Wpisy 3 154 025 – 3 154 124
27 lutego 2018 13:57 → 27 lutego 2018 14:50, 100 wpisów
zawsze po robocie dla relaksu na odpoczynek gra net to moje dawki jak lekki
ja nowe kupuje tylko firmy będę przeglądał najlepsze w Polsce tak z 4 wybiorę coś już rabatami kuszą jak się dowiedzieli że Mulag kupuje mam laptopa za 3 tyś co kupiłem w lipcu to mam rabat zniżkę coś dobrego na pewno kupię
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
ty chyba synowi kupowałeś na Fredry jakiś sprzęt drogo tam mają chyba zdziercy bo to małe miasteczko każdy chcę zarobić dukaty
Dopisano wyniki Multi Multi
04,07,13,14,20,29,31,32,34,38,43,45,51,52,55,57,61,66,71,77
Plusem jest liczba: 52
04,07,13,14,20,29,31,32,34,38,43,45,51,52,55,57,61,66,71,77
Plusem jest liczba: 52
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10359 zestawów od 1350 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 8 480 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 14 952 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- ciolo75 - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 718 zł = 15,96 x koszt gry
- Persefona - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 384 zł = 15,36 x koszt gry
- Andrzej40 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 708 zł = 14,16 x koszt gry
- iko - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
- insent - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 40 zł = 8,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 3113564
Wylosowany numer to: 3113564
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,07,08,10,12,13,16,17,18,20,22
2x3/6 , 2x4/7 , 5/9 i oboki liczyłem na więcej
43 jak podałem rano oczywiście weszło
43 jak podałem rano oczywiście weszło
trafione 6 liczb 14/34/38/43/51/77 tylko źle sie cholery rozłożyły na kuponach
1-6 wrealu jeszcze na wieczór te same
alfa
zaległe wyszły 38 i 52
mi teraz buty wyszły 13 reszta nie wyszła
zaległe wyszły 38 i 52
mi teraz buty wyszły 13 reszta nie wyszła
alfa....zdrowy jak rydz?co Pan doktor powiedział
brawa dla Ciebie
brawa dla Ciebie
Mulag nie kupuj g..nkA na co ci to prować azceze kora korzonki kukurydza post jest trzeba się umartwiać to wszystko to marność nad marność powiada Kochelet
ulala jeszcze nie zdrowy >>> jakieś szmery i kaszel >>> syropek
chyba powiada kotlet schabowy właśnie mnie woła by go skonsumować
Ja dzisiaj sobie zagram w Mini Ekstra Pensja i Multi Multi wieczorem 2 zakłady na 10/10
Forsami to twój czas by wygrać strumień gotówki popłynie do ciebie będziesz szalał wygrana pewna
Mulag nie dziękuję ale wypadało by już bo to prawie 16 lat spóźnienia
Mulag to i ty byś dostał okno na świat na mistrzostwach świata w by było jak znalazł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
alfa widziałam że dawałeś 5
mnie wychodziła 4 i taka dałam na kupon
mnie wychodziła 4 i taka dałam na kupon
po dziękujesz jak wygrasz ale poważnie teraz masz duże szanse by wygrać w innej lidze teraz jesteś i środki są, spokojnie szanse są większe %%
mykam na 
ulala miłego popołudnia dla Ciebie i Multipaskowiczów
za 4

ulala miłego popołudnia dla Ciebie i Multipaskowiczów
za 4
byś później w brodę się nie pluł że nie zaryzykowałeś systemy dużo ilość losów kombinacji stoi otworem przed tobą i wygrana konkretna oczywiście graj zmień swoje życie teraz jest szansa z zwielokrotniona sam wiesz
ja w marcu 2 puszczę 50 zakładów na 3 losowania zobaczymy co będzie
Mulag tak serio to u mnie Lotto z Plusem to podstawa ale Mini jest tanie to nastawie się na Mini
187,5 tylko Forsami jesteśmy w innej lidze Forsami wiesz dobrze dawniej kaski nie było to skronie się grało ale teraz z tym szmalem szaleć możesz spokojnie do końca roku bez oglądania się że braknie na systemy czy duża ilość losów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 820 000 zł
Tak tak a potem do Ciebie do piwnicy z torbą spać a jedzenie użebrać...
o czym ty mówisz dobrze mogl;i nic nie dać będziesz żył z nowej pracy a ten potężny szmal na granie o czym ty mówisz
Grajcie w Gry liczbowe systemami a pojdziecie z torbami z jedną napewno ...
to jak chcesz wygrać grajać jak przed szmalem znów nic nie wygrasz
Gram intensywnie Mulag ty mnie tu nie podpuszczaj daj skana jak puścisz 50 zakładów na profil to ci uwierzę i tak zaczne grać
Pamiętaj kto nie ryzykuje nie wygrywa odwieczna prawda dla potomnych chcesz szmal zostawić jak chcesz tak jak teraz będziesz grał szanse masz małe
Mulag daj skana jak Zbigniew i jest wiarygodny a nie wodolejca jak co niektórzy robią
czym się mam chwalić że zagrałem Forsami gramy chyba że będziesz grał jak do tej pory to sznase będziesz miał mizerne ja ide na całego
Mulag to mi tu nie pitu pit 40,,..że do piero zagrasz od 1 go ? Marca masz kase z Zfss to graj masz zaco 450 złotych
to się skończy zagram Jak chcesz wygrać jak tak skromnie grasz ale jak chcesz myślałem że chcesz wygrac ale wiadomo twoja decyzja
Milan Mulag ...wiesz że ja nie mogę dodać zdjęcia z mojego telefonu bo jest zamylony tak to bym sibie zmienił zdjęcie na profilu dawno i dałbym to co zagrałem Mulag wejdź na profil i zobacz co nowego napisalem będziesz się
Kurdenie zauwazylem ze koncowki 1 byly i zatypowalem..trudno,poszlo
Mulag haslo ci dać a widziałeś co pisze że ja się już dorobiłem a teraz moge....dorobić uszy
Pasko skąd znałeś numery super szansy,w studio podał te numert później niż ty tu na stronce i to dobre podałeś,dziwne
dobre i uszy a jednak masz się czego dorobiać jeszcze a ja mysłaem że chcesz od począć od żony wyjazd za granioce bym by dobry dziwie się twoeje postawie
Poprosze nastki na wieczor...bedzie oj bedzie...jestem w pierwszej 10 w parach...a tu koniec miecha
to co w profilu śmiało korzystaj w padnie w swoim nieokreślonym czasie
A dzis....Legia-Jaga 20.30najlepszy bylby remisjutro Lech,jak przegra Bielica pakuj walizki
Wole z telefonu pisać tak lepiej do toi toi komputera nie wezmę a telefon owszem