Wpisy 3 138 165 – 3 138 264
17 lutego 2018 23:05 → 17 lutego 2018 23:59, 100 wpisów
ceha...napisze co myslę...ale moze to nie mieć dla Ciebie znaczenia
Ceha to podobno tam między Katowicami
Gliwicami i Bytomiem
najlepszy kogucik lilipucik
Gliwicami i Bytomiem
najlepszy kogucik lilipucik
Pan .nie moje rewiryJa dziewczyna z zach.pom. więc mnie nie interesi co tam na dole robi
Pan-tak Cię polubiłem że jak razem będziemy w celi to będzieszmiał pierwkę na matku
ceha
idź na paradę...
wyrwij se gostka z wycięciem w skórzanych gatkach
i ulżyj...
idź na paradę...
wyrwij se gostka z wycięciem w skórzanych gatkach
i ulżyj...
Jak grać, aby wygrać?
Badania wykazały, że najbardziej opłacalną opcją gry jest ta, w której obstawia się w zakładzie MM 3 liczby. Daje ona bowiem możliwość o 16% większego zarobku od opcji najmniej opłacalnej, czyli z sześcioma obstawianymi liczbami. Zaraz za nią znajduje się zakład z możliwością typowania liczb ośmiu, który opłaca się jedynie o 0,5% mniej od opcji z liczbami trzema. Na trzecim miejscu w rankingu opłacalności gry odnajdujemy opcję pięcioliczbową, która opłaca się o 1,1% mniej od tej najbardziej opłacalnej.
https://lottomania.pl/multi-multi
Badania wykazały, że najbardziej opłacalną opcją gry jest ta, w której obstawia się w zakładzie MM 3 liczby. Daje ona bowiem możliwość o 16% większego zarobku od opcji najmniej opłacalnej, czyli z sześcioma obstawianymi liczbami. Zaraz za nią znajduje się zakład z możliwością typowania liczb ośmiu, który opłaca się jedynie o 0,5% mniej od opcji z liczbami trzema. Na trzecim miejscu w rankingu opłacalności gry odnajdujemy opcję pięcioliczbową, która opłaca się o 1,1% mniej od tej najbardziej opłacalnej.
https://lottomania.pl/multi-multi
ja już' mam twoje dane i ile masz długu kolego w bankach a ja nie jestem miłym windykatorem
Nie ale znam ludzi co windykatorzy im życie upszykrzyli a nie na tym ten fah polega
Junak jak możesz sprawdz moje i na kg zmodyfikuj jak by coś było żle
Ja jak wygram to ten co pomógł ma 50%
Pakuje wór kasy i jadę do tego co pomógł wytypować
Pakuje wór kasy i jadę do tego co pomógł wytypować