Wpisy 313 913 – 314 012
25 maja 2011 09:20 → 25 maja 2011 10:43, 100 wpisów
@ Lestek
Ale zarabia za mało! A czas antenowy też kosztuje i można go spożytkować na losowanie gry bardziej dochodowej. Joker zarabia nie więcej niż dawny TSN, który z powodu małej popularności został zlikwidowany (z Jokerem wiązano nadzieje na większe zainteresowanie, które jakoby miało wynikać z prostszych zasad gry - tym, że zmniejszono prawdopodobieństwo wygranej TS już się za bardzo nie chwalił).
Ale zarabia za mało! A czas antenowy też kosztuje i można go spożytkować na losowanie gry bardziej dochodowej. Joker zarabia nie więcej niż dawny TSN, który z powodu małej popularności został zlikwidowany (z Jokerem wiązano nadzieje na większe zainteresowanie, które jakoby miało wynikać z prostszych zasad gry - tym, że zmniejszono prawdopodobieństwo wygranej TS już się za bardzo nie chwalił).
joker007 co ty za brednie piszesz? losowania multi lotka maja sie nie pokrywac z kaskada??? multi zarabia 25 - 30 mln na miesiac. pomysl troche czemu jest kaskada, czemu 2 losowania multi i wtedy napisz jak przemyslisz
Użytkownik talizman4 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Talizman totalizator ma zapewnić losowość i tez tak się dzieje, nie ma żadnych odchyleń i anomalii jak to piszecie, a totalizator nie musi oszukiwać żeby zarabiać, ludzie wysyłają liczby o takiej samej charakterystyce zbioru.Trafiają tylko Ci którzy zgłębili dobrze temat albo ktoś ma farta i akurat skreśli nie pacząc nawet jakie liczby zakreśla.
Zaczynają mnie te losowania lotto denerwować, bardziej podejrzane się to staje. Żeby trafić 33,34,35,39 ... 

inaczej 

bet5
a gdyby na kulkach zamiast liczb były obrazki np. orzeszek, cukierek, misio wtedy byłoby coś dziwnego że są obok siebie takie a nie inne?
a gdyby na kulkach zamiast liczb były obrazki np. orzeszek, cukierek, misio wtedy byłoby coś dziwnego że są obok siebie takie a nie inne?
andromeda.....Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kochana.Spełnienia najskrytszych marzeń.

witam

Gała...ahaa! muszę go inaczej wytresować,tak,żeby już nie wypuszczał Cię z domu

lila
bestia już o 5 rano kazała mi wyjść
lila z domu możesz mnie wypuszczać ale z łóżka nie

bestia już o 5 rano kazała mi wyjść
lila z domu możesz mnie wypuszczać ale z łóżka nie

idz do łazienki i uwolnij ptaszysko
ale po kolacji sie działo...
lila

ale po kolacji sie działo...
lila

Gała....żebym chociaż mogła go uwolnić
no działo się i dlatego chyba coś źle się czuję.
no działo się i dlatego chyba coś źle się czuję.
Gała,,,,,,nie mam miety,jak będziesz wracał do domu to kup paczuszkę

andromedka mi bardziej podobają się pieniądze na twoim zdjęciu w profilu

Witam wszystkich. Po wczorajszym wieczornym losowaniu u mnie 8/9 . chyba nie jest mi dane.....
9,11,21,35,45,50,60,69,77
Czy jest ktoś na tyle bystry i jest w stanie rozpisać liczby...
na dzisiejsze losowanie o 14.00 mam wytypowane 32 liczby oczywiście z przedziału od 1-80. Wśród tych 32 liczb będzie napewno co najmniej 10 liczb a więc tyle ile do szczęścia potrzebne. Sęk w tym jak poprawnie wybrać tą 10-tkę lub 9-tkę.
Dla wtajemniczonych gram po rozbiciu bonusa na 9/9 pozdrawiam stara gwardię...chipi
9,11,21,35,45,50,60,69,77Czy jest ktoś na tyle bystry i jest w stanie rozpisać liczby...
na dzisiejsze losowanie o 14.00 mam wytypowane 32 liczby oczywiście z przedziału od 1-80. Wśród tych 32 liczb będzie napewno co najmniej 10 liczb a więc tyle ile do szczęścia potrzebne. Sęk w tym jak poprawnie wybrać tą 10-tkę lub 9-tkę.
Dla wtajemniczonych gram po rozbiciu bonusa na 9/9 pozdrawiam stara gwardię...chipi
chippi....jak na 32 liczby wchodzi tylko 10 to mało jak dla mnie.Gdyby wskoczyło z 15 to już coś.

lila
gała
andzia
wstaje rano a tu kumulacji w lotto nie ma
i bonusa ktoś też zap....ł
i jeszcze nie wiem czy jestem na multipasko
czy multisex

gała

andzia

wstaje rano a tu kumulacji w lotto nie ma i bonusa ktoś też zap....ł

i jeszcze nie wiem czy jestem na multipasko
czy multisex

Gała ble ble ble--jak mam te dni to agresywna jestem anie zeby wtedy 

chippi jeżeli jesteś postaraj sie w wolnej chwili kliknąć gdzie chcesz te liczby dostać zaryzykuję i zobaczysz.
Gała.....Ty
z czego się znowu cieszysz co?
że Cię pies wypuścił z domu?
z czego się znowu cieszysz co?
że Cię pies wypuścił z domu?A jeśli chodzi o indiańca
to mówi się
że dobry koń nawet i po błocie pociągnie
to mówi się że dobry koń nawet i po błocie pociągnie

lila prawda tylko gdzie je podać moze załozyć nowy temat na Forum?

andromedka