Wpisy 3 146 128 – 3 146 227
23 lutego 2018 01:23 → 23 lutego 2018 06:44, 100 wpisów
Dobra -idę w inne rejony
Trzeba sprawdzić jakiego psikusa nam Żydzi dziś zrobili
Dobranoc
Trzeba sprawdzić jakiego psikusa nam Żydzi dziś zrobili
Dobranoc
Pisze do Ciebie nie martw się ludźmi i nie bierz za bardzo do serca bo oni są obrzydliwi
Zanim będziesz komentowac bo kogoś lubisz to może ten ktoś pisać co chce
Cieszą się z tego że się tym przejmujesz rozumiesz?
Gryks baw się w typowanie bo to lubisz i luzik
Ja mam to gdzieś tylko niech jocia jak go tak chciała pilnuje i niech mu wytłumaczy że jak prosi się go by nie pisal ma nie pisać
Te nocki Gryks dają Ci się we znaki
Nie mówię tego złośliwie ale w nocy człowiek powinien spać. A Ty pracujesz i to nie jest zdrowe.
Jeszcze raz taki tekst ze jestem nazista kiedy ja do niego nic nie pisze będę zmuszony napisać do Pana Janusza podają mu jego wpisy i moje dni godz kiedy zaczął prowokowal
A ten 13krzysio33 Naprawdę ma na imie Tymoteusz
Żadna choroba nie można się zastanowiac jak się ma podły wredny charakter
Za słowo nazista jak się na kogoś napisze to z urzędu powinien dostać bana
ale wy nerwusiu ,,tak krytyki
Takiego bana na tydzień a po ponownym takim zachowaniu na pół roku
13krzysio33 Co chcesz od Gryksa ?
13krzysio33 Chcesz mieć ze mną do czynienia ?
seba ,,a ty co chcesz
Jocia on ma do mnie o mnie nie pisać ja go nie zauważam nie istnieje on dla mnie ma być tak w moją stronę jeszcze jeden jego durny wpis obraźliwy będę reagował mam dość tolerancji dla niego pa
To uważaj na słowa
13krzysio33 Pisałeś na Gryksa że jest nazista ?
seba ..ty nie uwazasz wcześnie
13krzysio33 To nie pisz na nikogo takich rzeczy
13krzysio33 Bo skończy się dla Ciebie czat i tyle tym zyskasz
13krzysio33 Można i nawet trzeba robić sobie żarty i się śmiać ale w ten sposób nigdy nie pisz o Polaku rozumiesz?
13krzysio33 Przemyśl to sobie na spokojnie co Ci napisałem
eetam lepiej spadam ..tutaj bajk0pisarzu
Dobrze koniec tematu
Gryks jesteś jeszcze ?
seba ..ale ty niemosz kasa nie wygrałosz ostanie miesiącu ..i co teraz płaczesz w łózku
13krzysio33 Własnie wygrałęm .Ostatnio wygrałem 2100 zł , Później 700 zł i teraz startuję do 7/7 w Mulatkę
Dziś miałem 4/5 i 5/7 x 2 w Mulatkę
W Extrasię miałem dziś 2/5 + 1 czyli 10 zł ale o takich wygranych się nie pisze
Jutro Piątek i Eroina
Pamiętajcie że jutro Eroina bo Piątek
Jutro idziemy do Fioletowej Budki i wysyłąmy kupony na Eroinę
A teraz już późno i trzeba odpocząć
Idę spać i życzę dobrej nocy
seba ,,naprawde gamonie kłamczuch ..czemu niesiąc temu nie pokazałes kupon
i dobra koniec tematu i baaj
Koszerna gównażerja w USA -rozpuściła japę o "polskich nazistach"
Czyżby i tu byli chętni???
Czyżby i tu byli chętni???
