Wpisy 3 143 515 – 3 143 614
21 lutego 2018 11:50 → 21 lutego 2018 13:39, 100 wpisów
Abyś nosił nie ważne czy na ręce czy na nodze
Pasują Ci na palec od nogi ?
Jak założysz w lato klapki i pojedziesz na Bachamy to będą się za Tobą oglądały wszystkie panienki
Z prawdziwego złota ?
Tak ma być
A dużo jeżdzisz samochodami ?
Czy startujesz w Formule 1 ?
Busem ?
A gdzie jeździsz ?
jprd... Pasko
świry opanowały czat.I się panoszą .
gorzej niż emigranty w DE.
świry opanowały czat.I się panoszą .
gorzej niż emigranty w DE.
Trudno jeździć busem ?
Nie przesadzaj
Nie przesadzaj
Pikolo przyjacielu Emigranty są w DE ?
Pikolo to równy chłop
Tylko czasami zadaje się z nieodpowiednim towarzystwem i przesiąka tym dziadostwem ale tak to nie jest zły
Kamienie prawdę Ci powiedzą
Kamieni u nas w bród
Numerki się nie liczą ?
3 143 540. Sebastian_M 2018-02-21 (11:57)
Tylko czasami zadaje się z nieodpowiednim towarzystwem i przesiąka tym dziadostwem ale tak to nie jest zły
p.ier.dol.isz nie solisz facet.
p.ier.dol.isz nie solisz facet.
Zaraz południe trzeba spojrzeć w niebo na słońce
osoba bedaca w posiadaniu pierscienia staje sie wrazliwa na pewne przeslania, ktorych poprzednio by nie wyczula
Pikolo sól jest nie zdrowa
Tragedia co się stało Pikolo ?
Nie martw się Pikolo będzie dobrze
Tak
czarodzieje jakie macie pewniaki ,jestem bo zalałam sąsiadkę łazienka ...uszczelka poszła na syfonie....
zbierałam wodę z pod obudowanej wanny ,,sciągłam maskownice tylko na 1 kafleoj ciężko było
zbierałam wodę z pod obudowanej wanny ,,sciągłam maskownice tylko na 1 kafleoj ciężko było
będzie wydatek bo jak to wyschnie trzeba jej będzie pomaloweć kuchnię i łazienkę
aleście dowcipni ,to są bloki stare ,a przez wstrząsy stropy peknięte ,tereny kopalniane
chociaż ubezpieczyciele w reklamie tylko pięknie a jak się coś stanie to wiją się jak piskorze
panoramix od 2 lat zrezygnowałam z PZU ,BO TO ZŁODZIEJE,CAŁE 20 LAT PŁACIŁAM regularnie i to nie małe kwoty a jak przyszło co do odszkodowania to 200 zł tylko dali za zalanie z dachu
to samo przechodziłem jak miałem wypadek autem pełna opcja ubezpieczenia a dziady nie przyznali nawet auta zastępczego
w sumie to co płaciłas przez te lata to bys wszystkie mieszkania wymalowała w bloku
przechodziłam to samo gdy kolega synowi jak był w podstawówce nos złamał ,nie dostał odszkodowania ,a nawet leżał w szpitalu bo uznali że syn nie miał się bronić
dusia, Brjan,
myślę że kiedyś to "46" musi wpaść i będzie to w I los, do pary dodaję - 15,
do trójki - 70
46,15,70
myślę że kiedyś to "46" musi wpaść i będzie to w I los, do pary dodaję - 15,
do trójki - 70
46,15,70
Idę wysłać kupon, już parę razy zdarzyło się tak że na "sucho"
trafiałem, a nie zagrałem w realu
trafiałem, a nie zagrałem w realu
Już jestem
Trzeba jeszcze iść do Fioletowej Bydki
Tylko zastanawiam się czy dać na 14 czy dopiero na 21,40
Panoramix
Tak kasta wygląda,toż to patologia,najgorsze menele,mają honor w przeciwieństwie do tej kasty
W piątek Eroina nie zapomnijcie
Chcesz dolara ?
Eroina to dobra gra miałem już kilka wygranych
Gramy w piątek w Eroinę czy odpuszczamy ?
Niew wiem skad te wygrane biora,niby gosc ze Wrzesni trafil 6\6 z + ale to tez czesto trafiam...tylko skanow nie chce sie wbijac na profil