Wpisy 3 155 571 – 3 155 670
28 lutego 2018 10:41 → 28 lutego 2018 11:15, 100 wpisów
no omnie też pięknie pisze nawet w połowie tak nie robię a szkoda
wyobrazilem sobie wlasnie taka byczunie wesola biegnaca przez łączkę dobra to ja nie przeszkadzam co zlego to nie ja ide typic
przyrodę kocham od zawsze
łącznie z sadzeniem warzywek swoich itp...
łącznie z sadzeniem warzywek swoich itp...
raz urodzenie w czasie duchów mieszkanie koło cmentarza plus picie wody zmarłych nie dokońca zmarłych ale studia zawsze było w domu ale woda jak rosół bo wiadomo rzut beretem cmeentarz
ale to było za dzieciaka teraz już nie mieszkam koło cmentarza a wodę miejską pije ale za czasów młodości tak było
emerytka 46jak na tydzień to jest szansa że od 4 marca będzie lepiej z wygranymi
Co robicie
Patrzę na moje Mini co puscilem 25,-27 luty 3 zakłady na 3 losowania a tam 3/5 jeden obok było 22 a ja mialem 23 a było by 4/5
Mulag lubię tak se zagrać w Mini na trafił bo ta gra to nie moja bajka ale już mialem 4 trójki biorę zwykle 3 zakłady na 3 losowania
Jednak zostałem poinformowany dzięki emerytka 46 że to ni mój czas
Mulag nie patrz na to uszczyp w du...kogo ci potrzeba i wygraj po trupach do celu a tak wygrywa wielu
Choć jeden skumal
nie nie z tym nie wolno walczyć to wskazówka pomocna by się zatrzymać zaczekać na lepsze widoki
na razie widzę widok komina prze okno jednak z największych w Polsce
Co gdzie
Mówcie to spr
Milan Mulag nie jesteś na K 2 żeby czekać na leprze okno widokowe
Forsa
A my tu piktu fitu kitu a co z tym Łańcutem tyle raz że w Łańcucie coś już kupił zamek czy co
A ty Gryksio coś się tak wyrzarlł
chyba bajerujesz na wyrku leżysz komórka w ręku a ty mi tu o zamku
No a kum kuma nie ma
O to chyba wybraliście jak takie zakupy
Wygraliście...
I co straszy
Dr
Dr p.masz?
Ja już o 8 musiałam się puscic...dziś gram za darmo
ni mom
Jak chcesz k.3 to ,73
K.9 19
Jaguś gdzieś się przewijały ale nie mam na k.
o nie piszczy woła mnie znów albo siana chce lub sałatkę będę później
Islandorka
Ja mam 32
Zb
Zb
Kurna zimno pizdzi...Idę na