Wpisy 314 066 – 314 165
25 maja 2011 10:59 → 25 maja 2011 11:42, 100 wpisów
jezeli w którymś z czterech losowań padnie więcej niż 12 będzie dobrze.
Powinno co nie znaczy będzie .24 maja podąłem piątki w typy na żywo wczoraj w pierszym zestwie w poz 6 padło 5/5 z plusem ..ale to tylko gra
Pierwszy raz widzę, by przy wygranej w Lotto nie było miejscowości a województwo: Zachodniopomorskie{{myśli}}
No więc właśnie nie wiem jak to jest. Chyba, że... Bonus wcale nie powiększa kwoty o równe 10 tyś...
Darek...no jutro ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i wolałam złożyć już dzisiaj

aniqa
Rozmawiaja dwie panie lekkich obyczajów:
- Jak umarla Henia?
- Na raka.
- To juz nie mogla sobie wygodniejszej pozycji znaleźć

Rozmawiaja dwie panie lekkich obyczajów:
- Jak umarla Henia?
- Na raka.
- To juz nie mogla sobie wygodniejszej pozycji znaleźć

chyba tak pomyliłem z Bitwą pod Grunwaldem która była przepraszam
Panowie wygineli na wojnie jak ktoś mądry napisał co było a niejest nie piszemy w rejestr
No to mi Lestek zadał zagadkę
co to za wałek z tym bonusem...
kto zna bajkę o komiku?

co to za wałek z tym bonusem...
kto zna bajkę o komiku?
a kto zna rozwiązanie tego mamy pięć piątek a wynik ma wyjść 29 możecie dodawać odejmować mnożyć dzielić potęgować i cudować byle wynik wyszedł 29???

Panie Darku szacunek za otwartą przyłbicę.
Ja cały czas dojrzewam, może jak zaliczę dychę to się otworzę.Pozdrowienia dla panien i panienek.

Ja cały czas dojrzewam, może jak zaliczę dychę to się otworzę.Pozdrowienia dla panien i panienek.

Lestek dzięki teraz wiem BOGUS2 przyłbica oky ale dysk się kurczy
panie Darku jeśli mowa o twardym dysku to tylko pozazdrościć ,nawet jak się kurczy
Andromedka Wrocław piękne miasto kilka razy w roku tam bywam w firmie
vanilia nawet obrączkę na paluszku widać na Twoim zdięciu
masz simlocka szkoda

masz simlocka szkoda

Coś Dla ukojenia może ?
http://www.youtube.com/watch?v=YmxAFAvdqhs
http://www.youtube.com/watch?v=YmxAFAvdqhs
lila,andromeda

Darek...ta 4 z przodu to pikuś.Jesteś bardziej doświadczony niż 2 czy 3 z przodu.Kobiety podobno lubią starszych panów ha ha ha.4 z przodu a po czwórce dalej,ile?
aniqa 

Dzien dobry paskowicze