Wpisy 3 146 328 – 3 146 427
23 lutego 2018 10:05 → 23 lutego 2018 11:26, 100 wpisów
witam wszystkich na czacie
13krzysio33 co ty masz do gryksa? czego mowisz ze chodzi glupi , czego go obrazasz co?
3 146 308. 13krzysio33 2018-02-23 (09:35)
Yota ,,cysio nie mówi ty nie zła do mnie ani kiedy na gg ..gryksio chodzi głupi ..ty nie jesteś hiptoktypa
Yota ,,cysio nie mówi ty nie zła do mnie ani kiedy na gg ..gryksio chodzi głupi ..ty nie jesteś hiptoktypa
ptasi mozdzku prosilem nie pisz o mnie do mnie pierw skaczesz fikasz potem sie skarzysz jak ktos o tobie napisze pierw tempa strzalo nie zaczepiaj rozumiesz tylko to co chcesz zadna choroba wypadkiem nie doslyszeniem nie wytlumaczysz swojego charakteru bylo nie zaczynac teraz milcz a nie placzesz czy ja ciebie pierwszy zaczepiłem odkad przylazles masz jakies waty do mnie jestes nie do zniesienie po co ciebie pasko odblokowal bys obrazal ludzi nie zaczepiaj nie szydz z innych wtedy bedziesz mial spokoj ostrzegam jeszcze 1 wpis zauwarza bede sie domagal bana dla ciebie ja nie zaczelem znosilem ciebie prosilem koniec z tym albo ktos JOCIA tobie wytlumaczy ze masz mnie nie zauwarzac albo bedzie ban na co zaslugujesz!!!
ptasi mozdzku prosilem nie pisz o mnie do mnie pierw skaczesz fikasz potem sie skarzysz jak ktos o tobie napisze pierw tempa strzalo nie zaczepiaj rozumiesz tylko to co chcesz zadna choroba wypadkiem nie doslyszeniem nie wytlumaczysz swojego charakteru bylo nie zaczynac teraz milcz a nie placzesz czy ja ciebie pierwszy zaczepiłem odkad przylazles masz jakies waty do mnie jestes nie do zniesienie po co ciebie pasko odblokowal bys obrazal ludzi nie zaczepiaj nie szydz z innych wtedy bedziesz mial spokoj ostrzegam jeszcze 1 wpis zauwarza bede sie domagal bana dla ciebie ja nie zaczelem znosilem ciebie prosilem koniec z tym albo ktos JOCIA tobie wytlumaczy ze masz mnie nie zauwarzac albo bedzie ban na co zaslugujesz!!!
arczi zanim dostal bana tez na ludzi najezdzal miarka sie przebrala ban na zawsze dla niego obraza ludzi na czacie kobiety ost jak i mnie ja ostatnimi czasy cicho siedze nie zaczepiam a ten obraza a potem placze do joci a ta nie znajac faktow opinie wydaje
ide sie typnac oby pasko czasem zagladal nie mam czasu teraz jutro siade wpisy znajde niech zobaczy kto zaczyna moja cierpliwosc wyrozumialosc tolerancja dla niego sie skonczyla!!!! znajde wpisy na temat olala
nie bo jemu wystarczy dac palec bedzie gorzej tak jak bylo zanim dostal bana koniec kropa ile mozna jego znosic byc wyrozumialy
Jakby dawał liczbusie
tutaj a potrafi dawać bardzo dobre
to nikt by o banie nie wspomniał
Padłem ze śmiechu i turlam się
tutaj a potrafi dawać bardzo dobre
to nikt by o banie nie wspomniał
Padłem ze śmiechu i turlam się
Niech rypnie kamieniem ten kto jest tu bez grzechu
Turlam się dalej
Turlam się dalej
gryksio ..ja nie obchodzi ..nie chce przepraszać ..a ty tak ciąglesz potrzebujesz prawie twoje złe i wybacz juz
O liczbusie chodzi o liczbusie !!!!
a cała reszta tutaj to kit na kicie
drodzy Multipaskowicze
PA
a cała reszta tutaj to kit na kicie
drodzy Multipaskowicze
PA
Pan mi na jego liczbach nie zależy ale w realu za samą taka wypowiedz wobec mojej znajomej dostał by w pysk i tyle
A gdzie bany za chamskie wpisy pod moim adresem ? Emerytki..i innych ..
