Wpisy 3 156 473 – 3 156 572
28 lutego 2018 18:19 → 28 lutego 2018 19:24, 100 wpisów
Na sekunde wpadłem przed chwilą wróciłem z wa-wy widzialem sie ze sprzataczka z ts
Która wklada kulki po kazdym losowaniu
Postawilem jej kawe i bukiet róż kupiłem
Zdradziła mi które kulki pójdą na 21.40
Pewna jest ze te bedo bo z czipami zawsze ma rozkaz wkładać
Oto 15 z nich
12,19,24,46,43,48,56,62,70,75,69,59,53,5,35
5dodatkowych niema czipu
Macie liczby
Ja spadam bede później
Pa.pa.pa
Która wklada kulki po kazdym losowaniu
Postawilem jej kawe i bukiet róż kupiłem
Zdradziła mi które kulki pójdą na 21.40
Pewna jest ze te bedo bo z czipami zawsze ma rozkaz wkładać
Oto 15 z nich
12,19,24,46,43,48,56,62,70,75,69,59,53,5,35
5dodatkowych niema czipu
Macie liczby
Ja spadam bede później
Pa.pa.pa
Mulag uwierz w znak skorpiona co wszystkie przeciwności losu pokona
liczy w grze oczywiście ale żeby tak dzień w dzień chyba nie ma co się oszukiwać mało możliwe
Poslalem 10z tej 15 zobaczymy czy nieklamala
Teraz musze isc do pozniej
Teraz musze isc do pozniej
ostatni dzień na super laptopie przechodzę na dziada stacjonarnego zakupionego 2008
bo siostrzeńcowi podaruje bo miał zgrobka i siadł całkowicie taki prezent dla niego będzie na bierzmowanie i dalszą drogę
będę polował na nowy stacjonarny co ci pisałem z najwyższej półki intela ósmej generacji
wtajcie forsami. jagawisiabana dostalem za niby rozsiewanie spamu , choc ja nic takiego nierobilem specjalnie, nie jestem chakerem i niebawie sie w takie zeczy,niepowiem znam sie na komputerach moze nie tak super jak niektorzy informatycy,potrafie sobie sam poradzic z wieloma sprawami zwiazanymi z komputerem ale tu z ta klawiatura lenovo niestety nie daje rady z tymi jedynkami, nieraz jest tak jak teraz niejedynkuje czyli niewbija `1m a raz wbija je tak ze trzymajab backspace nieidzie ruchu tej jedynki zatrzymac ani nic napisac i wtedy wypada mi nic nie pisac chyba,
co do podawaia Mulag przezemie typow liczb w mini i MM to niedałem sobie spokoju, tylko dostalem bana i niemoglem nic zrobic ani podac nawet na swoim koncie ale mysle ze niedlugo to i sie zmieni na lepsze typy do mini zawsze bede nadal podawal w KG u na moim koncie, kto chce niech korzysta
co do podawaia Mulag przezemie typow liczb w mini i MM to niedałem sobie spokoju, tylko dostalem bana i niemoglem nic zrobic ani podac nawet na swoim koncie ale mysle ze niedlugo to i sie zmieni na lepsze typy do mini zawsze bede nadal podawal w KG u na moim koncie, kto chce niech korzysta
wszystko jest ale niekoniecznie to co ja jak się szuka kompromisu by sprzęt by bardzo dobry a zarazem podzespoły dobre i prądu nie pobierały to ciezko taki kompromis muszę znaleźć
Mulag to nic nie kupuj jak masz taki dylemat...trzymaj oszczędności na rozrywkę Multi Mini Ekstra Pensja Lotto z Plusem i Eurojackpot
Forsami mam takie programy że Pececik musi być dobry by to wszystko obrobił
ha przerwa techniczna przymusowa ale wracam do Was
programy do mini? 8)
programy do mini? 8)
nie nic z graniem programy do obróbki grafiki i inne programy związane z mocą obliczeniową
Qbam miło znowu widzieć teraz Mini na topie pruboje się wygrać jak tylko możliwe jest
mulag ja tez mam stacjoarke tylko ze teraz testuje caly czas laptopa ktory mial byc jako drugi komputer awaryjny,i mial sluzyc jako awaryjny, niestety w cigu 9mcu padla klawiatura w i nim,i jest na gwaranacji niemieckiej, ja niejestem zwolennikiem typu laptop niema to jak komputer stacjonarny, porzadna maszyna choc wszystko i mozna tu bezproblemowo wymienic na nowe i i jest o wiele lepszym sprzetem wdedlog mnie pomimo ze zawiera wiecej miejsca ale jest nie do zdarcia jesli chodzi zas o laptopy wszystkie sie szybko psuja, a jesli cos w nich padnie to juz na amen lub czesc jest droga do tego i nieoplaca sie tego naprawiac,a komputer stacjonarny to jest zawsze pozadny sprzet wystarczy go odpowiednoio serwisowac i wszystko bedzie git