Gonzo co smarkacze mogą wogule wiedzieć że się wypowiadają coś mi tu kasa cuchnie
Jocia jesteś czy jak krzysio pupilek pisze że mu źle że on cacy to ten drugi be chyba nie jesteś hipokrytka
To nie 1 raz odkąd się zjawił ja do niego nic a ten obraża zaczyna więc pierw sprawdź jak pisałem i poproś go by mnie nie zauważal wtedy nie będę zmuszony jego obrażać otwórz oczy
Ano NIC nie wiedzą,ale szczekają
Nie mam już do tego zdrowia
Dobranoc
Nie mam już do tego zdrowia
Dobranoc
A poza tym na koniec dawno powinien wylecieć bana dostać za teksty do kobiet na czacie ale pewnie biedny krzysio co oni chcą od niego on taki chory tia charakter to nie choroba
gryksioo ..ty tak zdrowy ,,ty tez biedny
13krzysio33 jestes obywatelem niemiec? ze tak lamiesz polski jezyk?
arczibalik73 ..nie złamie ..pomyśl troche
13krzysio33 nad czym mam myslec zapytalem wprost jestes obywatelem niemiec czy moze hanysem i i masz problemy z poprawna polszczyzna, to niejest wstyd sie przyznac wcale , ja jestem tolerancyjny, wiec pytam wprost ciem i nierobie z ciebie sonbie zartow
arczibalik73...nie mam siły ..powiedziec ..musze do lozka spać ..czemu nie uwazałas ytutaj wiekszy wiek wiedzą o mnie ..a nie niemiec i czas dobranoc
gryskio ..masz czerwonom ..nie mozesz spac ..z powodu przegrałeś lotto
gryksio ..nie martw sie ty bogato
posluchaj ja niewiem i dlatego pytam cie, czy moze jestes obcokrajowcem z culampur lub ameryki i mieszkasz teraz tu unas w polsce, i, ja rozumie ze musisz isc spac i tez cie nie zzatrzymoje, spolojnie sie kladz i niczym sie nieprzejmuj, kto o tobie co mowi, ale ty tez nikomu tu nieublizaj j w zaden sposob bo to nieetycznie i nieladnie zachowanie, nikt dla ciebie tu niejest wrogo nastawiony , wiec uszanuj ludzi na czacie okej?
arczibalik73 ..spokojnie ..jutro masz zapytać uzytkownik wiedzą ..
13krzysio33 ja niechce nikogo pytac o ciebie tylko pytam ciebie oto skad pochodzisz z ameryki czy z innego kraju?
gryks76 kim jest ten ko;es 13krzysio33 ?
gryks76 jesli mozesz odpisz prosze,bo ja go niekojarze zabardzo,on twierdzi ze go tu wszyscy znaja no ja niestety niespecjalnie go znam dlatego pytam o niego?
to jakis czarnoskory jest, czy moze jakis arab albo siuks z afryki? ja rozumie uczy sie mowic po polsku i przytym mu to zabardzo niewychodzi, i pisze jak pisze , niektorzy mogaa miec polew z niego niezły jak to czytaja, ale tak niepowinno byc, on tez niepowinien nikogo wyzywac ani obrazac tu m na czacie, jesli niechcesz tu odpisac napisz umnie w kg prosze
to jakis czarnoskory jest, czy moze jakis arab albo siuks z afryki? ja rozumie uczy sie mowic po polsku i przytym mu to zabardzo niewychodzi, i pisze jak pisze , niektorzy mogaa miec polew z niego niezły jak to czytaja, ale tak niepowinno byc, on tez niepowinien nikogo wyzywac ani obrazac tu m na czacie, jesli niechcesz tu odpisac napisz umnie w kg prosze
3 146 091. 13krzysio33 2018-02-23 (00:48)
PACZKIWICZ ..zablokuj ..jeden tu jebkoom o co tu chodzi, kto to jest paczkiwicz?
PACZKIWICZ ..zablokuj ..jeden tu jebkoom o co tu chodzi, kto to jest paczkiwicz?
