Wpisy 315 037 – 315 136
25 maja 2011 20:28 → 25 maja 2011 21:23, 100 wpisów
Milan zapewniam, że nigdy nic nie ukradłam, a mieszkam w Wawie od urodzenia 
ale chyba nie ma sensu tego tłumaczyć...

ale chyba nie ma sensu tego tłumaczyć...

gramy, gramy
http://www.youtube.com/watch?v=hyzLCjG4ajM&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXdxuwWNJv9OpwIA4vnoEbL7
milan bywam w Waeszawie i nigdy sie nie spotkałem z jakims chamstwem

>> hipcio << tobie może ten facet od piwa
nie zaszkodził tyle
tylko ta BABA od aQ punktury ????
lila, a co ty tyle języków pokazujesz u korna 

ale kosmaty jak jezdzilem jako kierowca w nafcie i czesto bywałem w warszawie z tymi kierowniczkami itp tą elitą to kij w gardle staje
i żeby była jasność - to nie ja jestem tym parchem, który wygrał 
niestety

niestety

lemoniadowy...ha ha ha nie wiem,szajba mi chyba odbiła
i to zdrowo.Ja tak mam zawsze jak rano wstaje
i to zdrowo.Ja tak mam zawsze jak rano wstaje
Liluś, ja się nie martwię, ja walczę ze stereotypami 
z mizernym skutkiem, jak widać

z mizernym skutkiem, jak widać

lila, 

Mój komentarz do wpisu nr 313914 (z rana), niejakiego playera...
Popełniłem oczywisty błąd - miałem na myśli nie Multi, tylko Mini Lotto. Ale to chyba nie uprawnia jeszcze nikogo do obrażania innych, prawda, panie playerze?
Popełniłem oczywisty błąd - miałem na myśli nie Multi, tylko Mini Lotto. Ale to chyba nie uprawnia jeszcze nikogo do obrażania innych, prawda, panie playerze?
Ja się nie obraziłem
Chciałem tylko zwrócić uwagę osobie, która pierwszy raz odpowiedziała na mój wpis (czyli z którą wcześniej nie rozmawiałem), że mogłaby nie zarzucać mi pisania bzdur (bo chamstwa w internecie mamy naprawdę dużo i wolałbym, by tu się ono nie przejawiało)... Zamiast "Mini" z pośpiechu napisałem "Multi", co jednak nie zmieniło sensu mojej wypowiedzi, bo z jej treści wynikało, co mam naprawdę na myśli... A tu od razu zarzut o pisaniu bredni...
Chciałem tylko zwrócić uwagę osobie, która pierwszy raz odpowiedziała na mój wpis (czyli z którą wcześniej nie rozmawiałem), że mogłaby nie zarzucać mi pisania bzdur (bo chamstwa w internecie mamy naprawdę dużo i wolałbym, by tu się ono nie przejawiało)... Zamiast "Mini" z pośpiechu napisałem "Multi", co jednak nie zmieniło sensu mojej wypowiedzi, bo z jej treści wynikało, co mam naprawdę na myśli... A tu od razu zarzut o pisaniu bredni...lila tez od czasu do czasu uważaj na słowa bo możesz kogoś urazić
milan1980...ja nie pisałam o tobie,cofnij się i przeczytaj jeszcze raz ok?
joker007, przejęzyczenia czasami są śmieszne, ja wczoraj chciałem puścić KENO 9 liczb a powiedziałem: po proszę 9 liczb w KASKADĘ, biedna kobieta coś tam zaczęła pukać w lotomat i po chwili powiedziała niezbyt pewnie, wie pan nie da się puścić 9 liczb w kaskadę ale mogę panu puścić 12, ja się roześmiałem on też 

milan...napisałam,że czasami się szybciej pisze jak myśli i tylko tyle
kosmaty>>

Ty się ciesz, że koło Ciebie nie mieszka, bo byś był tym no... wiesz, albo złodziejem, albo byś agresywnie jeździł, albo
noo - coś by się wymyśliło

Ty się ciesz, że koło Ciebie nie mieszka, bo byś był tym no... wiesz, albo złodziejem, albo byś agresywnie jeździł, albo
noo - coś by się wymyśliło

lila ale pisałaś do pozytywki to za pewne myslalas o mojim wpisie w czesniej
A propos darmowych losów Kaskady - kiedyś TS rozdawał zdrapki... Ciekawe, jaki to efekt przyniesie. Czy ktoś z Was dostał taki los w hipermarkecie?
milan.....nie szukaj dziury w całym,nie będę się tłumaczyła bo nie mam siły.
Joker, omijam hipermarkety szerokim łukiem
więc ja nie dostałam, ale podobno faktycznie rozdają 
więc ja nie dostałam, ale podobno faktycznie rozdają 
Ja też takiego losu nie otrzymałem... Hipermarketów co prawda nie omijam aż tak szerokim łukiem, ale od paru lat bywam w nich coraz rzadziej...
Deki? Mówisz mi, co mnie omija?
Piękne hostessy i kanapki? To może się skuszę 
Piękne hostessy i kanapki? To może się skuszę 
Joker, no po sam los się nie opłaca... ale przy okazji zakupów - czemu nie
Niech rozdają!
Niech rozdają!W realu na Ursynowie młode dziewczyny dawały
kupon upoważniający kupienia kaskady
kupon upoważniający kupienia kaskady

Jeśli chodzi o Kaskadę, wygrałem 3 x 2 zł w pierwszych losowaniach (zawsze kupowałem po 2 losy). Od losowania nr 4 nie wygrałem już ani razu do wczoraj (na dziś już losu nie kupiłem)...
a jak w ogóle sprzedaż Kaskady? Wie ktoś? Bo ja też początkowo kupowałam, ale odpuściłam... Ciekawe jak na tym wychodzą 

na razie nie chodzę kaskada , nic nie trafię

Dziś ze zdziwieniem przeczytałem, że TS nie poda miejscowości, w której trafiono szóstkę do momentu odebrania wygranej. Podobno w trosce o bezpieczeństwo szczęśliwca. Ale województwo już podał, więc wiadomo, w którym oddziale najpewniej odbierze on wygraną. Po co w takim razie opóźniać podanie nazwy miejscowości np. o tydzień czy dwa? Co to da?
@ pozytywka
Sprzedaż utrzymuje się na poziomie 25-30% transzy. Ale sprzedaż Mini Lotto jakby spadała... Pewnie część graczy przerzuciła się na Kaskadę... Jeśli gra im nie będzie szła, to albo wrócą do Mini, albo ostatecznie wkurzeni na TS, przestaną grać w ogóle
Sprzedaż utrzymuje się na poziomie 25-30% transzy. Ale sprzedaż Mini Lotto jakby spadała... Pewnie część graczy przerzuciła się na Kaskadę... Jeśli gra im nie będzie szła, to albo wrócą do Mini, albo ostatecznie wkurzeni na TS, przestaną grać w ogóle

A dopiero co TS zmienił na stronie informację, że w Mini można wygrać aż 300 tys. (do niedawna było to 200 tys.)... A tu klops... Wygrane znów bliższe 200 tys. niż 300 tys. 

Szóstka padła w kolekturze 15/497 w miejscowości Tanowo gm. Police- 1 zakład na chybił trafił
@ keramq1
Skąd wiesz? TS starał się bardzo mocno tę informację ukryć
Skąd wiesz? TS starał się bardzo mocno tę informację ukryć

dobry wieczór