tak dla tego laptopa daje jako prezent a sam dobrą stacjonarkę kupię nie widzę innej opcji a na pececie siedzę i również pracuje dorywczo i jako rozrywka także jak dla mnie to drugie nogi czy raczej oczy na świat dla tego specjalną jednostkę sobie szykuje
i masz racje MULAGkup sobie i zloz moze pozadny stacjonarny komputer z ktorego napewno bedziesz o wiele bardzij zadowolony jak z laptopa. laptopy sa dobre dla biznesmenow i dla osob ktore sa mobilne i potrzebuja w pracy laptopa np gdzies w hotelach czy samochdzie,zas teraz ju\z zamiast leaptopow wszyscy przechodza na tablety,,poniewaz laptopy sa juz za ciezkie i nieokonomiczne, jak mowia
ja się trochę za błysnąłem laptopa ale to nie wypal to nie dla mnie zawsze na stacjonarkach siedziałem wracam do źródła
nie ma jak stacjonarny paka daleko nie halasuje, nie grzeje, na biurku tylko klawiatura i mycha i serfujesz
Ja właśnie wróciłem z kolektury zagrałem w Multi Multi na 10/10dwa zakłady Mini i Ekstra Pensja oraz 3 zakłady Mini na 3 losowania z trafił...wygrał
Mulag za tą trójkę w Mini było 38.90 już prawie wszystko wydałem no zainwestowałem
no ja nawet nie wybrałem mam do 1 marca i po tym 2 marca to spożytkuje i za gram
chyba każdy mocno chcę ale nie wychodzi a jak wychodzi to nie to co trzeba czyli nasza pełna pula może w końcu się uda
lewy tu nie chodzi ze masz smarowac komputer smarem w srodku i olejem, wystarczy ze bedziesz w nim zachowywal nalezyty porzadek czyli zawsze aktualne beda sterowniki, bedziesz go przynajmnej raz w roku odkurzal czyli wszystkie podzespoly szczegolnie wiatraki czyli wentylatory od chlodzenia wyczyscisz z kurzu sprezonym powietrzem, i wszystki kurz wydmuchasz wtedy nie bedzie tzw przegrzewania podzespolow , ktore najczesciej powoduja uszkodzenie danego podzespolu, oczywiscie wszystko to czyscisz po odlaczeniu od pradu, a w laptopie po zdieciu baterji i odlaczeniu kabla zasilajacego, jesli zas chodzi o cglodzenie procesora zawsze nalezy sprawdzic czy sie procesor nie przegrzewa i jesli tak jest to wymienic qw nim paste termoizolujaca na nowa aby sie procesor nieprzegrzewal. ja czesto tak robie chodzi o utrzymaie komputera stacjoarego w danym porzadku , 2 razy w roku czyszcze komputer w srodku, aby mi sluzyl bez zarzutu, i byl bezawaryjny, mam komputer stacjonarny juz od 2010 roku i nienarzekam na niego jest niezawodny wedlug mnie, jest to stacjonarny juz na procesorze i5 bodajrze 4 generacji, intela nie jak teraz jest juz 7 generacja tych podzespolow,to co ja mam zainstalowane w tym swoim komputerze to teraz to wychodzi w laptopach najnowszych i wiadomo na lepszych juz procesorach juz teraz 7 generacji,i sa tez i bardzo drogie tez , np jesli ktos zarabi powiedzmy 2,500tys, zł to przecierz nie kupi sobie laptopa za 9 tysiacy no chyba ze go stac to co innego? lub wygra w gry liczbowe to wtedy tak
Bonus też mnie korci ostatnio w Multi Multi coś nawet ciężko mi nawet o zwrot ale los jest nie przewidywalny jak w kalejdoskopie i może wygram 10/10 w tej Edycji Bonusa
no ja piękny procesor widziałem ale tyle co za ten procesor sam to ja kupuje cały zestaw
Intel CPU Core i9-7980X BOX 2.60GHz, LGA2066 18 rdzeni 36 wątków za ledwie 8 319,68 zł
co za czasy ja na dniach wynosze 1 komp na smietnik, super obudowa i ozdobne wiatraki
a kiedys marzylo sie o atari
a kiedys marzylo sie o atari
najlepiej kup sobie taki procesor jaki chcesz, i na jaki cie stac, moze byc jakis tanszy z tych juz i7 , i powiedzmy 6 generacji , jesl;i chcesz, niezawsze to co jest najdrozsze jest najlepsze
ale są tańsze jak ten Procesor INTEL Core i9-7900X, 3.3 GHz, 13.75 MB, Socket - LGA 2066 tylko 4025 zł
Mulag jaki ty oblatany w komputerze rach Mulag na Prezydenta RP
Ja chcecie panowie wygrać to musi być komp troszke lepszy niż ma G-TECH
a kupił by taki za 10 tyś wystarczył by nie odczuł bym tego jak np, bym trafił tak 250 tyś to bym sobie pozwolił bez wahania
Megamocny widziałem tą siekiere i nie polecam na takim stylu pcv jak ci z amortyzuje to rece tak bolą że hej jak rąbiesz drzewo to wiesz o czym piszę
znam gości co dali kupę szmalu już mają 5 lat dalej fury to taki poziom że długo będzie okey