Wpisy 3 144 805 – 3 144 904
22 lutego 2018 12:00 → 22 lutego 2018 13:52, 100 wpisów
Smrodzic w chałupie i spać tamkoszmar
Jo już w ogóle slimy to ściema
To się powąchaj
Zawsze można zrobić
Spisz testament
Biedne dzieci
zresztą ja chce żeby mnie skremowali po śmierci nie będą robale po mnie chodzić
Żuć to gówno
Niech cię palą...dzieci odchowaj
I co z tego
A propos palenia
Paliłem ze czterdzieści lat, 1 lutego minął rok jak rzuciłem to świństwo.
Paliłem ze czterdzieści lat, 1 lutego minął rok jak rzuciłem to świństwo.
Każdego 1 dnia miesiąca wrzucam do skarbonki po 150 zeta, które wydawałem na tytoń.
Jutro mam pogrzeb cioci jedno płuco odjete Nie wydolne serce 24 H w hospicjum 3 lata walki 2 paczki dziennie
Witam wszystkich
A ja sobie pale szybciej zdechne
Mniej do skarbonki tośka wrzuce
A ja sobie pale szybciej zdechne
Mniej do skarbonki tośka wrzuce
Dzis nie ida koncowki 6
Mam skreslone wszystkie razy stawka 5
Niemożliwe by ts dal 5/8 razy 5
Bylby w plecy 100zł
Mam skreslone wszystkie razy stawka 5
Niemożliwe by ts dal 5/8 razy 5
Bylby w plecy 100zł
witaam wszystkich na 14 w MM 4,6,9,10,14,17,20,25,28,37,45,46,48,51,52,53,55,56,57,63,75
JANKO 54 za oszczedzaniw na zdrowiu
Jestem zdania że trzeba się konserwować czyli i jedno i drugie chociaż sam nie pale ale karzdy ma zapisane w gwiazdach długość dni życia co użyjemy na tym łez padole tyle naszego no to Wasze i moje
Ja już nie oszczędzam ani się nie dorabiam a dorobić to mogę...hu...uszy ... stawiam na rozrywkę i pieniądze reszta to do piachu ...
Arab nobo prawda jest taka że zataczamy koło i dochodzimy do punktu wyjścia tylko pytanie Po co tak ja to przerobiłem tak więc
Walczyły w trudnych warunkachtrzeba im oddaćnie chodzi by miały medal ale ze biegły,strzelaly i ok
arab i te numerki za pewne zaraz albo i wieczorem wyjda te 9z21
Taaaa..46 nie było 32 razy to pewnie dzisiaj tak mi stopnie na minusie podpowiadają
Ola na 14 mam do fryzjerki a nie chce mi się iść mogłabyś mnie ostrzyc choćby na niby dobrze płace stawka x 10 z opcją plus jak w Multi Multi
Zaraz pójdę sprawdzę odczyt licznika energii elektrycznej tam też sa cyferki ... może podam te kilowaty i taryfy dzienne i nocne