Wpisy 3 145 521 – 3 145 620
22 lutego 2018 19:25 → 22 lutego 2018 20:07, 100 wpisów
ulsa ..wszyscy maja nerwach .. bardzo dobrze
gryksioo ..ulsa ..bieda ..ja tez ..ty co masz suuper dom lukxus
nie mam pojecia ..nie powiem ..nie dam coś 1/1
Ulala nie masz nic do mini lotto to se idę..... Do 11 dałem 08, 12,14,17
slawek10 tak mialbym gdybym wyslal ale zmienilem na wczoraj numerki na mini i nietrafilem, a trafilem tylko 2 inne liczby
ulsa ..on gryksioo ..nazywa nazistem ..zawsze lubi dokuczac ludzisko jak widzisz jednomyslny
Krzysio masz coś z głową nie tak gdzie komu dokuczylem dziś patafianie
ulala dlaczego uparłaś się na 11?
jeśli poleci to także 5 i 49
thx za
jeśli poleci to także 5 i 49
thx za
alfa..dobrze Ci wychodzą senne
nawet lepiej niż dobrze...wyśmienicie
nawet lepiej niż dobrze...wyśmienicie
ulala no tak ja mam zazwyczaj krótkie sny , bo zaraz się obudzę
n ie bedzie dzis 46 napewno
alfa...ka lubię właśnie takie krótkie sny...bo wtedy jestem bardziej pewna liczb
ulala stary poczciwy program na M ale skuteczny, nowsze wersja jest do kitu
arczibalik73 ,,,mówicz nie bedzie 46 ..masz odejdzie emi ..wez to moze 5 ..
arczibalik73 ...albo 53 ,,to samo
ulala czasami trzeba się natrudzić by wpisać w starej wersji dwa losowania MM z jednego dnia ale warto
podejrzewam ze beda powtorki z 14 godziny co zas tyczy sie liczby 46 to niejestem pewien do konca ale nic niezakrawa nato aby dzis wypadla moze byc ale dopiero jutro na 14 lub dopiero w sobote
ale kazdy kresli i wysyla to co chce, nie sugerujcie sie moimi typami, bo ja bogiem nie jestem u i moge tez sie i mylic co do liczb jakie wyjda
Ja łapałam często gardło,oskrzela też
ale od jakiegos 1 roku profilaktycznie jak wieczorem myje zęby płuszczę jescze dodatkowo woda utleniona i nie choruję
ale od jakiegos 1 roku profilaktycznie jak wieczorem myje zęby płuszczę jescze dodatkowo woda utleniona i nie choruję
ulalla wedlug mnie moga powturzyc 9,20,56,57,65,73
alfa a masz w domu bańki bezogniowe? czyli próżniowe..dają dobry efekt
Tez tak myslalem ze zdrowie najwazniejsze,po kiego mi kasa jak noga nie rusze a glowa nie bedzie myslala a rece jak z gumy?wirtualne
arab to jest lapis lazuli to co masz w profilku
ulala baniek nie mam , swego czasu miałem stawiane jak miałem zapalenie płuc i szybko wyzdrowiałem
mowie ci ze ze to lapis lazuli tez mam ten kamien w domu a kase przyciaga cytrinian zółty ciezki do zdobycia
ulalat tydzień i będzie dobrze no chyba że się do reszty przeziębię a wtedy szkoda gadać
arab niebede sie z toba sprzeczal co do kamienia, ja tez zbieram mineraly i rozne kamienie one sa do siebie podobne tez, dlatego niebede sie co do nazwy sprzeczal,a wiesz co mi kase przyciaga, tygrysie oko i rożaniec w kieszeni
Uciekam do
Niech moc mego kamienia wam szczescie przyniesie na 21.40 i co dzien
Niech moc mego kamienia wam szczescie przyniesie na 21.40 i co dzien
ja tez zaraz lece do kolekturki wyslac swoje liczby
dzis mi przyslali gratis wielkie tygrysie oko kamien za darmo