Wpisy 3 155 533 – 3 155 632
28 lutego 2018 10:25 → 28 lutego 2018 11:07, 100 wpisów
jakie uciekanie na 1 miejscu stronka na dalszym planie rodzina i inne sprawy
dziwie się że nie jestem wilkołakami lub wampirem w tych okolicznościach powinienem byc
alfafire
kamienie i kwiaty
kamienie i kwiaty
emerytka 46 dzięki za informacje nie zagram na 50 zakładów jednak
ja też nie zagram.Chciałam 16 zakładów mini wg rozpiski.
a na jak długo to są przewidywanie chyba na cały marzec czy na najbliższe dni
alfa....tak droga która idziesz....
musisz pokonać sam...jak każdy z nas
musisz pokonać sam...jak każdy z nas
ulala byczyca coz majowki to fajne kobietki wiem cos o tym 1 mam w domu
Mulag
Medea podaje zawsze na tydzień.
Medea podaje zawsze na tydzień.
mam koc rozkładała na parapecie trzecie piętro nawet jak byłem chory ogladałem przez calowe lustro akurat przemarsz zawsze obok mojego okna coś pięknego
ja widzę w sobie ..ogromna siłę i przeszkody które muszę pokonywać z uśmiechem na twarzy
no omnie też pięknie pisze nawet w połowie tak nie robię a szkoda
wyobrazilem sobie wlasnie taka byczunie wesola biegnaca przez łączkę dobra to ja nie przeszkadzam co zlego to nie ja ide typic
przyrodę kocham od zawsze
łącznie z sadzeniem warzywek swoich itp...
łącznie z sadzeniem warzywek swoich itp...
raz urodzenie w czasie duchów mieszkanie koło cmentarza plus picie wody zmarłych nie dokońca zmarłych ale studia zawsze było w domu ale woda jak rosół bo wiadomo rzut beretem cmeentarz
ale to było za dzieciaka teraz już nie mieszkam koło cmentarza a wodę miejską pije ale za czasów młodości tak było
emerytka 46jak na tydzień to jest szansa że od 4 marca będzie lepiej z wygranymi
Co robicie
Patrzę na moje Mini co puscilem 25,-27 luty 3 zakłady na 3 losowania a tam 3/5 jeden obok było 22 a ja mialem 23 a było by 4/5
Mulag lubię tak se zagrać w Mini na trafił bo ta gra to nie moja bajka ale już mialem 4 trójki biorę zwykle 3 zakłady na 3 losowania
Jednak zostałem poinformowany dzięki emerytka 46 że to ni mój czas
Mulag nie patrz na to uszczyp w du...kogo ci potrzeba i wygraj po trupach do celu a tak wygrywa wielu
Choć jeden skumal
nie nie z tym nie wolno walczyć to wskazówka pomocna by się zatrzymać zaczekać na lepsze widoki
na razie widzę widok komina prze okno jednak z największych w Polsce
Co gdzie
Mówcie to spr
Milan Mulag nie jesteś na K 2 żeby czekać na leprze okno widokowe
Forsa
A my tu piktu fitu kitu a co z tym Łańcutem tyle raz że w Łańcucie coś już kupił zamek czy co
A ty Gryksio coś się tak wyrzarlł
chyba bajerujesz na wyrku leżysz komórka w ręku a ty mi tu o zamku
No a kum kuma nie ma
O to chyba wybraliście jak takie zakupy
Wygraliście...
I co straszy