Wpisy 3 120 460 – 3 120 559
3 lutego 2018 22:53 → 3 lutego 2018 23:33, 100 wpisów
No od razu mi się JW inna wydała bo ja służyłem w pancernej a na bramie sie mnie taki chyba telegrafista jąkała pyta ti ti ti żo żo żołnierzu to z jakiej formacji a ja że z libacji
Jocia tak pokazał sędzia w Etiopii na boisku i go tłum stratował myśląc , że wyciągnął suchara
Ceha kapral to mi kazał pilnować bo generał miał przyjechać i co chwila sie budził i pytał gdzie ten generał W końcu sie zagapiłem Generał wchodzi na kompanie a ja podchodze do niego z rękami w kieszeniach i wale tekst,...tee generał słuchaj. Kapral sie o ciebie już z 5 razy pytał masz prze,,,
Ceha. Na przepustkę wyjezdzales 2 dni wcześniej. Żeby omłotu nie dostac
Olala45 babcia jak nie wiedziała co powiedzieć to..a lekcje odrobiłeś ?
Pamiętam tylko jak leciałem do mycia z całym wyposażeniem Szafką plecakiem bo jakiś idiota wytrącił mi szczoteczkę do zębów
Kurde przypomnieliście mi normalnie czasy jak Rambo sobie Wietnam
Gabriel.łepol do szafki a my będziemy napierdzielac butami o nią
Jak ten wierszyk leciał ? aaaa już wiem Gdy zbrzydnie ci wojsko i stanie się piekłem wejdź bracie do czołgu pier..sie deklem
Najlepsze jak mnie za karę za samowolkę skierowali do kopania transzejii na strzelnicy i znowu mine WSW przywiozło Dowódca kompanii się mnie pyta skąd miałem wódkę a ja że ..melduję posłusznie wykopałem
Już sobie wyobrażam losowanie jak brakło prądu i na bębnie popinkala kot łapkami
JP ide od Was bo z tej głupoty łeb mi sie większy robi od baku Junaka
Tu służba wartownicza stój bo ku..bede strzelać bez opamiętania
obowiazki wartownika
czujnie spać zdecydowanie chrapać oficerowi nie dać się złapać
czujnie spać zdecydowanie chrapać oficerowi nie dać się złapać
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie ..co jest lepsze ..hmmm dupa czy żarcie?
A teraz gasimy światełko ..szanowny kontakcie plastikowy , ja żołnierz ujowy , z kitą od zaje..prosze o pozwolenie spania ..pstryk