Parę osób powinno było dostać > czy mam wymienić ?
Gryks " aniołku" co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr ?
Idę, bo czasu mi szkoda
Parę osób powinno było dostać > czy mam wymienić ?
Gryks " aniołku" co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr ?
Idę, bo czasu mi szkoda
Doktor
Kiedyś też mnie .....z lekka Krzysio
ale po dłuższym zastanowieniu wiem że u niego pewne słowa nie oznaczają
tego co w powszechnym rozumieniu oznaczają
Ktoś kto obserwuje jego wpisy od dawna raczej powinien to zauważyć i tyle.
A tak naprawdę to kto go tutaj rozumie?
Więc jechać po nim nie ma sensu
Kiedyś też mnie .....z lekka Krzysio
ale po dłuższym zastanowieniu wiem że u niego pewne słowa nie oznaczają
tego co w powszechnym rozumieniu oznaczają
Ktoś kto obserwuje jego wpisy od dawna raczej powinien to zauważyć i tyle.
A tak naprawdę to kto go tutaj rozumie?
Więc jechać po nim nie ma sensu
13krzysio33 daj sobie spokoj z tym gryksem nie pisz o nim i nieobrazaj tu nikogo na czacie bo to jest nie ladnie, jesli bedziesz sie czepial kogokolwiek tu , to nie zdziw sie jak juz tu nigdy niewejdziesz na czat bo wiecej ludzi bedzie sie domagalo dla ciebie bana, i wtedy jocia ktora szanujemy i lubimy tez ci nie pomorze, i niema co plakac, badz bardziej inteligentny i i daj soobie spokoj z obrazaniem kogokolwiek i pisaniem onim, zajmij sie czyms innym, krzysiu nikt ci tu nierobi na zlosc, nikt sie z ciebie niesmieje za to jaki jestes, wszyscy cie szanujemy i tez lubimy, wiec ty tez badz dla wszystkich mily, co ty chcesz od tego gryksa 76 toz to jest wporzadku i uczciwy gosciu, ja go troszke juz poznalem i niemoge onim powiedziec zlego slowa aty po nim tak jezdzisz,dlaczego tak robisz wytlumaczysz mi to? co on ci zrobil, zlego co zbil cie,co ci zrobil zlego,co? wyjasnij mi prosze nie wolno nkogo obrazac niczym 13krzysio33 ten czat jest dla ludzi kturzy graja w rozne gry liczbowe i temu jest poswiecony glownie, nie jakims tam plotkarskim celom sluzy, niepowiem jestesmy ludzmi i jak kazdy lubi sie podzielic swoimi spostrzezeniami i i tez nieraz zazartuje, ale wszystko w granicach rozsadku, oczywiscie mozna sobie pozartowac, ale nikt sie z ciebie niesmieje ze jestes po wypadku , ze jestes osoba niedoslyszacaaca, itd, ja a ciebie szanuje i lubie tez i prosze cie o nieszkalowanie tu nikogo na czaacie , jesli bedziesz tu nadal tak postepowal to niee tylko gryks ,ale i inni forumowicze wystapia do Pasko abys dostał bana na zawsze i i juz nigdy tu nie wejdziesz ziesz tego chcesz???? pamietaj ze ublizajac komus tym samym ublizasz sobie samemu, nikt tobie tu niejest wrogiem wiec wzywam cie abys sie opamietal i zaprzestal tu kogokolwiek obrazac, i nieplacz tylko zrozum to wreszcie ze nikt ci niejest wrrogiem, i szanuj tu wszystkich jak ja szanuje ciebie okej?
Oki, jeszcze chwila
doktorze, czy uwazasz ,że wpisy np. araba..były w porzadku ? , czy wpisy Sebastiana..?
Jarek
Arczi moralizator
doktorze, czy uwazasz ,że wpisy np. araba..były w porzadku ? , czy wpisy Sebastiana..?
