Wpisy 3 143 475 – 3 143 574
21 lutego 2018 11:38 → 21 lutego 2018 12:22, 100 wpisów
Od kobiet ?
No włąsnie zacząłem wygrywać i już jeden się do mnie klei niejaki Pan to chyba jakaś mucha lub kobieta bo jak mówisz że one takie są to tak coś czuję
I napisał że czule się ze mną wita
bo raz u niego odbieralem i wysylalem i sie pomylil na 10 f
i mu oddalem, teraz mam szacun
i mu oddalem, teraz mam szacun
Tak i co ?
Mega to super
Super że oddałeś oczywiście
To może ten Pan jest Gejem ?
I dlatego się do mnie klei
Ten Pan też myślisz że jest początkującym Ciotą ?
przyszedl naszyjnik z czaroitu ale jest problem , moze kamienie rekonstruowane sztuczne a nie orginalne
I co teraz zrobisz ?
Zamówisz następne ?
Seks z tą ze sklepu ?
piekna robota naszyjnik inwestycja jest nie wola
kamienie sa wieczne
kamienie sa wieczne
To super
Dasz ten naszyjnik jakiejś pani ?
A masz dziewczynę szamana ?
Dużo masz koleżanek ?
Zapoznasz mnie z jedną ze swoich koleżanek ?
Też nie musi być nic poważnego ale trochę poszalejemy sobie tylko
przyszly do mnie pierscienie atlantow, ciekawe czy rozmiar 30 wejdzie mi na palec
Tak możemy się wymienić nie ma sprawy
A masz palec rozmiar 30 ?
Pierścienie Atlantów to bardzo poważna sprawa
Jak nie wejdzie Ci na rękę to załóż na nogę
Abyś nosił nie ważne czy na ręce czy na nodze
Pasują Ci na palec od nogi ?
Jak założysz w lato klapki i pojedziesz na Bachamy to będą się za Tobą oglądały wszystkie panienki
Z prawdziwego złota ?
Tak ma być
A dużo jeżdzisz samochodami ?
Czy startujesz w Formule 1 ?
Busem ?
A gdzie jeździsz ?
jprd... Pasko
świry opanowały czat.I się panoszą .
gorzej niż emigranty w DE.
świry opanowały czat.I się panoszą .
gorzej niż emigranty w DE.
Trudno jeździć busem ?
Nie przesadzaj
Nie przesadzaj
Pikolo przyjacielu Emigranty są w DE ?
Pikolo to równy chłop
Tylko czasami zadaje się z nieodpowiednim towarzystwem i przesiąka tym dziadostwem ale tak to nie jest zły
Kamienie prawdę Ci powiedzą
Kamieni u nas w bród
Numerki się nie liczą ?
3 143 540. Sebastian_M 2018-02-21 (11:57)
Tylko czasami zadaje się z nieodpowiednim towarzystwem i przesiąka tym dziadostwem ale tak to nie jest zły
p.ier.dol.isz nie solisz facet.
p.ier.dol.isz nie solisz facet.
Zaraz południe trzeba spojrzeć w niebo na słońce
osoba bedaca w posiadaniu pierscienia staje sie wrazliwa na pewne przeslania, ktorych poprzednio by nie wyczula
Pikolo sól jest nie zdrowa
Tragedia co się stało Pikolo ?
Nie martw się Pikolo będzie dobrze
Tak
czarodzieje jakie macie pewniaki ,jestem bo zalałam sąsiadkę łazienka ...uszczelka poszła na syfonie....
zbierałam wodę z pod obudowanej wanny ,,sciągłam maskownice tylko na 1 kafleoj ciężko było
zbierałam wodę z pod obudowanej wanny ,,sciągłam maskownice tylko na 1 kafleoj ciężko było
będzie wydatek bo jak to wyschnie trzeba jej będzie pomaloweć kuchnię i łazienkę
aleście dowcipni ,to są bloki stare ,a przez wstrząsy stropy peknięte ,tereny kopalniane
chociaż ubezpieczyciele w reklamie tylko pięknie a jak się coś stanie to wiją się jak piskorze
panoramix od 2 lat zrezygnowałam z PZU ,BO TO ZŁODZIEJE,CAŁE 20 LAT PŁACIŁAM regularnie i to nie małe kwoty a jak przyszło co do odszkodowania to 200 zł tylko dali za zalanie z dachu
to samo przechodziłem jak miałem wypadek autem pełna opcja ubezpieczenia a dziady nie przyznali nawet auta zastępczego
w sumie to co płaciłas przez te lata to bys wszystkie mieszkania wymalowała w bloku