Wpisy 3 139 994 – 3 140 093
18 lutego 2018 23:29 → 18 lutego 2018 23:59, 100 wpisów
Arab co widzisz na jutro ?
Arab robimy i mielimy to samo ?
O Arab
Ale wiesz co Arab ?
Arab boisz się mandatu ?
A już miałem napisać coś pozytywnego
Jocia.
Właśnie,w tym sęk
Właśnie,w tym sęk
Arab dobrze już tylko o liczbach
Pan DUSIA WIDZI CO WY wyprawiacie ,ale jestem na tyle dobrze wychowana że nie będę WAM PISAĆ JAK MA ZACHOWYWAĆ SIĘ DOROSŁA OSOBA ...
Już na to patrzę
Arab trochę to zmodyfikuję
Kaleczniaku od Dusi to z daleka
Arab będą na jutro
Arab to co robimy 5/5 i 10 /10 ?
Arab wpisać tu trzon ?
Pikolo już raz mi naubliżałeś na czacie ,BEZNADZIEJNY TO JESTEŚ TY,
opcja ignora byłaby to pierwsza taka opcja w historii chyba światowego internetu
wyobraź sobie jakie będzie zamieszanie gdy ludzie będą odpowiadać, a Ty nie będziesz wiedział komu i o co chodzi ... ktoś np. napisze "Sebastian to głupek", a ty będziesz miał na nim ingora ... po czym 5 innych osób napisze "Zostaw Sebastiana w spokoju", a Ty wtedy napiszesz "o co Wam chodzi" .... to taki przykład... bo ilość kombinacji tutaj może iść w nieskończoność... ty ignorujesz takie i takie osoby.... ktoś inny kilka innych, których ty z kolei nie blokujesz, itd.... może być niezły mix i zamieszanie
wyobraź sobie jakie będzie zamieszanie gdy ludzie będą odpowiadać, a Ty nie będziesz wiedział komu i o co chodzi ... ktoś np. napisze "Sebastian to głupek", a ty będziesz miał na nim ingora ... po czym 5 innych osób napisze "Zostaw Sebastiana w spokoju", a Ty wtedy napiszesz "o co Wam chodzi" .... to taki przykład... bo ilość kombinacji tutaj może iść w nieskończoność... ty ignorujesz takie i takie osoby.... ktoś inny kilka innych, których ty z kolei nie blokujesz, itd.... może być niezły mix i zamieszanie
Pikolo zachowuj się normalnie albo zrob sobie tak
Pan
Dobranoc
Dobranoc
połowa wpisów może być wtedy typu ... "aha bo Ty go ignorujesz ... to słuchaj bo on przed chwilą napisał, że ..."
Pasko jak uważasz że tak jak teraz będzie lepiej to niech tak zostanie
Najwyżej nie będzie ślubu
Ani wspólnego wyjazdu
Pasko, juz tak jest..wykasowales wpisy andromedy, M77.. pod wieloma nickami
Przecież wiadomo kto ma Koliberka i każdy wie o co chodzi
Jak się napisze"idiota"to też wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
Nie znam żadnej andromedy
25,51,61,66
Taki mi się kluje ale nie jest dopracowany
uwaga na jutro na godz.14 w MM typuje takie liczby 3,5,8,32,35,38,39,42,43,55,56,58,60,65,73,79
arab nie wiem czy napewno te ale takie mi tu wychodza, jesli chcesz inne to kresl inne, janikomu nienarzucam swoich typow liczb, ja typuje aone albo wchodza albo nie , los pokaze i oceni ,albo wyjda lub nie ja stawiam na tak