Zablokować powino się jego pierw skacze foka jak się jego nie zauważa a potem płaczę jocia jak to jemu dokuczaja a jocia mu wierzy i wystawia opinie tak jak wczoraj ja nic do niego a ten na mnie to mu napisałem co o nim myślę to się poznalil a jocia go pogłaskala bo on taki biedny on do nikogo nic a ci na niego sam zaczyna i to nie 1 raz człek stara się żyć w zgodzie z nim się nie da zasłania się choroba a tak naprawdę ma taki charakter ma to na co zasłużył raz już miał bana
ty kiedys nie płaczuu
Arczi coś tam o nim czytałem że miał wypadek i jest niedoslyszacy ale to go nie usprawiedliwia żeby kogoś obrazac
arczibalik ,,chciałem do lózka spać ..ale oni za mało krytyki ...jest zablokowane kg to jest nie moze pisania
no dobrze ja do łózka ..a ty siedz przy kompie
Czasem wezmę ostatnimi czasy za to 2-4 zł coś tam wpadnie prędzej w zdrapki niż w multi mini o dziwo gdyż jakoś z nimi było mi jak do jeża
Właśnie skończyłem w pracy to co zamierzalem siedzę pije kawkę małe sniadanko
dziekuje GRYKS 76 za informacje o 13 krzysiu33, rozumie teraz czyli jest osoba niedoslyszaca i ma trudnosci z mowieniem i wypowiadaniem sie, okej rozumie, i jest po wypadku, trzeba mu tylko wspolczuc i sie na niego nie gniewac, podejrzewam ze tez chce zwrocic i na siebie uwage tu wsrod czatowiczow,, rozumie chorobe kazdemu trzeba wybaczyc on dlatego tez jest i zgryzliwy poniewaz ma trudnosci z wymowa po wypadku i niedoslyszy tez, biedny koles
To że spotkało go co spotkało to jedno żadnego z nas na tej stronie wina to że pisze jak pisze to nic śmiesznego jestem w stanie w to uwierzyć ba nawet nieraz starałem się z nim rozmawiać jakoś zgadywac domyślać się o co mu ho bez nabijania sie
13krzysio33 kladz sie spac i idz do lozka, nikt cie tu niekrytykuje a wprost przeciwnie, ja cie rozumie, ty nie krytykuj i nic niemow na nikogo zlego i oni tez na ciebie nie beda nic mowic złego badz czlowiekiem milym anie zlosliwym okej? gdzie moja ksiazka jest zablokwana/? nie jest no chyba ze twoja kg, to rozumie a szkoda,
trzymaj sie krzysiu cieplutko i spij slodko
trzymaj sie krzysiu cieplutko i spij slodko
To że jest osobą nie doslyszaca nie upoważnia go do obrazania kogo kolwiek
On doskonale wie kiedy się o nim źle pisze to i wie kiedy on sam o kimś źle pisze nawet jeśli się jego ignoruje nie widzi to skacze a potem płacz że on biedny wcześniej przed banem miał nick zdaje się krzysio wyleciał bo obrażal ludzi a jak ludzie nie wytrzymywali nabijali się z niego wtedy on jaki biedny ja mu pisałem że ma mnie nie widzieć nie pisać a ten złośliwy prowokuje a potem płacz że się jego wyzywa źle się o nim pisze
gryks76 oczywiscie ze tak, nie powinien nikogo obrazac zgadzam sie z Toba W 1000%,I TO NIE NASZA WINA ZE JEST JAKI JEST
Dobra ja tez juz uciekam spac i zycze wszystkim jutro wysokich wygranych i prosze aby nikt z nkogo sie niewysmiewal i tez nikt z nikim sie nieklocil tu na czacie poniewaz zycie jest krotkie i nkt niezna swojego dnia ani godziny , wiec szanujmy sie wzajemnie i badzmy dla siebie mili i tolerancyjni wobec chorych i po wypadkach tez dobranoc wszystkim
Dobra ja tez juz uciekam spac i zycze wszystkim jutro wysokich wygranych i prosze aby nikt z nkogo sie niewysmiewal i tez nikt z nikim sie nieklocil tu na czacie poniewaz zycie jest krotkie i nkt niezna swojego dnia ani godziny , wiec szanujmy sie wzajemnie i badzmy dla siebie mili i tolerancyjni wobec chorych i po wypadkach tez dobranoc wszystkim
13krzysio33 ma piękną gadkę,podoba mi się, po prostu jest oryginalna nikt takiej nie ma i to mi się podaba w krzysiu
tak ludzie z trudna wymowa przwaznie seplenia tez i sa zbyt znerwicowani ze niemaja swobodnej mozliwosci wypowiedzenia sie ,tak jak inni ludzie ale to nie jest ich wina, tylko choroby jaka ich dotknela w danej chwili i tez, wybaczcie mu te glupie teksty pod swojim adresem, i niegniewajcie sie na niego bo niewarto