Wpisy 314 987 – 315 086
25 maja 2011 19:26 → 25 maja 2011 20:53, 100 wpisów
Wczoraj "wyczyszczono" za jednym losowaniem o 22:15 kumulację w lotto i bonusa w MM (mam nadzieję, że był to przypadek). Może dzisiaj pora na kumulacje w Jokera?
kto sprzątnął bonusa 

optymista no widzisz do piero teraz sie dowiedziałes ze bonusu juz nie ma 

milan1980 rano zobaczyła że nie ma bonusa ale jeszcze jestem

Ekhm... co to znaczy "parch z Warszawy zgarnął"? 
Dobry wieczór Państwu!

Dobry wieczór Państwu!

Odnośnie wpisu delfina,to mój brat i przez pomyłkę użyłem jego nicku.

jakoś nie miałam przyjemności z parchami... ale współczuję Ci, że masz takie doświadczenia, Milan 

Milan, tylko się cieszyć 
a wygrał kto wygrał, niech mu na zdrowie będzie

a wygrał kto wygrał, niech mu na zdrowie będzie

dobrze pisałas ja jak zmieniłem samochód to sasiad wisiał na bramie i pytał komu go zaj........em ZAZDROSNICY
Co by się stało gdyby 1000 ludzi naraz trafiło po 25 mln w MM ???
Wypłacą ??? 
Wiesz, Kosmaty, chodziło mi o coś innego. Po prostu dostaję szału jak ktoś mówi źle o mieszkańcach Warszawy ot tak, bez powodu, bo z Warszawy...
Ale tak już jest, nie zmienię tego, zapracowaliśmy sobie na takie a nie inne opinie, ale proszę - nie oceniajcie ludzi w ten sposób
Ale tak już jest, nie zmienię tego, zapracowaliśmy sobie na takie a nie inne opinie, ale proszę - nie oceniajcie ludzi w ten sposób

Milan zapewniam, że nigdy nic nie ukradłam, a mieszkam w Wawie od urodzenia 
ale chyba nie ma sensu tego tłumaczyć...

ale chyba nie ma sensu tego tłumaczyć...

gramy, gramy
http://www.youtube.com/watch?v=hyzLCjG4ajM&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXdxuwWNJv9OpwIA4vnoEbL7
milan bywam w Waeszawie i nigdy sie nie spotkałem z jakims chamstwem

>> hipcio << tobie może ten facet od piwa
nie zaszkodził tyle
tylko ta BABA od aQ punktury ????
lila, a co ty tyle języków pokazujesz u korna 

ale kosmaty jak jezdzilem jako kierowca w nafcie i czesto bywałem w warszawie z tymi kierowniczkami itp tą elitą to kij w gardle staje
i żeby była jasność - to nie ja jestem tym parchem, który wygrał 
niestety

niestety

lemoniadowy...ha ha ha nie wiem,szajba mi chyba odbiła
i to zdrowo.Ja tak mam zawsze jak rano wstaje
i to zdrowo.Ja tak mam zawsze jak rano wstaje
Liluś, ja się nie martwię, ja walczę ze stereotypami 
z mizernym skutkiem, jak widać

z mizernym skutkiem, jak widać

lila, 

Mój komentarz do wpisu nr 313914 (z rana), niejakiego playera...
Popełniłem oczywisty błąd - miałem na myśli nie Multi, tylko Mini Lotto. Ale to chyba nie uprawnia jeszcze nikogo do obrażania innych, prawda, panie playerze?
Popełniłem oczywisty błąd - miałem na myśli nie Multi, tylko Mini Lotto. Ale to chyba nie uprawnia jeszcze nikogo do obrażania innych, prawda, panie playerze?
Ja się nie obraziłem
Chciałem tylko zwrócić uwagę osobie, która pierwszy raz odpowiedziała na mój wpis (czyli z którą wcześniej nie rozmawiałem), że mogłaby nie zarzucać mi pisania bzdur (bo chamstwa w internecie mamy naprawdę dużo i wolałbym, by tu się ono nie przejawiało)... Zamiast "Mini" z pośpiechu napisałem "Multi", co jednak nie zmieniło sensu mojej wypowiedzi, bo z jej treści wynikało, co mam naprawdę na myśli... A tu od razu zarzut o pisaniu bredni...
Chciałem tylko zwrócić uwagę osobie, która pierwszy raz odpowiedziała na mój wpis (czyli z którą wcześniej nie rozmawiałem), że mogłaby nie zarzucać mi pisania bzdur (bo chamstwa w internecie mamy naprawdę dużo i wolałbym, by tu się ono nie przejawiało)... Zamiast "Mini" z pośpiechu napisałem "Multi", co jednak nie zmieniło sensu mojej wypowiedzi, bo z jej treści wynikało, co mam naprawdę na myśli... A tu od razu zarzut o pisaniu bredni...