Jarek
Arczi moralizator
Widziałem jak gostek dostał łomot
bo kilku kibolków z ptasimi móniami nie wiedzieli że ten cierpi na zespół
Tourettea
Do myślenia
bo kilku kibolków z ptasimi móniami nie wiedzieli że ten cierpi na zespół
Tourettea
Do myślenia
moze sie cofnij do 2012-2014 roku emerytke przeprosilem zreszta ciebie zdaje sie tez z nim to inna bajka i koniec mnie przestalo interesowac czemu on tak robi ban dla krzysia
arczibalik ..eetam głowa mnie boli ..on fałszywy ,,jak ty np nie masz cos on ciągle dokuczać ..jak nie uwazasz
Chat... bez 13 BĘDZIE PARZYSTY PRZEZROCZYSTY NIEKOMPLETNY NIJAKI
715. status gryks76 2017-07-24 19:03:54home gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow......
716. status gryks76 2017-07-25 02:12:25home gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
Hahaha pokazalas wlasnie prawdziwe oblicze hahaha zyczy ci sto razy tego czego ty mi zyczysz reki bo nie rece opadaja ps wyrażanie wlasnego zdania to nie obrazanie zegnam wszyscy tacy sami wiecej jadu niz wiary to falsz obluda hipokryzja brawo
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow......
716. status gryks76 2017-07-25 02:12:25home gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
Hahaha pokazalas wlasnie prawdziwe oblicze hahaha zyczy ci sto razy tego czego ty mi zyczysz reki bo nie rece opadaja ps wyrażanie wlasnego zdania to nie obrazanie zegnam wszyscy tacy sami wiecej jadu niz wiary to falsz obluda hipokryzja brawo
kiedy ja zaczelem ???? pisalem grzecznie prosilem ostrzegalem dobrze rozumiesz kiedy chcesz kiedy jest ci na rasie co?? nie mam czasu wystarczajaco bylem wobec ciebie wyrozumialy miales nie pisac a dalej to robisz wiec nie oczekuj teraz z moiej strony czegokolwiek dobrego na mnie twoi placz nie dziala
JociaTak i mam je co jakiś czas,tak będzie,moje (25 % sprawne) bić aż je w kwietniu w Zabrzu nie wymienią
arczibalik....patrz oczy ..zachowujom diobeł
Brajan, migotanie komór kończy sie tragicznie bez natychmiastowej pomocy, a Ty pisałes jeszcze po trzech minutach na czacie ..parę minut i ..
Może to była arytmia..
oki, spadam, bo mam jeszcze coś do zrobienia
Może to była arytmia..
oki, spadam, bo mam jeszcze coś do zrobienia
chat może wywołać wstrząs Pasko defibrylator w emotce ,by się przydał albo krzesło elektryczne ,co tam masz pod reką....czarny chumor
3 146 389. 13krzysio33 2018-02-23 (10:41)
arczibalik ..eetam głowa mnie boli ..on fałszywy ,,jak ty np nie masz cos on ciągle dokuczać ..jak nie uwazasz
krzysio gryks76 nie jest falszywy wcale, to spoko jest gosc , jesli ty niebedziesz sie jego czepial to on tez nie bedzie sie czepial ciebie ani nikt inny, jesli ty bedziesz mily dla niego to i on bedzie mily dla ciebie , czy chcesz juz wiecej tu niewejsc, niezalezy ci na tym aby kto klwiek cie tu lubial tylko aby wszyscy po tobie jechali i cie obrazali moze i tez tego chcesz?niechcesz miec tu fajnych znajomych ktorzy cie polubili takim jakim jestes?popatz tu jest okolo nieraz 699 forumowiczow, czy chcesz aby wszyscy oni zadali od Pasko dla ciebie bana na zawsze?mi sie chyba wydaje ze chyba nie prawda? wiec prosze cie nieobrazaj tu nikogo na czacie i stosuj sie do regulaminu tez tej stronki, badz w porzadku i sie ladnie zachowuj,
