zakłady Mini na 3 losowania z trafił...wygrał
Mulag za tą trójkę w Mini było 38.90 już prawie wszystko wydałem no zainwestowałem
no ja nawet nie wybrałem mam do 1 marca i po tym 2 marca to spożytkuje i za gram
chyba każdy mocno chcę ale nie wychodzi a jak wychodzi to nie to co trzeba czyli nasza pełna pula może w końcu się uda
lewy tu nie chodzi ze masz smarowac komputer smarem w srodku i olejem, wystarczy ze bedziesz w nim zachowywal nalezyty porzadek czyli zawsze aktualne beda sterowniki, bedziesz go przynajmnej raz w roku odkurzal czyli wszystkie podzespoly szczegolnie wiatraki czyli wentylatory od chlodzenia wyczyscisz z kurzu sprezonym powietrzem, i wszystki kurz wydmuchasz wtedy nie bedzie tzw przegrzewania podzespolow , ktore najczesciej powoduja uszkodzenie danego podzespolu, oczywiscie wszystko to czyscisz po odlaczeniu od pradu, a w laptopie po zdieciu baterji i odlaczeniu kabla zasilajacego, jesli zas chodzi o cglodzenie procesora zawsze nalezy sprawdzic czy sie procesor nie przegrzewa i jesli tak jest to wymienic qw nim paste termoizolujaca na nowa aby sie procesor nieprzegrzewal. ja czesto tak robie chodzi o utrzymaie komputera stacjoarego w danym porzadku , 2 razy w roku czyszcze komputer w srodku, aby mi sluzyl bez zarzutu, i byl bezawaryjny, mam komputer stacjonarny juz od 2010 roku i nienarzekam na niego jest niezawodny wedlug mnie, jest to stacjonarny juz na procesorze i5 bodajrze 4 generacji, intela nie jak teraz jest juz 7 generacja tych podzespolow,to co ja mam zainstalowane w tym swoim komputerze to teraz to wychodzi w laptopach najnowszych i wiadomo na lepszych juz procesorach juz teraz 7 generacji,i sa tez i bardzo drogie tez , np jesli ktos zarabi powiedzmy 2,500tys, zł to przecierz nie kupi sobie laptopa za 9 tysiacy no chyba ze go stac to co innego? lub wygra w gry liczbowe to wtedy tak
Bonus też mnie korci ostatnio w Multi Multi coś nawet ciężko mi nawet o zwrot ale los jest nie przewidywalny jak w kalejdoskopie i może wygram 10/10 w tej Edycji Bonusa
no ja piękny procesor widziałem ale tyle co za ten procesor sam to ja kupuje cały zestaw
Intel CPU Core i9-7980X BOX 2.60GHz, LGA2066 18 rdzeni 36 wątków za ledwie 8 319,68 zł
co za czasy ja na dniach wynosze 1 komp na smietnik, super obudowa i ozdobne wiatraki
a kiedys marzylo sie o atari
a kiedys marzylo sie o atari
najlepiej kup sobie taki procesor jaki chcesz, i na jaki cie stac, moze byc jakis tanszy z tych juz i7 , i powiedzmy 6 generacji , jesl;i chcesz, niezawsze to co jest najdrozsze jest najlepsze
ale są tańsze jak ten Procesor INTEL Core i9-7900X, 3.3 GHz, 13.75 MB, Socket - LGA 2066 tylko 4025 zł
Mulag jaki ty oblatany w komputerze rach Mulag na Prezydenta RP
Ja chcecie panowie wygrać to musi być komp troszke lepszy niż ma G-TECH
a kupił by taki za 10 tyś wystarczył by nie odczuł bym tego jak np, bym trafił tak 250 tyś to bym sobie pozwolił bez wahania
Megamocny widziałem tą siekiere i nie polecam na takim stylu pcv jak ci z amortyzuje to rece tak bolą że hej jak rąbiesz drzewo to wiesz o czym piszę
znam gości co dali kupę szmalu już mają 5 lat dalej fury to taki poziom że długo będzie okey
jaa w w 2010 roku skladalem kompa z najnowszych podzespol, troche za niego tez wywalilem kasy tez, a le skladalem taki komputer abym mial go na lata a nie co kilka miesicy abym cos w nim wymienial, to ma byc sprzet na lata a nie na rok , czy dwa lata, to jest komputer z gornej polki,juz choc nie jest juz teraz taki nowoczesny jakk te co wychodza teraz ale gry komputerowe na nim ida wszystkie praktycznie , pod wzglweedem multimedi jest super, jedynie co w nim niedawno wymienialem to tylko dysk twardy z 1tb na 2 tb, poniewaz tamten sie zepsol, przez lata uzywalnosci, jak trafie w MM to chce go troszke podrasowac wymienic jakas karte graficzna na lepsza i troche wiecej ramu dozucic tak do 16 ramu co by najnowsze gry mozna bylo zapuscic
