Wpisy 313 887 – 313 986
25 maja 2011 08:19 → 25 maja 2011 10:36, 100 wpisów
W lotto bez zmian- nadal te same zestawy kul : 3, 12, 7.
Witam
miłego dnia dla wszystkich
miłego dnia dla wszystkichGdzie jest ricardos? dobrze typował
Idą dwa koty przez pustynie i jeden mówi do drugiego:
-Ej stary,nie ogarniam tej kuwety.
-Ej stary,nie ogarniam tej kuwety.
Wczoraj wykupiono w Kaskadzie 415 159 losów co stanowi 30,71% całości. To chyba jedyna gra, w której TS przegrywa dla odmiany!
na 14-tą typuje 9,29,49,

16 owszem może wsoczyć
@ Lestek
Wydaje mi się, że 6 losowań w tygodniu Kaskady będzie tylko w okresie próbnym. Później zastąpi on Jokera. Wtedy dni jej losowań nie będą się pokrywały z dniami losowań Multi Lotto, któremu - co wszystko na to wskazuje - Kaskada podbiera graczy.
Wydaje mi się, że 6 losowań w tygodniu Kaskady będzie tylko w okresie próbnym. Później zastąpi on Jokera. Wtedy dni jej losowań nie będą się pokrywały z dniami losowań Multi Lotto, któremu - co wszystko na to wskazuje - Kaskada podbiera graczy.
joker007 nie ma takiej opcji. Joker może nie jest rynkowym sukcesem ale zarabia na TS.
jestes tu Piotrze? ja nie mam gadu gadu tylko kadu kadu
linux...dostaje xxxx, ale dziekuje cokolwiek to było
linux...dostaje xxxx, ale dziekuje cokolwiek to było@ Lestek
Ale zarabia za mało! A czas antenowy też kosztuje i można go spożytkować na losowanie gry bardziej dochodowej. Joker zarabia nie więcej niż dawny TSN, który z powodu małej popularności został zlikwidowany (z Jokerem wiązano nadzieje na większe zainteresowanie, które jakoby miało wynikać z prostszych zasad gry - tym, że zmniejszono prawdopodobieństwo wygranej TS już się za bardzo nie chwalił).
Ale zarabia za mało! A czas antenowy też kosztuje i można go spożytkować na losowanie gry bardziej dochodowej. Joker zarabia nie więcej niż dawny TSN, który z powodu małej popularności został zlikwidowany (z Jokerem wiązano nadzieje na większe zainteresowanie, które jakoby miało wynikać z prostszych zasad gry - tym, że zmniejszono prawdopodobieństwo wygranej TS już się za bardzo nie chwalił).
joker007 co ty za brednie piszesz? losowania multi lotka maja sie nie pokrywac z kaskada??? multi zarabia 25 - 30 mln na miesiac. pomysl troche czemu jest kaskada, czemu 2 losowania multi i wtedy napisz jak przemyslisz
Użytkownik talizman4 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Talizman totalizator ma zapewnić losowość i tez tak się dzieje, nie ma żadnych odchyleń i anomalii jak to piszecie, a totalizator nie musi oszukiwać żeby zarabiać, ludzie wysyłają liczby o takiej samej charakterystyce zbioru.Trafiają tylko Ci którzy zgłębili dobrze temat albo ktoś ma farta i akurat skreśli nie pacząc nawet jakie liczby zakreśla.
Zaczynają mnie te losowania lotto denerwować, bardziej podejrzane się to staje. Żeby trafić 33,34,35,39 ... 

inaczej 

bet5
a gdyby na kulkach zamiast liczb były obrazki np. orzeszek, cukierek, misio wtedy byłoby coś dziwnego że są obok siebie takie a nie inne?
a gdyby na kulkach zamiast liczb były obrazki np. orzeszek, cukierek, misio wtedy byłoby coś dziwnego że są obok siebie takie a nie inne?
andromeda.....Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kochana.Spełnienia najskrytszych marzeń.

witam

Gała...ahaa! muszę go inaczej wytresować,tak,żeby już nie wypuszczał Cię z domu

lila
bestia już o 5 rano kazała mi wyjść
lila z domu możesz mnie wypuszczać ale z łóżka nie

bestia już o 5 rano kazała mi wyjść
lila z domu możesz mnie wypuszczać ale z łóżka nie

idz do łazienki i uwolnij ptaszysko
ale po kolacji sie działo...
lila

ale po kolacji sie działo...
lila

Gała....żebym chociaż mogła go uwolnić
no działo się i dlatego chyba coś źle się czuję.
no działo się i dlatego chyba coś źle się czuję.
Gała,,,,,,nie mam miety,jak będziesz wracał do domu to kup paczuszkę

andromedka mi bardziej podobają się pieniądze na twoim zdjęciu w profilu

Witam wszystkich. Po wczorajszym wieczornym losowaniu u mnie 8/9 . chyba nie jest mi dane.....
9,11,21,35,45,50,60,69,77
Czy jest ktoś na tyle bystry i jest w stanie rozpisać liczby...
na dzisiejsze losowanie o 14.00 mam wytypowane 32 liczby oczywiście z przedziału od 1-80. Wśród tych 32 liczb będzie napewno co najmniej 10 liczb a więc tyle ile do szczęścia potrzebne. Sęk w tym jak poprawnie wybrać tą 10-tkę lub 9-tkę.
Dla wtajemniczonych gram po rozbiciu bonusa na 9/9 pozdrawiam stara gwardię...chipi
9,11,21,35,45,50,60,69,77Czy jest ktoś na tyle bystry i jest w stanie rozpisać liczby...
na dzisiejsze losowanie o 14.00 mam wytypowane 32 liczby oczywiście z przedziału od 1-80. Wśród tych 32 liczb będzie napewno co najmniej 10 liczb a więc tyle ile do szczęścia potrzebne. Sęk w tym jak poprawnie wybrać tą 10-tkę lub 9-tkę.
Dla wtajemniczonych gram po rozbiciu bonusa na 9/9 pozdrawiam stara gwardię...chipi