krzysio gryks76 nie jest falszywy wcale, to spoko jest gosc , jesli ty niebedziesz sie jego czepial to on tez nie bedzie sie czepial ciebie ani nikt inny, jesli ty bedziesz mily dla niego to i on bedzie mily dla ciebie , czy chcesz juz wiecej tu niewejsc, niezalezy ci na tym aby kto klwiek cie tu lubial tylko aby wszyscy po tobie jechali i cie obrazali moze i tez tego chcesz?niechcesz miec tu fajnych znajomych ktorzy cie polubili takim jakim jestes?popatz tu jest okolo nieraz 699 forumowiczow, czy chcesz aby wszyscy oni zadali od Pasko dla ciebie bana na zawsze?mi sie chyba wydaje ze chyba nie prawda? wiec prosze cie nieobrazaj tu nikogo na czacie i stosuj sie do regulaminu tez tej stronki, badz w porzadku i sie ladnie zachowuj,
jocia Arytmia,to ja wiem co to jest,kilka razy karetka przyjeżdżała i do szpitala,jocia migotanie komór serca jest inne:zaczyna się od 80 uderzeń na minutę,dochodzi do 250 i załącza się rozrusznik,uderza nawet trzy razy,jak nie wraca do wolnego bicia(64 na minutę)
arczibalik ..eetam dej spokuj ..nie rozumiesz nic ..narazie ide do kuchni
na godzine 14 w MM proponuje takie liczby 2,4,5,9,10,15,17,18,20,22,26,28,34,35,37,41,45,46,54,56,57,60,63,65,67,68,69,73,79 troche tu liczb wyszło ale najwazniejsze aby z nich byly trafne, dzis mozemy spodziewac sie liczby 46 pewnie i tez bedzie
13krzysio33 jesli cie boli glowa to wez jakas tabletke przeciwbolowa napewno ci pomoze,najlepszy przeciwbolowy lek to OPKAN jest szybko dziala i odrazu na 24h masz spokoj jesli ci to niepomorze kup sobie AMOL i posmaruj opuszkami palcow sobie skronie, to tez szybko usmieza bol ,i niemow mi ze nic nierozumie bo wiele rozumie,zeczy, ktore moze i ty ,nie jestes w stanie zrozumiec tez ale ja duzo rozumie i wiem w roznych dziedzinach,,i pamietaj nikt ci tu nie jest wrogiem na czacie i nikt sie z ciebie niesmieje bynajmniej ani ja ani tez i inni forumowicze
Arczi ja to rozumię Krzysio to dobry człowiek ,nikt kto nie poznał chorób innych tego nie zrozumie...
witaj Dusia nie nikt tu niewszczyna zaddnej awantury, wszystko jest na dobrej drodze narazie, 13krzysio 233 cos tu cierpi bezpodstawnie do gryksa 76, ale spokojnie uwazam ze wszystko mozna zalatwic na spokojnie i bez zadnego tam bana dla krzysia tylko jesli i krzys wykarze sie tu tez pewnymi swoimi czynami i np przeprosi gryksa i niebedzie go tu zaczepial i docinal mu na kazdym kroku
troche wyrozumialosci tylko i milosci dla drugiego czlowieka, krzysio nie jest zlym czlowiekiem,,moze troszke zagubionym ale napewno ,jest w porzadku gosciem tez, ja jako aniol nie uwazam go za diabła
troche wyrozumialosci tylko i milosci dla drugiego czlowieka, krzysio nie jest zlym czlowiekiem,,moze troszke zagubionym ale napewno ,jest w porzadku gosciem tez, ja jako aniol nie uwazam go za diabła
dokladnie Dusia tak jak piszesz
no ja tez lece na zakupy jakes i odwiedze kolekturke po drodze
narazie wszystkimdo pozniej
narazie wszystkimdo pozniej
Ja tez uważam że Krzysiu..to bobry człowiek
i czasami pisze niezrozumiale
dlatego Krzysiu ma zawsze u mnie taryfę ulgową
i bardzo go lubię
i czasami pisze niezrozumiale
dlatego Krzysiu ma zawsze u mnie taryfę ulgową
i bardzo go lubię
Dziś w śnie wyciągłam