tak arczibalik73 to prawda jak ktoś dał sporo kaski to do teraz są dobre wiadomo że jak by to był duży przedział lat to nie ma oczym mówić jak na razie wszystko stoi w miejscu
siekiera jest lepsza od komputera
ja mam plejke 4 i xbox 1 i nie gram w nic za stary jestem na gry
ja mam plejke 4 i xbox 1 i nie gram w nic za stary jestem na gry
sprzęt nawet najlepszy nic nie znaczy wtedy jak nasepuje przełom technologiczny znaczący jak np. ktoś miął furę ale sporo lat temu i miał np ddr 2 to wiadomo że to już nic nie znaczy jak mamy już ddr3 co już stare i ddr4 którę już trwają trochę
dla tego nowym sprzęt drogi wypasiony posłuży długo będzie rewalacyjny od nowych sąłbych nowych i średnaików bedzie ustepwał nowym ale tym z najlepszej półki
a nic nie będzie znaczył jak nastąpi straszny przeskok to wiadomo
Witam
8,58/65__33,36__1,32/34__
37,40,54__60,68,76__52,69__
44,45,46,63,74__2,17__
43,70/13__39,61,64/29
8,58/65__33,36__1,32/34__
37,40,54__60,68,76__52,69__
44,45,46,63,74__2,17__
43,70/13__39,61,64/29
jak na razie jak patrzyłem na gości co sprzęt kupowali nawet 4 lata temu z tej najwyższej półki dalej jest okey
jak bym wiedzial jakie gierki i technika bedzie, to na atari nawet bym raz nie zagral
nawet nie spojrzal na to i nie kupilbym video i nie mial zadnej kasety
nawet nie spojrzal na to i nie kupilbym video i nie mial zadnej kasety
mieli ale nic wiecznie nie trwa ale coś lepszego posłuży trochę dłużej wiadomo że nie cały czas bo technologia idzie do przodu ale czasem się zaczymuję
Ja nie gram w gry komputerowe bo nienawidzę a jak słyszę o tym to mi sierść rośnie na plecach ja uwielbiam gry liczbowe
co ty Forsami wilkołak jesteś że ci sierść rośnie na plecach i na pewno w pełni księżyca
i jeszcze wielka strata czasu to bylo ogladanie w sobote kina nocnego zamiast spac i rosnac
ale narazie to te marzenia rozbudowy komputera to odkladam na dalszy plan, najpierw na 1 celu jest wygrana w MM lub mini, i odkucia sie troche od biedy, a pozniej zobaczymy a le traz przechodzimy do liczb,
juz do MM na 21 typuje 1,8,9,10,15,16,20,21,25,29,37,46,48,51,52,53,57,58,66,67,69,73,79
juz do MM na 21 typuje 1,8,9,10,15,16,20,21,25,29,37,46,48,51,52,53,57,58,66,67,69,73,79
4 luty koniec 10, 28 my 54 zl i 77 dwie kosy
byl nowy komp za 10 zl
byl nowy komp za 10 zl
no ja już dałem kup teraz na Allegro ale napisałem zapłacę jak wygram proszę o cierpliwość
mulag za przebieglosc w sprawie zakupu komputera na allegro pewnie niech czekaja
Kino nocne oj patrzyło się oglądało to były piękne dni od zawsze byłem kinomanem...
i po co bylo czekac jak wszystkie filmy teraz w necie
albo rozowa seria
albo rozowa seria
najlepiej jak sie chodzilo na rynek wymieniac i sie patrzylo czy pisze made in
ile raz sie przynioslo dziennik tv zamiast filmu i ile razy komu sie wcisnelo szmelc
forsami ja zbytnio tez niegram w jakies tamm strzelanki, wole gry samochodowe bardziej lub spokojne takie a najlepiej to gry liczbowe oczywiscie, niejestem jakims maniakiem gier komputerowych jak niektorzy i niepotrzeboje najnowszych komputerow jakie wychodza, do gier , wystarczy mi taki sprzet ktory szybko sie niezestarzeje i wciaz bedzie spelnial swoja role i bedzie dzialal a nie jak okrzyczany laptop dfirmy lenovo thinkpad t 420 super sprzet biznesowy ktory jest niezawodny, podobno a w ciagu 9 miesiecy pada w mim klawiatura, dzieki za taka niezawodnosc , sprzetu,komputer moze i dobry ale poco pakuja dio niego klawiature made in china ?
Arczi chodzi oto że ja w ogóle nie gram na komputerze bo by mnie szl...chyba trafił nie cierpię ide do kolektury zagrać i jest popatrzeć na Multipasko co było gdzie ile jak itd itp to mnie kręci